luni, 5 martie 2018

Romanii, alungati din tara lor constant dupa 1990, urmare a genocidului economico-social

Dupa caderea regimului comunist si a "dictatorului" in Romania, laptele si mierea care ar fi urmat sa curga odata cu "democratia" si cu "economia de piata" s-au dovedit a fi simple iluzii pentru romanii de rand.

Lapte si miere au curs doar prin buzunarele mafiei politico-economice si ale infractorilor.

Romanii de rand au indurat pe rand distrugerea economiei, dezindustrializarea, exterminarea locurilor de munca, inflatia galopanta, devalorizarea cursului valutar (leu-dolar si leu-euro), aparitia noilor locuri de munca, extrem de prost platite.

Asa ca nu-i de mirare ca, dupa sirieni, alungati din propria tara de razboiul civil, romanii sunt tara cu cei mai multi emigranti, alungati de genocidul economico-social!

Conform sursei http://www.mediafax.ro/economic/exodul-romanilor-la-cote-alarmante-milioane-de-oameni-au-plecat-din-tara-in-ultimii-10-ani-romania-pe-locul-doi-in-lume-la-emigratie-17048168, timp de 10 ani, incepand cu 2007 (adica de la intrarea in UE!), circa 3.400.000 de romani si-au parasit tara.

Este absolut firesc. Cine isi doreste sa traiasca in Romania in conditiile aberante de salarizare? Cu circa 1.000 de lei pe luna in cazul persoanelor fara studii superioare si cu 1.800 de lei pe luna in cazul celor cu studii superioare nu se poate trai decent in Romania, tara in care preturile la alimente sunt comparabile sau superioare cu cele din tarile occidentale (in conditiile in care calitatea este superioara in Occident).

Sectorul privat romanesc este o bataie de joc din punct de vedere al salarizarii, in conditiile in care orice nulitate cu studii medii si cu pile poate ajunge politist local la stat, castigand minim 3.000 de lei lunar (cu norma de hrana inclusa) fara sa aiba vreo raspundere reala.

Statul mafiot totalitar a alungat 3.400.000 romani din tara lor!

Care ar fi fost rata somajului in Romania daca acesti romani ar fi asteptat ca statul sa actioneze in conformitate cu prevederile Constitutiei Romaniei? 30%? 50%? Potrivit Constitutiei Romaniei,

"Nivelul de trai    ARTICOLUL 47
(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent."
!!!

Raspunde cineva pentru incalcarea grava a prevederilor constitutionale si a drepturilor cetatenilor? Evident, in Romania mafiota nu raspunde nimeni!

Iar statul mafiot totalitar consuma resursele materiale si umane, de exemplu, ca sa transforme iluzoria Casa Regala intr-o institutie parazita a banilor publici cu forme legale (adica sa o declare o abureala de "utilitate" publica), in total dispret fata de milioane de cetateni si de Constitutia Romaniei.

Dincolo de aceste considerente economice, sa vedem cu ce realitati aberante sunt confruntati romanii in Romania anului 2018.

1. In sanatate, numarul deceselor de gripa a ajuns la 73 (sursa: http://www.mediafax.ro/social/gripa-a-mai-facut-doua-victime-dupa-complicatii-ale-altor-afectiuni-medicale-zeci-de-oameni-au-murit-de-la-debutul-sezonului-17048467). Sinistrul Sanatatii spunea ca numarul deceselor ar fi urmat sa scada, dar realitatea din teren e cu totul alta. Inca nu am aflat de la sinistru care era "tinta" de decese din cauza gripei la "specialistii" in prognoze din "sanatate".

Cat am scris eu la articol, gripa a mai facut 6 (sase) victime, totalul fiind acum de 79 persoane (sursa: http://www.mediafax.ro/social/numarul-deceselor-cauzate-de-gripa-a-ajuns-la-79-alte-sase-cazuri-noi-confirmate-17049461)!

Autoritatile sectorului 1 sunt pregatite sa spulbere alte 300.000.000 de euro sau mai mult pe un alt spital decat megaspitalul lui Firea (sursa: http://www.mediafax.ro/social/un-nou-spital-in-capitala-sfantul-vasile-cel-mare-va-costa-300-milioane-euro-si-va-fi-gata-in-2023-aici-vor-fi-relocate-floreasca-si-spitalul-de-arsi-unde-va-fi-construit-17049527). In acest fel, "investitiile" nosocomiale sau nefunctionale pentru arsi de la Floreasca si de la Spitalul de Arşi vor deveni istorie...

Din nou remarcam cat de "subfinantata" este sanatatea, care e pregatita sa arunce 600.000.000 de euro pe imobiliare "sanatoase"!!!

2. Traficul de persoane este infloritor in Romania: in crestere cu circa 27% in 2017 fata de anul precedent (sursa: http://www.mediafax.ro/social/numarul-victimelor-traficului-de-persoane-in-crestere-victima-mama-stia-ca-voi-fi-obligata-sa-practic-prostitutia-17047705).

Traficul de persoane nu ar fi posibil fara implicarea autoritatilor corupte si fara anunturile de munca facute de firme fantoma, care ofera locuri de munca fantoma in Occident, neverificate de autoritatile indiferente la aceste aberatii periculoase.

3. Un comisar-sef care urma sa plece cu avionul a remarcat ca o femeie si-a uitat bratara in tavita de la filtrul de control si i-a sterpelit-o (sursa: http://www.mediafax.ro/social/o-femeie-si-a-uitat-bratara-inainte-de-a-trece-prin-filtru-la-aeroportul-otopeni-in-spatele-ei-un-comisar-sef-ar-fi-luat-o-si-a-plecat-cu-ea-17047946). Asta este calitatea angajatilor statului (mafiot)... Si noi ne imaginam ca se face primavara daca ne uitam la bilantul lui Kovesi...

4. La Oficiul pentru Combaterea Spălării Banilor, liderul acestei organizatii, Daniel Marius Staicu (reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne!), a dat un ordin discretionar si ilegal prin care a abrogat propriul regulament "privind organizarea şi desfăşurarea şedinţelor Plenului ONPCSB şi Metodologia de analiză şi prelucrare a informaţiilor" (sursa: http://www.mediafax.ro/social/nereguli-la-oficiul-pentru-combaterea-spalarii-banilor-procurorii-sesizati-cu-posibile-fapte-penale-17047878).

Cel mai probabil, seful dorea sa ia de unul singur decizii discretionare, pentru binele exclusiv al mafiei politico-economice, astfel incat combaterea spalarii banilor sa devina o iluzie.

Numai ca seful a fost reclamat de 6 dintre cei 7 membri ai Plenului, mai exact de reprezentantii Parchetului General, Curtii de Conturi, Ministerului Justiţiei, BNR, Ministerului Finanţelor si ASF. Cel mai probabil, are toate sansele sa iasa la pensie (speciala si absurd de nefiresc de mare in raport cu ineficienta deliberata si reaua credinta de care a dat dovada).

5. La groapa de gunoi neconforma de la Măldăreşti s-a pus din nou foc. Dar, conform sursei http://www.mediafax.ro/social/valcea-a-reizbucnit-incendiul-de-la-groapa-de-gunoi-din-maldaresti-17048687, cica ar fi vorba de autoaprindere. Chiar asa, pe frigul asta? Nu a nins si pe acolo? Nu se formeaza baltau daca se topeste zapada? Ce bine se intretine arderea la Măldăreşti...

6. Un asasinat urmat de o sinucidere s-au produs la un spital din Slatina (sursa: http://www.mediafax.ro/social/breaking-crima-oribila-la-psihiatria-din-slatina-urmata-de-sinucidere-un-infirmier-a-ucis-o-asistenta-dupa-ce-a-blocat-usa-intr-o-sala-de-tratament-17048201).

In rest, banalitati sinistre:
7. Accidente, de exemplu:
http://www.mediafax.ro/social/un-tanar-a-murit-iar-alte-patru-persoane-au-fost-grav-ranite-dupa-ce-masina-in-care-se-aflau-a-intrat-intr-un-cap-de-pod-pe-e-79-in-judetul-gorj-foto-17048946;
http://www.mediafax.ro/social/accident-rutier-pe-calea-crangasi-din-bucuresti-patru-persoane-au-fost-ranite-trafic-restrictionat-pe-banda-1-si-2-17048355;
http://www.mediafax.ro/social/un-tanar-a-murit-dupa-ce-s-a-certat-cu-iubita-lui-si-baut-fiind-a-intrat-cu-masina-intr-un-stalp-17048145.

8. Incendii, de exemplu:
http://www.mediafax.ro/social/sediul-unui-post-comunal-de-politie-din-judetul-vaslui-incendiat-17048190;
http://www.mediafax.ro/social/mama-unui-tanar-ucis-de-tata-gasita-carbonizata-intr-o-sura-dupa-ce-si-a-dat-foc-17048010.

Si altele (de exemplu formularul terorist fiscal 600, cu care statul vrea sa-si bata joc de sute de mii de romani)...

Pe scurt, Romania centenarului (2018)...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu