miercuri, 21 septembrie 2016

Condamnatul la inchisoare este un fel de prizonier liber

O noua mostra evidenta de stat mafiot ne-a fost oferita odata de puscariasul care transmitea in direct imagini cu distractia pe care era "obligat" sa o suporte in puscarie (surse: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/arogante-de-dupa-gratii-un-cunoscut-interlop-petreceri-in-puscarie-transmise-live-pe-facebook-video-162241.html si http://www.cancan.ro/actualitate/mascatii-vor-innebuni-cand-or-sa-vada-ce-a-facut-acest-detinut-sub-nasul-lor-beni-live-pe-fb-din-puscarie-pe-ritmuri-de-manele-15568229).

Filmuletele transmise in direct de condamnat atesta faptul ca omul are telefon si acces la internet in puscarie.

Ce intelegem de aici? Ca reeducarea in inchisoare este o frectie sau un mit. Ca in inchisoare orice restrictie legala poate fi incalcata contra cost si ca exista un parteneriat intre condamnati si politisti, fapt care nu suna deloc bine pentru simplul cetatean.

Cum totul se intampla pe fata, ce ar mai fi de adaugat? Poate doar ca in Romania infractorii se impotrivesc legilor, politia se impotriveste poporului, poporul roman se impotriveste civilizatiei, iar drepturile se impotrivesc omului (asa cum spunea candva grupul "Divertis").

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu