joi, 1 martie 2018

"Spontaneitatea" emanata la Digi24

Am remarcat cu ocazia "protestelor" din 25.Februarie.2018 ca se doreste, ca de obicei, scoaterea masiva a cetatenilor in strada pentru nimic, de catre "nimeni".Adica persoane care nu doresc sa-si asume o identitate si, cu atat mai mult, un program politic, au pretentia ca ar vorbi in numele poporului, vor sa se substituie ordinii constitutionale si sa creeze anarhie.

Mi-a "placut" sa vad cum postul de televiziune Digi24 ofera "spatiu de antena" celor care vor sa emane "spontan" miscari de strada. Iata mai jos doua imagini cu "reclame" facute in strada la un nou "protest":
Sursa imaginilor: https://www.digi24.ro/emisiuni/jurnale/plan-detaliu-25-februarie-20-30-884696.
Textul care se poate citi in "reclama" este bizar:
"Marti, 6 Martie, ora 10
La Palatul Parlamentului
Toata Romania
Iese in strada".


De ce este bizar? Dincolo de aspectul tehnic ca nu incape toata Romania acolo (hi,hi!), s-ar mai pune unele intrebari. Ce ar cauta toata Romania acolo? Doar pentru ca asa vor niste tembeli cu afise? Vede cineva in afis vreo tema care sa justifice prezenta Romaniei in strada? Nu sunt "minunate" indemnurile fara obligatii la iesit in strada?

O sa tot repet: tot acest circ "protestatar" nu are alt scop decat o noua lovitura de stat (in cazul in care toata Romania chiar ar iesi in strada) pentru a se reinstaura monarhia. Orice altceva nu ar reprezenta decat iluzii.

Tot cu iluzii s-au hranit simplii cetateni si in decembrie 1989, cu ocazia Revolutiei Infractorilor. Rezultatul pentru simplii cetateni? Poate fi "admirat" mai jos.


Nu-i problema, cimitire cu noi "eroi" se pot umple oricand.

Romanii mi s-au parut dintotdeauna mari specialisti in moarte si inmormantari. In schimb, la capitolul "Viata" (si, mai ales, la paragraful "Viata decenta") au ramas intotdeauna repetenti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu