joi, 1 septembrie 2011

Spitalele ucid

Romania nazista 2011: spitalele mortii inlocuiesc cu succes lagarele mortii. Trei pacienti au murit in spitale. Doi pacienti au murit pentru ca au fost infectati... in spital, iar o pacienta a murit pentru ca... i s-a administrat o injectie cu ampicilina.

Un director de spital ne asigura (!!!) ca in toate spitalele din lume există astfel de infecţii!!!

CONCLUZIE: MEDICINA A PROGRESAT UIMITOR DE MULT IN ULTIMA VREME SI S-A SPECIALIZAT IN DOMENIUL MORTII SIGURE!

Si acum, citate de pe surse:
http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/de-ce-a-ajuns-spitalul-din-galati-focar-de-infectie-236040.html

Pe 25 august, a decedat un pacient de 65 de ani, care se internase la Neurochirurgie pentru un traumatism, iar plaga sa s-a infectat cu acinetobacter (bacterie). Marţi noaptea a murit şi al doilea pacient, Toader Donici (31 ani), din Matca, ajuns la Neurochirurgie după ce a căzut dintr-o căruţă. Al treilea pacient infectat, Gheorghe Vrânceanu, din Pechea, e internat la Neurochirurgie şi conducerea spitalului susţine că situaţia sa este bună. La Neurochirurgie şi în blocul operator s-au efectuat deja dezinfecţii, însă se aşteaptă rezultatele analizelor după o nouă prelevare de probe. Directorul medical, Dorel Firescu, a declarat că în toate spitalele din lume există astfel de infecţii şi că fiecare om are pe piele germenele acestei boli.

http://www.gds.ro/Societate/2011-08-31/Conducerea+Spitalului++Targu+Jiu+a+demisionat

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au verificat cazul pacientei Raluca Tulic, de 17 ani, decedată pe 10 august la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după administrarea unei injecţii cu Ampicilină. Fata era internată la Secţia ORL. Comisia venită de la Bucureşti a descoperit „grave deficienţe în ceea ce priveşte gestionarea problemelor organizatorice, dar şi medicale“, potrivit unui comunicat de presă emis de MS. „Pacienta (...) a fost insuficient investigată. Acesteia i s-a prescris medicaţie fără a se respecta protocoalele de profilaxie antibiotică perioperatorie. Testarea la antibiotic nu a fost documentată şi nu a fost respectat protocolul de resuscitare cardio-respiratorie, acest document nefiind cunoscut de cadrele medicale care au gestionat cazul. De altfel, spitalul nu are desemnată o echipă de resuscitare cardio-vasculară, aşa cum prevăd protocoalele şi normele legale aflate în vigoare în domeniu“, scrie în comunicatul Ministerului Sănătăţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu