vineri, 18 noiembrie 2011
Pregatind gemul de prune
Mi-am dat seama, revazand pozele, ca nu pun deloc apa la gem, desi mereu am impresia ca e nevoie si de ceva apa. Mie imi place sa tai prunele jumatati, sa pun zahar peste ele si sa le las 24 de ore in vas. Prunele isi lasa sucul si le pun astfel la "copt" in cuptor la foc mic pana capata consistenta dorita.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Marius, good morning
RăspundețiȘtergereI agree with you. The fruit turns water alone!
Your photos are wonderful!!!
And I do on my own jam and the children love them too!
Many greetings and good weekend
Déjà le gel?
RăspundețiȘtergereSuperbe série bien fruitée!
Nie jestem miłośniczką dżemów, wolę zjeść surowe śliwki.Ty masz dżem, a ja ładne zdjęcia :-). Pozdrawiam
RăspundețiȘtergerePrunele sunt printre preferatele mele.O seara buna.
RăspundețiȘtergereBardzo lubię śliwki. Najlepiej surowe, prosto z drzewa, choć powidła też są smaczne. Mój przepis na śliwki w słoiku to rozpołowić je, nakłaść do słoja i pasteryzować. Bez dodatku cukru. Same są słodkie.
RăspundețiȘtergereHmmm, delicious! Nice series!
RăspundețiȘtergereHave a tasteful weekend!!
Hum!!! Que delícia. Só de ver as fotos já faz crescer água na boca!
RăspundețiȘtergereBom week end.
Les mains sont toutes noires après avoir enlevé les noyaux mais la confiture est si bonne... ou la tarte, ne pas oublier la tarte...
RăspundețiȘtergereI like prunes (delicious) and this serie. I wish you a pretty weekend Marius
RăspundețiȘtergereAr fi mai bine pentru a încerca şi de gust.
RăspundețiȘtergereChiar esti "gospodin"! :)
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru a ta creatie dulce!