sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Serviciile secrete si Romania infractionala

Am remarcat niste declaratii care in mod normal ar trebui sa  ingrozeasca dupa intalnirea lui Iohannis cu reprezentantii "societatii civile".

Doua persoane contestate care au participat la discutiile cu Iohannis au facut niste declaratii terifiante, care nu au fost prea mult bagate in seama si comentate dupa aceea.

Astfel, conform sursei http://stirileprotv.ro/stiri/politic/reprezentantii-societatii-civile-sunt-asteptati-azi-la-cotroceni-crj-intr-o-scrisoare-deschisa-iohannis-sa-vina-in-strada.html,

1. "Sorin Ionita (Expert Forum) a vorbit despre faptul ca orice partid care vrea sa guverneze trebuie, in momentul de fata, sa negocieze cu "o formatiune nealeasa, care reprezinta serviciile secrete"."!!!

2. ""Serviciile secrete sunt prezente in piata cu un numar coplesitor de oameni", a spus Liviu Mihaiu."!!!

Din declaratiile celor doi (care vin dupa multe alte declaratii in acelasi sens) rezulta ca Romania este controlata de serviciile secrete. In mod practic nu este vorba de structura ca atare, ci de persoane cu putere de decizie de la varful acestor structuri si de alte persoane de rea credinta din cadrul acestor structuri. Problema care se pune este cum putem aprecia daca serviciile secrete desfasoara activitati pozitive si in interes national sau desfasoara activitati ostile Romaniei si se ocupa cu manipularea, intimidarea si subjugarea populatiei.

Raspunsurile la aceasta problema pot veni din fapte.

De exemplu:
1. In Romania s-au furat cel putin 108 miliarde de dolari dupa 1989;
2. In Romania puterea autoritatilor centrale si locale este discretionara si numai dupa incendiul de la Colectiv s-a dovedit ca pana atunci nimeni nu controla legalitatea activitatilor din primarii;
3. Romania refuza sa acceseze fondurile europene!

Mai e nevoie sa ne intrebam cu ce se ocupa serviciile secrete? Sprijina serviciile secrete interesele nationale sau serviciile secrete ignora activitatile infractionale ale celorlalte structuri ale statului?

Conform faptelor prezentate mai sus si conform declaratiilor de mai sus, serviciile secrete se ocupa cu acoperirea ticalosiilor autoritatilor si cu distrugerea oricarei miscari sociale care are ca scop stoparea abuzurilor si intrarea societatii in legalitate si normalitate!

Serviciile secrete sunt singurele care au mijloacele tehnice sa demaste si sa denunte structurile mafiote de pe toate palierele statului mafiot totalitar roman.

Cu toate acestea, infractorii statului mafiot totalitar ajung in vizorul justitiei numai dupa consecinte criminale evidente ale activitatii lor infractionale, asa cum este cazul incendului de la Colectiv.

Armatele de infractori din primarii si consilii locale au tot incalcat legea dupa modelul lui Piedone. Cine ar fi trebuit sa-i controleze si sa-i trimita in fata justitiei pana sa se intample drama de la Colectiv?

Cine ar trebui sa-i controleze si sa-i urmareasca penal pe cei care, in loc sa verifice pana acum activitatile ilegale din primarii, au acoperit activitatile infractionale din primarii?

Ce autoritati cu atributii de control au ignorat pe banda rulanta lipsa legalitatii avizelor si autorizatiilor eliberate de primarii?

Cine ar trebui sa verifice legalitatea tuturor avizelor si autorizatiilor eliberate de primarii?

Ce autoritate a statului si ce persoane ar fi trebuit sa descopere cu mult inainte de drama de la Colectiv ca Piedone comisese abuz in serviciu prin eliberarea fara drept a acelei autorizatii ticaloase? Nu este nimeni responsabil pentru acest fapt? Nu este nimeni responsabil pentru verificarea legalitatii din primarii? Nu are nimeni atributul si autoritatea verificarii legalitatii din primarii?

Mijloacele de dezinformare in masa nu par sa fie interesate de acest aspect!

Ce mult i-a luat Ministerului Public pana sa ajunga la Piedone! Ce mult i-a luat Ministerului Public pana sa verifice cateva documente de la Primaria Sectorului 4! Daca se facea o verificare preventiva a acestor documente, atunci nu mai murea nimeni la Colectiv si coruptia era denuntata si pedepsita cu usurinta! Desi se vorbeste non-stop dupa 1989 de coruptia generalizata din Romania, primarii si consiliile locale erau mai presus de orice banuiala?

Ofera legile prea multa putere infractorilor? Ofera legile prea putine mijloace de control institutiilor statului? Asta nu inseamna favorizarea faptuitorului in Noul Cod Penal (sursa: http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-269):

"Art. 269
Favorizarea făptuitorului

(1) Ajutorul dat făptuitorului în scopul împiedicării sau îngreunării cercetărilor într-o cauză penală, tragerii la răspundere penală, executării unei pedepse sau măsuri privative de libertate se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă."
.

Ce articol jegos de lege! Legea nici macar nu-si pune problema ca faptuitorul este invitat tot prin lege sa comita infractiuni, pentru ca faptuitorul nu este controlabil mult timp dupa comiterea infractiunilor, daca aceste infractiuni nu au consecinte criminale! Cum putea fi Piedone tras la raspundere penala daca nimeni nu l-a controlat, iar actele care dovedeau facil incalcarile de lege zaceau in arhive fara sa fie verificate de cineva! Cati rahati de primari corupti si de consilieri corupti sunt in aceeasi situatie si nu-i verifica nimeni?

De ce serviciile secrete nu pun in evidenta aceste mecanisme infractionale? De ce "specialistii" din Ministerul Public si din Ministerul Justitiei nu au evidentiat aceste mecanisme infractionale? Pentru ca toti se ocupa doar cu favorizarea infractiunilor si infractorilor in aceasta Romanie infractionala?

Nu ar trebui scanate si publicate in timp real pe un site oficial toate documentele statului, pentru a putea fi accesate cu celeritate de Ministerul Public atunci cand se fac cercetari si pentru a fi verificate cu celeritate cu mult inainte sa se produca tragedii (asa cum este cazul de la Colectiv)?

Unde este activitatea de prevenire a comiterii infractiunilor?

Asta e statul mafiot totalitar: nimeni nu are nicio raspundere pana la producerea unei catastrofe cu victime; numai autoritatea care are ghinionul sa fie prinsa in mijlocul unei astfel de catastrofe este trasa la raspundere, incercandu-se din rasputeri minimzarea acestei raspunderi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu