luni, 18 martie 2013

O noua incercare anonima de decredibilizare

Ca de obicei, anonimul citeste pe diagonala (conform propriilor spuse) si incearca sa intoarca fiecare virgula impotriva mea. Daca se uita la etichete din cadrul articolului ar fi vazut ca exista printre ele una numita "pamflet". Poate chiar a vazut-o, dar s-a facut ca nu vede. Asta in caz ca nu a realizat de la inceput ca "dezbaterea dementa" s-a dorit o ironie si o critica la adresa faptelor reprobabile ale celor care au functii publice si care rostesc la depunerea juramantului "Asa sa-mi ajute Dumnezeu!".

Am scris: "Nu are rost sa chinuim toti incapabilii, incompententii, coruptii si hotii de la putere cu formulari solemne de rostit la depunerea juramantului."

Nu cred ca a luat cineva in serios acest articol si sper ca nu ca exista pericolul punerii in practica a formulei de la sfarsitul articolului :))

Formula "Să moară mama și să n-am parte de măcinici!" nu-mi apartine. A fost scrisa de Dan Claudiu Tanasescu intr-o publicatie pe vremea raposatului, cu formula introductiva "din vocabularul lui Dumitru Moraru". Acest enunt s-a bucurat de o oarecare popularitate pe la sfarsitul anilor '80. Fiind din acea perioada, este mai greu de gasit pe "goagal". Anonimul probabil ca si-a desavarsit educatia la un internat in Elvetia.

Sa mai amintim ca Anonimul (agent de manipulare a opiniei publice) care mimeaza in comentariu evlavie si grija pentru mame (la fel cum prestatorii de juraminte solemne mimeaza grija pentru oameni, ce coincidenta!) a scris (printre altele):
"MA DOARE IN GAOZUL C... DE EXPLOATARE ASA CUM O DOARE IN GAOZUL C... PE MATA DE TINE!!!OK???"
(sursa:
http://lmar2010.blogspot.ro/2012/10/programul-usl-pdl.html?showComment=1350359336509#c3663998533932589830
Anonim16 octombrie 2012, 06:48)

Bravo, anonimule "crestin de omenie"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu