marți, 12 iunie 2018

Circul Halep a culminat cu huiduirea Gabrielei Firea (primarul general al capitalei)!

Victoria Simonei Halep la Roland Garros a declansat obisnuitul circ propagandistic nationalist, adresat celor cu viata calduta si care ignora cu usurinta saracia crancena a altora, primitivismul, lipsa autostrazilor si multe alte lipsuri cu care Romania se "mandreste" vesnic.

Multi adjuncti de baieti de mingi au vrut sa obtina capital de imagine, bagandu-se in fata sau macar in spatele jucatoarei de tenis.

Madam Firea nu putea sa scape ocazia de a face o băiţă de multime pe Arena Nationala. Folosindu-se de calitatea de primar general (sau de gropar general al capitalei, dupa unele surse rele), a vrut sa tina o cuvantare, poate interminabila, de tip Ceasca. Numai ca "sorosistii", cum i-a numit chiar ea (sursa: http://www.mediafax.ro/sport/simona-halep-prezentat-trofeul-roland-garros-arena-nationala-bucuria-e-mare-centralul-paris-mesajul-transmis-firea-facebook-dupa-huiduita-pagina-devenit-inactiva-galerie-foto-video-17250666), au intrat pe fir si i-au luat "maul" cu huiduielile lor. Situatia a fost naucitoare in primul rand pentru Halep, hi, hi!

Faptul ca Firea a fost huduita a fost remarcat si preluat imediat de presa internationala (sursa: http://www.zf.ro/eveniment/ce-scrie-presa-internationala-despre-ceremonia-care-a-avut-o-in-prim-plan-pe-simona-halep-17251125).

In plus, celebra soprana Angela Gheorghiu i-a reprosat lui Firea ca se foloseste de personalitati in interes... personal (sursa: http://www.mediafax.ro/social/angela-gheorghiu-catre-firea-ati-continuat-sa-va-folositi-de-numele-unor-mari-personalitati-17251008).

Traian Basescu a marcat momentul de anti glorie al lui Firea punand punctul pe "j" (punctul pe "i" il pusese deja de ceva vreme) numind-o pe aceasta "Ţoapa de Voluntari" (sursa: http://www.mediafax.ro/politic/traian-basescu-despre-gabriela-firea-toapa-de-voluntari-a-vrut-sa-fure-gloria-simonei-halep-17250848).

Din informatiile de pana acum, "Ţoapa de Voluntari" este in cartile prezidentiale si are mari sanse sa ajunga "Ţoapa de Cotroceni". Doar n-o sa ne punem cu vointa si cu prostia poporului... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu