marți, 12 iunie 2018

Nesiguranta nationala!

Conform sursei http://www.mediafax.ro/social/peste-26-000-de-mandate-de-siguranta-nationala-au-fost-emise-de-instanta-suprema-in-ultimii-noua-ani-17251026,

"Instanţa supremă a emis, în ultimii nouă ani, peste 26.000 de mandate de siguranţă naţională, între care doar două propuneri au fost respinse"!!!

Cat de bine si de eficient functioneaza justitia in Romania!

Conform Comisiei de control al SRI, peste 6.000.000 de cetateni romani au fost ascultati de SRI intre 2005 si 2016!

Ce de presupusi atentatori la siguranta nationala intre concetatenii nostri, altfel renumiti pentru patriotismul lor fierbinte!

Ce dovada mai buna putem avea ca Securitatea de tip represiune impotriva poporului si a simplilor cetateni inca exista in Romania?

Sa punem in evidenta paradoxurile care duc in hazliu si ridicol activitatea SRI, cu mentiunea ca nu este deloc prea distractiv ca viata privata a simplilor cetateni sa fie invadata de interceptarile SRI in numele "sigurantei" nationale.

1. Daca impartim cele peste 6.000.000 de persoane ascultate de SRI la cele peste 26.000 de mandate de ascultate acordate catre SRI, rezulta o medie de... peste 230 de persoane ascultate de SRI in numele unui mandat!

2. Cum mandatele de ascultare se emit pe baza suspiciunilor ca persoanele vizate de ascultare divulga informatii si date secrete care pot afecta siguranta nationala, rezulta ca in Romania... 6.000.000 de persoane ar cunoaste secrete referitoare la siguranta nationala!!! Ha, ha, ha!

3. Oare ce secrete importante pentru siguranta nationala sunt cunoscute de 6.000.000 de romani? Probabil faptul ca se fura bani publici cu nemiluita de catre statul mafiot totalitar... Nu mai spuneti la nimeni, e secretul nostru! Oare a aflat si SRI? :))

4. Cum, de-a lungul timpului, romanii au fost informati in presa despre nenumaratele batai de joc pe bani publici (cazul autostrazii fictive "Bechtel" imi vine imediat in minte) si despre distrugerea economiei romanesti (industria vanduta pe "un euro" si exterminata la fier vechi), nu prea stiu ce inseamna siguranta nationala in viziunea SRI si nici utilitatea exacta a SRI. Probabil ca SRI ne-a ferit de teroristi (dupa ce Securitatea nu ne-a ferit de "teroristii" din decembrie 1989) si de atacuri cibernetice.

In rest, de coruptie, de saracie, de primitivism si degenerare nu ne-a ferit nimeni... Dar, probabil ca toate acestea nu afecteaza siguranta nationala. Un popor sarac, usor de corupt, primitiv si degenerat este un popor puternic si sigur din punct de vedere... national.

Traiasca si infloreasca Big Brother? Eu, unul, nu subscriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu