miercuri, 13 martie 2013

Statul roman isi bate joc din nou de cetateni in problema cainilor vagabonzi

Mafia cainilor vagabonzi a obtinut o mare victorie in Senat! S-au risipit timp si banii publici pentru absolut nimic in folosul cetatenilor!

Legea adoptata in Senat ieri, 12.Martie.2013, consfinteste prezenta permanenta a javrelor pe strazi si dreptul acestora de a ataca, musca si omorari nestingheriti oameni!

"Alesii" poporului au hotarat astfel ca vointa poporului este de a fi agresati constant de catre javre. Probabil ca poporul a facut pe undeva miting in care participantii au rugat in genunchi si cu lacrimi in ochi pe senatori sa dea o lege prin care orice persoana onesta de pe teritoriul Romaniei sa poata fi muscata si eventual ucisa de catre javre.

Sa amintim ca parlamentarii depun un juramant care suna astfel: "Jur credinţă patriei mele, România. Jur să respect Constituţia şi legile ţării. Jur să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor. Aşa să mă ajute Dumnezeu!". Dar se stie ca in Romania statul de drept este o forma fara fond, de aceea si este sinonim cu statul de spaga. Pentru ca incalcarea juramantului parlamentarului, la fel ca si incalcarea Constitutiei sau a Regulamentului Senatului nu atrage sanctiuni penale!

Astfel ca, odata consfintit prin lege dreptul parlamentarului de a avea un comportament iresponsabil in numele poporului (!!!), parlamentarul "se pune pe treaba" si se comporta cat mai iresponsabil cu putinta!

Romania nu are nicio sansa nici macar sa spere la mai bine, ci este condamnata la ticalosie perpetua atat timp cat legea nu obliga pe nimeni cu responsabilitate in stat sa faca ceva bun si in interesul cetatenilor, ci dimpotriva.

Am pierdut o gramada de timp studiind sursele in legatura cu legea adoptata pentru cainii vagabonzi. Am gasit chiar si inregistrarea sedintei Senatului care contine discutiile si votul legii legate de cainii vagabonzi (sursa: http://www.senatonline.ro/article-12-03-2013-143114.html).

Inregistrarea are 267:23 minute (peste 4 ore!), iar despre cainii vagabonzi se vorbeste aproximativ intre momentele 195:00 si 220:00! Nu este nimic sistematizat, nu exista transcriptul sedintei, astfel ca am parcurs cele 25 de minute in care buna credinta a unora putini la numar a fost invinsa cu usurinta de reaua credinta, de imbecilitatile (dintre care una incredibila!) debitate pe bani publici si de votul final.

Incerc sa sintetizez in scris ce este mai important.

S-a invocat faptul ca a fost incalcata Constitutia atunci cand s-a decis eutanasierea javrelor! Dar si prezenta javrelor agresive pe strazi incalca Articolul 22 din Constitutia Romaniei (sursa: http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=2#t2c2s0a22):

"ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate."


Cum se rezolva aceste prevederi contrarii ale Costitutiei? Pe de o parte se interzice eutanasierea javrelor, cu exceptia celor bolnave incurabil, dar pe de alta parte s-a legiferat returnarea javrelor in teritoriu. Nu ar fi trebuit sa fie interzisa returnarea javrelor in teritoriu pentru a fi respectate si drepturile oamenilor? Practic se protejeaza javrele impotriva eutanasierii dar nu se protejeaza si oamenii de agresivitatea javrelor! Ce lege mai este si aceasta bataie de joc? Nu ar fi mai normal ca parlamentarii sa fie platiti de caini si nu de oameni? Nu ar fi mai normal ca oamenii sa nu mai plateasca taxe, ci cainii vagabonzi? Pentru ca drepturile oamenilor sunt calcate in picioare, spre deosebire de drepturile javrelor care sunt aparate cu strasnicie de coltii parlamentarilor interesati ca mafia sterilizarilor, vaccinarilor, aplicarii cipurilor, adaposturilor fictive si hranei pentru javre sa prospere!

Despre aplicarea cipurilor, s-a spus ca acestea nu sunt vizibile, cainii deja cipati nu pot fi identificati cu usurinta si este posibil sa fie cipata de mai multe ori aceeasi javra. Dar mafia javrelor nu are o problema atat timp cat ciparea multipla se deconteaza...

S-a atras atentia ca domeniul public nu este un teritoriu in care cainii vagabonzi sunt protejati. Cei care se lauda ca iubesc animalele ar trebui sa stie ca javrele sufera vara de caldura si iarna de frig. In plus, pot fi calcate de masini. Ce ziceti de asta, bai rahatilor care va laudati ca iubiti javrele? De cate sute de mii de ani mai aveti nevoie ca sa creati adaposturi pentru javrele pe care le divinizati? Pentru ca problema cainilor vagabonzi se reduce doar la circ televizat despre drepturile animalelor, in timp ce practic nu s-au construit niciodata adaposturi suficiente pentru potaile adorate!

Eu cred ca daca in tara asta ar fi majoritari iubitorii de javre, atunci nu ar trebui sa fie o problema adoptarea javrelor. Daca ar exista sute de mii sau milioane de iubitori de javre, atunci nu ar mai exista javre pe strazi. Faptul ca exista javre pe strazi arata ca exista cativa naivi manipulati de mafia agresiva a cainilor vagabonzi, mafie foarte bine reprezentata in Parlament!

S-a spus in sedinta de Senat mentionata ca mafia care graviteaza in jurul cainilor comunitari de peste 20 de ani va functiona si astazi. Oamenii vor fi in continuare muscati de caini vagabonzi. S-a votat ceva ce nu va avea niciun efect!!!

Si atunci cum isi justifica salariile si eficienta senatorii care voteaza o lege constienti ca nu e buna de nimic? Traian Basescu le recomanda inca de prin 2010 romanilor "sa munceasca bine ca sa traiasca bine si sa traiasca mai putin bine daca muncesc mai putin bine" (sursa: http://lmar2010.blogspot.ro/2010/11/sa-munciti-bine-si-sa-traiti-prost.html). Probabil ca nu se referea si la oamenii politici, care dupa 1989 au devenit mai presus de orice lege si chiar mai presus de bunul simt. Sau poate ca in traducere libera si in spiritul statului de spaga sensul acelui enunt este urmatorul "sa furi bine ca sa traiesti bine sau sa nu furi deloc ca sa te tarasti toata viata".

O mentiune speciala pentru senatorul Cristiana Anghel, fosta grevista a foamei pe Antena 3, campioana declaratiilor imbecile in Parlament. Dupa ce numeste "catei" javrele care ataca si musca cetateni pe banda rulanta, spune ca nu numai cainii, ci si oamenii ucid si cu toate acestea oamenii nu sunt tinuti in custi!!! Altfel spus, daca tot se omoara oamenii intre ei, de ce sa nu lasam sa fie omorati oamenii si de caini?!?

Mersi tanti Anghel, pentru grija parinteasca cu care... urati oamenii!!! Dar sa nu uitam ca astfel de personaje sinistre nu ar ajunge in Parlament daca nu ar fi votate de un electorat la fel de sinistru.

3 comentarii:

 1. "România rămâne sub domnia câinilor vagabonzi", ne informeaza sursa:

  http://www.obiectivbr.ro/romania-ramane-sub-domnia-cainilor-vagabonzi_id77698

  RăspundețiȘtergere
 2. Nea Barbu,
  Toti oamenii de calitate au bloguri, unde latra zilnic fara niciun efect. Se comenteaza zilnic cu noi insertii de copy paste si se cred geniali.
  Imbecilii si sinistrii tipa in Parlament.
  Jmecherii care dupa 89 au iesit in fata profita si azi.
  Ti-a zis-o ala cu bomboana de pe coliva ca nu o sug decat premiantii, nu stiu daca ai inteles ca tu esti BULA!
  In ziua de azi bancurile cu bula nu mai au haz. A cazut comunismul, a venit capitalismul si ficare face ce vrea, inclusiv NIMENI.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce legatura este intre comentariul tau si problema cainilor vagabonzi? Sa inteleg ca esti de acord si iti place ca populatia sa fie atacata, muscata si chiar ucisa de cainii vagabonzi?

   Ștergere