miercuri, 16 martie 2016

Romania aberanta - industria mamelor minore si a copiilor abandonati

Procesul de degenerare si animalizare a poporului roman este in plina derulare si inregistreaza noi succese. Modul de viata pe care statul mafiot totalitar roman il propune romanilor este unul de tip "hrana si sex". Romanul obisnuit a cam devenit un animal care nu are alte preocupari si aspiratii in afara celor doua mentionate. Preocuparile intelectuale si pur spirituale au disparut de pe scoarta cerebrala a romanilor (probabil ca minim 90% dintre ei se considera "buni crestini"!). De fapt, nu se stie cata scoarta cerebrala utilizabila mai au romanii.

Daca hrana nu este intotdeauna indestulatoare pentru romani, in schimb de sex romanii si romancele au parte fara nicio problema, iar promiscuitatea si libertinajul sexual par sa fie obligatorie pentru societatea romaneasca.

Daca in invatamant se discuta cu pudoare despre introducerea sau nu a educatiei sexuale in programa scolara, la scoala vietii "educatia" sexuala incepe la varste incredibile, avand loc inclusiv prin wc-urile scolilor, fara ca minorii sa fie prea "afectati emotional", cum ni se tot spune pe la televizor. In mod sigur, mai degraba unii minori ar putea face "educatie" sexuala adultilor, inclusiv cadrelor din invatamant. Gratie telefoniei mobile performante, scenele de "educatie" sexuala intre minori au putut fi "admirate" de multe ori pe internet si ar putea fi "admirate" in continuare daca nu ar functiona cenzura si dezinformarea corecta.

Comportamentul sexual este total iresponsabil la ambele sexe. Toata lumea este hotarata sa-si traisca clipa. Nimeni nu-si bate capul cu consecintele.

Consecintele unei astfel de situatii au fost sintetizate in titlurile aparute constant in ultima perioada, de exemplu in ultimii 8-10 ani. Iata titluri care au aparut de-a lungul timpului:

1. "Bilanț dramatic: 10% dintre mamele din România au vârste sub 19 ani" (sursa: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/bilant-dramatic-10-dintre-mamele-din-romania-au-varste-sub-19-ani-143474.html, stire aparuta la data de 15.Martie.2016);

2. "Semnal de alarmă: numărul mamelor minore a crescut, iar vârsta acestora a coborât la 12-13 ani" (sursa: http://stiri.tvr.ro/semnal-de-alarma--numarul-mamelor-minore-a-crescut--iar-varsta-acestora-a-coborat-la-12-13-ani_55651.html, stire aparuta la data de 26.Ianuarie.2015);

3. "Fenomenul «mamã sub 19 ani» ia amploare" (sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2014/06/fenomenul-mama-sub-19-ani-ia-amploare.html, stire aparuta la data de 19.Iunie.2014);

4. "Aproape 10% dintre femeile care au născut anul trecut aveau sub 19 ani" (sursa: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/Aproape+10+dintre+femeile+care+au+nascut+anul+trecut+aveau+sub+1, stire aparuta la data de 17.Iunie.2014);

5. "STATISTICI ÎNGRIJORĂTOARE. Minorele românce nasc în loc să meargă la şcoală" (sursa: http://www.evz.ro/fetele-sub-19-ani-mai-degraba-fac-copii-decat-sa-ia-bacalaureatul-991492.html, stire aparuta la data de 11.Iulie.2012);

6. "Fenomenul mamelor minore. 5 motive pentru care România e pe primul loc în Europa" (sursa: http://www.eva.ro/casa-si-familie/copii/fenomenul-mamelor-minore-5-motive-pentru-care-romania-e-pe-primul-loc-in-europa-articol-38998.html?pagina=2, data neprecizata; conform datelor comentariilor, data aproximativa a aparitiei articolului este 14-15.Ianuarie.2012);

7. "Mame minore în România – copiii care fac copii" (sursa: http://semneletimpului.ro/religie/etica-si-morala/avort/mame-minore-in-romania-copiii-care-fac-copii.html, data neprecizata, anul prezumtiv al aparitiei articolului: 2010)

8. "Aproape 30.000 de fete sub 19 ani devin anual mame" (sursa: http://www.ziare.com/social/capitala/aproape-30-000-de-fete-sub-19-ani-devin-anual-mame-420287, stire aparuta la data de 24.Septembrie.2008).

Deci, cel putin din 2008 se trag semnale de alarma catre neant, urmand ca neantul sa rezolve problema mamelor minore si a imbecilitatii sexuale, tot asa cum neantul va rezolva problema autostrazilor, a locurilor de munca, a reindustrializarii si asa mai departe. Altfel, "noroc" ca exista "ONG"-uri care gestioneaza milioane de euro pe tema ca sa nu rezolve mai nimic.

Sa incercam sa sintetizam consecintele imbecilitatii sexuale:

1. Destine ucise si mutilate;
2. Mortalitatea materna;
3. Mortalitatea bebelusilor;
4. Recurgerea la avorturi, situatie care are consecinte fizice si psihice asupra mamelor;
5. Abandonul bebelusilor;
6. Lipsa posibilitatilor pentru a oferi un trai decent bebelusilor; copiii nascuti intr-un cadru defavorizant nu sunt protejati, nu li se ofera dragostea si atentia parinteasca, nu au conditii de crestere si dezvoltare personala si pot ajunge in final infractori sau la marginea societatii.
7. Izolarea mamelor minore de familii, de prieteni si de societate;
8. Abandonarea tinerelor mame de catre parteneri. Partenerii sunt de obicei interesati de sex, nu de crescut copii;
9. Multe tinerele mame recurg la prostitutie pentru a se putea intretine;
10. Nefinalizarea studiilor de catre tinerele mame (in caz ca mai erau interesate de scoala) si dificultati in gasirea unui loc de munca;

Sa mai vorbim de civilizatie si educatie in Romania secolului 21 mi se pare o gluma, in conditiile in care:

"Comparativ cu media europeană, Româna se confruntă cu o rată dublă a mortalității materne și a ratei avorturilor. Mai mult, 10% dintre mamele din România au vârste sub 19 ani." (http://www.b1.ro/stiri/eveniment/bilant-dramatic-10-dintre-mamele-din-romania-au-varste-sub-19-ani-143474.html);

"Situatie alarmantă în România: numărul mamelor minore este în creştere. Şi mai grav este faptul că vârsta acestora a coborât până la 12 - 13 ani. De multe ori, minorele care devin mame sunt respinse de familie şi, rămase fără sprijin, sunt nevoite să îşi abandoneze pruncii prin spitale." (http://stiri.tvr.ro/semnal-de-alarma--numarul-mamelor-minore-a-crescut--iar-varsta-acestora-a-coborat-la-12-13-ani_55651.html).

"În România se înregistrează 8.500 de mame minore anual şi peste 40.000 de copii abandonaţi." (http://www.eva.ro/casa-si-familie/copii/fenomenul-mamelor-minore-5-motive-pentru-care-romania-e-pe-primul-loc-in-europa-articol-38998.html?pagina=2);

"România este pe primul loc în Europa la nivelul numărului de avorturi, mame minore şi copii abandonaţi, scrie revista Unica, versiunea online. Statisticile arată că în România se efectuează anual peste 150.000 de avorturi la cerere.

În 2006 un procent de 11% dintre acestea au fost solicitări de întrerupere de sarcină venite din partea unor tinere cu vârste cuprinse între 15-19 ani.

Mamele minore sunt predispuse la avorturi. În cazul în care nașterea are totuși loc, copilul născut are circumstanțe favorizante să devină un copil abandonat. La rândul ei, mama minoră va avea probleme de integrare socială, de cele mai multe ori abandonând școala."
(http://semneletimpului.ro/religie/etica-si-morala/avort/mame-minore-in-romania-copiii-care-fac-copii.html);

"E prea mult sex la televizor şi în presă pentru ca părinţii să mai aibă vreo şansă în a-şi ţine copiii departe de acest subiect. Cumva, de la părinţi sau de la colegi, copiii află oricum cum stă treaba în această privinţă. Dar când sexul e prezentat zilnic, an de an, ca o reţetă sigură de succes în viaţă, copiii şi adolescenţii sunt expuşi unui drog mincinos. Tinerii sunt uşor de influenţat şi ajung să creadă că e mai bine să faci sex pentru bani ca să răzbeşti în viaţă, decât să te ţii de şcoală. Din păcate, modelul piţipoancei de tip Moni Gabor are succes din ce în ce mai mare, pe fondul lipsei de educaţie." (http://www.eva.ro/casa-si-familie/copii/fenomenul-mamelor-minore-5-motive-pentru-care-romania-e-pe-primul-loc-in-europa-articol-38998.html?pagina=2);

"Virginitatea a ajuns o ruşine în România. Tinerii fac sex la vârste tot mai fragede din spirit de gaşcă, dar şi din teama de a nu fi stigmatizat, izolat şi umilit de cercul de prieteni. Societatea promovează libertinismul sexual, iar adolescenţii resimt tot mai devreme impulsul de a-şi începe viaţa sexuală, chiar dacă ei nu se simt pregătiţi pentru acest pas." (http://www.eva.ro/casa-si-familie/copii/fenomenul-mamelor-minore-5-motive-pentru-care-romania-e-pe-primul-loc-in-europa-articol-38998.html?pagina=2).

Sa fim seriosi, viitoarele mame minore n-au timp (si poate nici studiile necesare) sa citeasca acest articol sau articolele de pe sursele citate. Pana la urma "modelele de succes" in viata si prostia crancena le sunt mult mai accesibile viitoarelor victime ale iresponsabilitatii sexuale.

Dar merita sa fie evidentiata ipocrizia statului mafiot totalitar in aceasta situatie. La adapostul programelor sociale si educationale fictive, statul mafiot totalitar incurajeaza promiscuitatea, libertinajul sexual, prostitutia, sclavia si traficul de persoane. Dincolo de numarul urias de mame minore si de avorturi exista sexul in masa practicat de minore nu cu parteneri de varste apropiate lor, in numele curiozitatii specifice varstei, ci cu adulti (uneori trecuti de 60 de ani) in numele... cui?

Potrivit Codului Penal, sexul cu minori si minore ar trebui pedepsit: "Art. 220 Noul Cod Penal Actul sexual cu un minor", sursa: http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-220. In conditiile in care avem in mod evident sute sau mii de mame minore anual (unele de pana in 13 ani (!)) si sute de mii de avorturi anual, cati adulti au fost pedepsiti in justitie pentru faptele lor?

Raspunsul corect este pe sursa http://www.libertatea.ro/stiri/ce-tampiti-au-putut-vota-asa-ceva-noul-cod-penal-are-pedepse-mai-blande-pentru-pedofili-983473, din 30.Ianuarie.2014:

"Ce tâmpiţi au putut vota aşa ceva? Noul Cod Penal are pedepse mai blânde pentru pedofili"!!!

Ca de obicei, in cazul infractionalitatii in masa dintr-un domeniu, statul modifica legile pentru a incrimina mai putine fapte si pentru a se da pedepse mai blande (in caz ca se doreste cumva aplicarea legii). Pe scurt, insasi legea favorizeaza infractorul!

Altfel spus, statul mafiot totalitar are nevoie de cat mai multi barbati imorali, femei imorale, familii dezorganizate si copii abandonati, adica de o populatie care sa traiasca in conditii de precaritate, fara pretentii de la viata si usor de manipulat din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu