Probabil ca in 1989 lumea era revoltata ca trotuarele nu arata ca in zilele noastre, ca in poza de mai jos. Asa ca s-a murit pentru... libertate, indiferent ce o insemna asta!
In traducere si adaptare foarte libera (in decembrie 1989 s-a murit pentru libertate), conform Institutului Revolutiei Infractorilor, al carui director general este (deloc uluitor) Gelu Voican Voiculescu, iar presedinte este (deloc uimitor) Ion Iliescu (sursa: https://www.irrd.ro/organigrama/), Revolutia Infractorilor este cel mai important moment de dupa cel de-Al Doilea Raznoi Mondial si este fundamentul statului mafiot totalitar de azi.
Este o datorie de onoare sa fim recunoscatori si sa evocam, sa apreciem naivitatea si jertfa tuturor celor care au infruntat "dictatura" si au adus mafiei politico-economice libertatea.
Si cum am fi putea fi mai recunoscatori, cum am putea evoca si aprecia naivitatea si jertfa celor care au infruntat "dictatura", altfel decat prin intermediul unor lucrari pe bani publici realizate in bataie de joc?
Iata ca jertfa nu a fost in zadar. Revolutia Infractorilor a invins!
Revolutia Infractorilor a pornit de la László Tőkés. Revolta populara a fost declansata de abuzurile esalonului 2 din PCR, care a intretinut penuria alimentara si oprirea furnizarii de electricitate si caldura pe timpul iernii. Revolutia Infractorilor a fost alimentata si de propaganda impotriva regimului comunist de la posturile de radio "Vocea Americii" si "Europa Libera". La Revolutia Infractorilor si-au adus contributia diverse servicii secrete.
IRRD-ul lui Iliescu si Voican Voiculescu vorbeste de abuzuri politice si esecuri economice ale regimului Ceausescu, in timp ce pe vremea regimului postdecembrist Iliescu firmele romanesti profitabile si de traditie (cum este cazul firmei Tractorul din Brasov) erau rase de pe fata pamantului, salarizarea era mizerabila, somajul si inflatia erau galopante si datoria externa a tarii urca spre cer.
Probabil ca mafia politico-economica traia in plin esec economic pe vremea lui Ceausescu. Acum, cand Revolutia Infractorilor a invins, este evident ca mafia politico-economica prospera in urma cheltuirii discretionare si in bataie de joc a banilor publici.
In decembrie 1989, un milion de demonstranti au dobandit libertatea tuturor infractorilor. Dincolo de mizeriile de pe trotuare si odioseniile facute cu bani publici, in anul 2019, la 30 de ani de la Revolutia Infractorilor, am putut vedea cum fete tinere pot fi rapite in plina strada (cazul Alexandra Macesanu), iar infractorii responsabili de aceste fapte sunt protejati de politisti, procurori si judecatori!!!
Recent, o turma de traficanti de copii a fost achitata (sursa: https://adevarul.ro/locale/slobozia/reactia-politistului-englez-lucrat-cazul-traficantilor-copii-achitati-ma-tem-poporul-roman-1_5e01b9e75163ec427154338b/index.html), iar politistul englez care lucrase la acest caz a declarat:
„Mă tem pentru poporul român“.
Lasa, bai, nu te tem, ca noi suntem cu jertfele. Puteau fi traficati acesti copii daca nu erau unii jertfiti in decembrie 1989 de gruparea Iliescu, care a prealuat puterea?
Asa ca nu prea mai conteaza daca trotuarele centale din Bucuresti sunt o bataie de joc pe bani publici.
Revolutia Infractorilor si liberatea deplina a acestora... Dupa Revolutia Infractorilor din 1989, banii publici au intrat in proprietatea mafiei politico-economice. Ciudat, dar acum, in ciuda evidentelor, "revolutionarilor" nu le mai pasa...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu