marți, 25 aprilie 2017

Bani publici aruncati in timp real!

Odiosul si sinistru gard metalic de pe Calea 13 Septembrie, macinat de vreme in ciuda "tineretii: sale, simbol al capitalismului infractional victorios si al banilor publici furati pe fata, este pe cale sa devina istorie.

Desi gardul era praf la propriu, "edilii" au considerat ca e bine sa vopseasca o parte din el pe 17.Martie.2017 si sa arunce pe "lucrare" niste bani publici luati cu japca legalizata de la contribuabili.

Din nefericire pentru artizanii subtilizarii legalizate de bani publici, trec destul de des prin zona in drum spre parcul Carol sau Piata Constitutiei si nu am cum sa nu vad ce se intampla pe acolo. Cum sunt dotat si cu aparat foto, iar revolutia digitala permite un numar discretionar de poze, nu ma zgarcesc atunci cand trebuie aratata o flagranta bataie de joc pe bani publici.

Iar bataia de joc consta in faptul ca gardul lu' Peste, revopsit pe 17.Martie.2017, a disparut pe 25.Martie.2017, dupa cum se poate vedea in prima poza din imaginile de mai jos.
Dupa care se poate vedea ca gardul a fost indepartat in intregime pe trotuarul de pe partea cu Academia Romana.
In schimb, pe celalalt trotuar gardul inca exista de pe la jumatatea Casei Poporului pana spre Marriott. 


Mie imi "place" sa vad cum banii publici sunt batjocoriti pe fata, in totala indiferenta a autoritatilor. Oare la ce se incadreaza aceasta bataie de joc?

Cine ar trebui sa se ocupe de utilizarea eficienta a banilor publici si de stabilirea prioritatilor?

Cine ar trebui sa constate bataile de joc pe banii publici? DNA? DIICOT? IGP? Jandarmeria? Procuratura? Ministerul Finantelor? Alte institutii?

Este normal si legal sa se vopseasca o parte dintr-un gard deja praf, in deplina cunostinta de cauza ca urmeaza sa dispara dupa o luna si ceva?

Din cate am remarcat, televiziunile nu se ocupa cu evidentierea bataii de joc pe bani publici. Ieri, 24.Aprilie.2017, stirea de "interes" national (adica prezenta simultan pe toate televiziunile private de stiri) era ca lui Dragnea i-a fost respinsa contestatia la dosarul referendumului. Azi, 25. Aprilie.2017, stirea de "interes" national este ca un copil de 2 ani a reusit performanta sa cada intr-o fantana adanca de 16 metri, iar la televizor am vazut cum numerosi bagatori de seama platiti din bani publici se uita cum cativa incearca sa-l salveze (fantana este ingusta conform surselor).

Oare niste bani publici aruncati sau furati aproape in direct nu ar constitui un subiect mai bun pentru televiziuni?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu