miercuri, 13 iunie 2018

Parcul Drumul Taberei se reface aproape complet

Putine sunt locurile care au scapat febrei reabilitarii... reabilitarii. La trei ani de la darea in folosinta (in stare oricum neterminata) a celui mai scump parc din Romania, zonele asa zis terminate ori au fost redistruse, ori au fost dezafectate si refacute. Exceptie fac podurile, dar timpul nu e inca pierdut.

Cu asa lectie deschisa (la vedere) de spalatorie vesnica a banilor publici, mai este nevoie sa ne ingrijoram de legile justitiei sau de modul in care functioneaza justitia?

Refacerea parcului este o dovada vie a faptului ca acest parc a fost "refacut" pana in 2015 in totala bataie de joc. Raspunde cineva pentru banii publici aruncati pentru refacerea parcului de pana in 2015? Este legal si normal pentru institutiile statului roman ca un parc sa fie refacut aproape complet in numai trei ani?

E cineva ingrijorat de banii publici aruncati continuu in acest parc odios si sinistru? Se pare ca nici macar Iohannis, "specialistul" in "Romania lucrului bine facut" (mai ales in anul centenarului, 2018) nu este ingrijorat. Iar restul romanilor, simpli cetateni, probabil ca sunt toti oameni de bani gata si nu au astfel de probleme "filosofice".

Pana acum, in timpul mandatului lui Iohannis, la fel ca si in alte mandate de presedinti specialisti in mesaje mincinoase de bine, am vazut doar "Romania banilor publici bine furati".

Acesta este modelul politico-economic mafiot de "crestere" economica a Romaniei... Unii cresc economic din furtul continuu al banilor publici, altii traiesc de azi pe maine platind taxe si impozite si finantand astfel mafia politico-economica.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu