vineri, 2 martie 2018

Fiscul jefuieste cetatenii cu buna stiinta!

Nimic nou sub soare! Nici macar luna martie, in care apare stirea că fiscul jefuieste cetatenii cu bună stiintă (sursa: https://b1.ro/stiri/economic/anaf-a-declansat-operatiunea-jaful-masura-care-terorizeaza-toti-romanii-214433.html).

Am scris pe aceasta tema inca din 20.Martie.2012 despre un "meci" personal pe care l-am avut cu fiscul, si care s-a terminat in favoarea mea, dupa ce fiscul a incercat să mă jefuiască de 570 de lei cu o datorie inventată, in acelasi stil in care jefuieste naivii acum, in anul 2018.

Desigur, daca "societatea civila" mi-ar fi citit si inteles articolul din 2012, poate ca nu ar mai fi fost jefuita in 2018. Dar se stie ca "societatea civila" este "interesata" doar de legile justitiei, nu si de jaful de la fiscul mafiot roman!

Concret, conform sursei https://b1.ro/stiri/economic/anaf-a-declansat-operatiunea-jaful-masura-care-terorizeaza-toti-romanii-214433.html, Agenția Națională de Administrare Fiscală, in "interesul" cetatenilor, a poprit conturi de persoane fizice si psihice (adică de firme) pentru că proprietarii acestor conturi ar avea amenzi neplătite in 2016 si 2017.

Atat doar, ca amenzile au fost achitate la timp, dar fiscul se incapataneaza sa le declare neachitate! Este cam acelasi mecanism mafiot aplicat la CNAS: cetatenii sau firmele platesc la fisc asigurarea de sanatate, dar "sistemul" (informatic?) de la CNAS ii declara tot neasigurati!

Cei mai fraieri dintre contribuabili si-au aruncat chitantele, convinsi că nu mai au nevoie de ele. In această situatie nu au putut face dovada plătii amenzii la fisc si au mai platit o dată aceleasi amenzi, ca prostii, finantand astfel statul mafiot totalitar!

Cei mai isteti si-au păstrat chitantele, le-au prezentat gunoiului de institutie mafiotă a statului numită Agenția Națională de Administrare Fiscală, unde au aflat că nu prea contează dacă sistenul arată in continuare că... nu s-a plătit datoria!!!

Mai mult, cu dreptatea (chitanta) in mană, cetătenii onesti au fost invitati să mai plătească o data amenda, urmand sa fie returnati ulterior banii, dupa remedierea problemei!!!

Conform sursei citate,

"Surse din cadrul Ministerului de Finanțe susțin că este vorba de un act deliberat al Fiscului în speranța adunării de sume suplimentare la buget."!!!

Pe sursa http://lmar2012.blogspot.ro/2012/03/fiscul-la-furat.html, unde am descris modul mafiot si fraudulos in care fiscul incerca să mă jefuiască, am prezis incă de atunci următoarele:

"Eu zic, daca fiscul vrea intr-adevar sa fie smecher, sa-si arunce baza de date in Dambovita. Sunt sigur ca milioane de romani corecti si bine intentionati, dar naivi, si-au aruncat unele chitante de importanta vitala.".

Poate ca fiscul nu si-a aruncat baza de date pe apa garlei, dar, in mod sigur, se amuză copios acum pe seama fraierilor care si-au aruncat chitantele cu amenzi plătite!

Si acum ce ar trebui să facă simplii si onestii cetateni? Să facă plangere la DNA, DIICOT, Parchetul General, Ministerul Public, Ministerul Justitiei sau la alte institutii si persoane publice inutile ale statului mafiot totalitar?

Pentru mine sunt două posibilităti.

Prima este rezolvarea institutională: pană la urmatoarele alegeri pregătim noua generatie de parlamentari (deputati si senatori), presedinti de consilii judetene, primari, consilieri locali, astfel incat la urmatoarele alegeri să nu mai fie instalati in functii publice pesedisti, penelisti si alte nulităti care fac posibilă ticălosia pe fată in Romania!

Desigur, dupa 8 (opt) ani de blog (de fapt mult mai repede decat acest interval de timp; de fapt cu mult inainte de aparitia blogului), mi-am dat seama ca traiesc intr-o societate alcatuita majoritar din prostănaci si ticălosi. In concluzie, rezolvarea institutională este o utopie. Nu ar candida cineva dintre acei 40% care nu merg in mod traditional la vot nici măcar pentru privilegiile financiare de care se bucură in mod nemeritat orice gunoi de parlamentar care face posibilă ticălosia pe fată in Romania!

A doua rezolvare este mai simplă, in fapt este o sperantă cu sanse mult mai mari de succes in Romania alimentatiei chimice: le doresc tuturor ticălosilor banilor publici să li se stingă neamul si să-si vadă copiii murind in chinuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu