vineri, 15 iunie 2018

Copii cu retard psihic violati de alti minori!!! Cate bestii degenerate traiesc in Romania?

Anul centenarului (2018). Ce tari suntem, ce ne-am "modernizat", ce "democratie", ce "civilizatie"...

Bla, bla, bla.

Sa vedem mai exact ce inseamna "civilizatie" in lumea reala.

Ce se intampla cu copiii proveniti din familii dezorganizate, neglijati, abandonati sau abuzati de proprii parinti? Ajung intr-un centru de plasament. Ce se intampla in centrul de plasament? Cam acelasi lucru: sunt neglijati, abandonati sau abuzati. Sau instruiti sa incalce legea.

Conform sursei https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/doi-dintre-tinerii-unui-centrul-de-plasament-au-abuzat-sexual-doi-copii-cu-retard-psihic--192261.html, doi copii de 12 si 14 ani, cu retard psihic, aflati intr-un centru de plasament, au fost violati de doi minori de 16 si 17 ani, aflati in acelasi centru de plasament.

Directoarea centrului cunostea situatia de doua saptamani, dar a vrut sa musamalizeze cazul!!! Deci, madam directoare are loc de munca doar pentru a-si incasa salariul, nu si pentru a munci acolo. Ce amabil este statul mafiot totalitar cu unii!

Conform sursei http://www.wowbiz.ro/ingrozitor-doi-copii-cu-handicap-au-fost-batjocoriti-de-colegii-din-centrule-de-plasament-din-peris-18167081, un alt minor a filmat violurile!!!

Este cunoscut cliseul aplicat infractorilor: urmeaza sa fie reeducati si redati societatii...

Are cineva impresia ca acesti infractori minori au fost vreodata educati?

Cineva care are placere in viata sa violeze minori cu retard psihic a fost vreodata educat?

In acest caz, putem vorbi despre o alta mare "victorie" a invatamantului romanesc si a religiei din Romania.

Ca sa nu mai vorbim despre victoria "civilizatiei" romanesti in anul centenarului (2018).

Dupa cum se vede, Romania este o mare fabrica de mentalitati sinistre si atroce! Iar centrele de plasament sunt locuri unde minorii sunt, evident, ai nimanui si pe cont propriu. Unii sunt instruiti sa-i faca pe ceilalti sa sufere, ceilalti nu au alta alegere decat sa suporte tratamente inumane si degradante.

Oare cine i-a instruit pe violatori sa procedeze astfel? Oare cine l-a instruit pe instructorul de bestii? Sunt acestea niste intamplari spontane sau un rezultat al crimei organizate de la cel mai mic nivel? Dupa parerea mea, exista formatori profesionisti de bestii. Un caz ca acesta nu poate aparea din neant.

Oare cate bestii degenerate sunt descoperite in Romania anual in urma faptelor sinistre?

Oare cand ii va pasa statului roman de romani?

Cand va fi educatia educatie si religia religie?

Dupa parerea mea, cine mai este inca mandru ca este roman are un caracter puternic, aproape imuabil. Dar eu nu pot fi mandru ca sunt compatriot cu astfel de bestii atroce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu