joi, 8 septembrie 2016

Val de ura populara impotriva noilor politici guvernamentale antiromanesti

In preambul trebuie spus ca a aparut lista icoanelor "facatoare de minuni" din Romania. Pana sa comentez "minunile" romanesti observ, conform sursei http://adevarul.ro/locale/resita/cate-icoanefacatoare-minuni-romania-spun-preotii-despre-ele-1_57cec9eb5ab6550cb86b4f6f/index.html, ca siteul Crestin Ortodox.ro se lauda cu vreo 60 de icoane "făcătoare de minuni", iar Jurnal Spiritual se lauda cu peste 200 de icoane sau locuri "făcătoare de minuni".

Desi Biblia spune raspicat ca inchinarea la idoli este o porcarie, ceva urat de Dumnezeu si un pacat de moarte, religiile comerciale traiesc foarte bine din indobitocirea cetatenilor si din vanzarea de idoli, icoane sau cum s-or mai numi aceste mizerii.

Conform Cuvantului lui Dumnezeu, inchinarea la idoli este un pacat de moarte. In Biblie este scris:

[Galateni de la 5.19. pana la 5.21., la capitolul intitulat Faptele firii pământeşti şi Duhul]
"Şi faptele firii pământeşti sunt cunoscute şi sunt acestea: preacurvia, curvia, necurăţia, desfrânarea, închinarea la idoli, vrăjitoria, vrăjbile, certurile, zavistiile, mâniile, neînţelegerile, dezbinările, certurile de partide, pizmele, uciderile, beţiile, îmbuibările şi alte lucruri asemănătoare cu acestea. Vă spun mai dinainte, cum am mai spus, că cei ce fac astfel de lucruri nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu.";

[1 Corinteni 10.14.]
"De aceea, preaiubiţii mei, fugiţi de închinarea la idoli.";

[1 Corinteni de la 10.19. pana la 10.22.]
"Deci ce zic eu? Că un lucru jertfit idolilor este ceva? Sau că un idol este ceva?
Dimpotrivă, eu zic că ce jertfesc neamurile, jertfesc dracilor, şi nu lui Dumnezeu. Şi eu nu vreau ca voi să fiţi în împărtăşire cu dracii.
Nu puteţi bea paharul Domnului şi paharul dracilor; nu puteţi lua parte la masa Domnului şi la masa dracilor.
Sau vrem să întărâtăm pe Domnul la gelozie? Suntem noi mai tari decât El? "
;

[1 Samuel 15.23.]
"Căci neascultarea este tot atât de vinovată ca ghicirea, şi împotrivirea nu este mai puţin vinovată decât închinarea la idoli şi terafimii.".

Oare ce o fi mai clar decat atat? Mai clar este faptul ca in Vechiul Testament din Biblie era prevazuta pedeapsa cu moartea atat pentru inchinatorii la idoli [Deuteronomul de la 17.2. pana la 17.7., la capitolul intitulat Pedeapsa pentru închinarea la idoli], cat si pentru cei ce aţâţă la închinarea la idoli [Deuteronomul de la 13.6. pana la 13.11., la capitolul intitulat Pedeapsa pentru cel ce aţâţă la închinarea la idoli].

Dar nici asta nu impiedica asa zisii crestini (aripa ortodoxa, circa 80-90% dintre romani) sa se fereasca de mizeriile de icoane. Dimpotriva, multi chiar le atribuie, direct interesati sau din prostie pura, puteri "magice".

Sa recapituam cam ce "minuni" au savarsit icoanele lu' Peste? Iata-le in continuare!

Principalele "minuni" clasice romanesti postdecembriste sunt inmultirea faradelegii si extinderea infractionalitatii globale. Au inflorit, de pilda: minciuna (in special cea statala, a politicienilor si autoritatilor), hotia (privata pentru fraieri, cea de stat pentru specialisti), violenta si asasinatul (comise de privati sau de autoritati, incepand cu procesul sotilor Ceausescu).

In consecinta, romanii sunt in general saraci, bolnavi si prosti. Iar inchinarea la idoli/ icoane reprezinta in mod cert o forma agresiva si autodistructiva de manifestare a prostiei.

Cu astfel de turme de imbecili printre noi, nu e de mirare ca statul mafiot totalitar (acum prin aripa sa "tehnocrata"), duce constant o politica antiromaneasca, de sclavizare, saracire si indobitocire continua a populatiei.

Ultima gaselnita "tehnocrata" nu este deloc noua sau originala: s-a propus modificarea ilegala a Codului Fiscal, prin impunerea de noi, aberante si inutile taxe pe munca.

Astfel, conform sursei http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-21273407-document-finantele-putea-modifica-iar-codul-fiscal-contributiile-asigurari-sociale-cas-ale-angajatului-vor-majorate-10-5-21-7-iar-pentru-sanatate-cass-5-5-8-9.htm,

"Contribuțiile de asigurări sociale (CAS) ale angajatului vor fi majorate de la 10,5% la 21,7%, iar pentru sănătate (CASS) de la 5,5% la 8,9%, potrivit unui proiect de ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea Codului fiscal".

Pe de o parte,

"Ministerul Finantelor a respins proiectul, printr-un comunicat de presa. Ministrul Anca Dragu a anuntat la Digi 24 ca in cateva zile pe site-ul Ministerului Finantelor va fi pus in consultare publica un proiect asumat de Minister prin care se urmareste "doar simplificarea legislatiei fiscale"."
.

Pe de alta parte, conform sursei http://www.ziare.com/impozit/contribuabili/gabriel-biris-isi-asuma-proiectul-de-modificare-a-codului-fiscal-contributiile-sociale-sunt-ale-angajatului-nu-ale-angajatorului-1435472 (sau a surselor: http://www.romaniatv.net/gabriel-biris-isi-asuma-proiectul-de-modificare-a-codului-fiscal-contributiile-sociale-sunt-ale-angajatului-nu-ale-angajatorului_313188.html; http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/gabriel-biris-isi-asuma-proiectul-de-modificare-codului-fiscal-stiti-vreo-firma-care-sa-se-fi-imbolnavit-si-sa-se-duca-la-doctor-1591482; http://www.cotidianul.ro/gabriel-biris-informase-si-consiliul-fiscal-287495/),

"Secretarul de stat Gabriel Biris, responsabil pe partea de de fiscalitate in Ministerul Finantelor, si-a asumat miercuri [07.Septembrie.2016] proiectul de modificare a Codului Fiscal"!

Ce ne arata aceste masuri de impovarare fiscala? Ca politica antiromaneasca merge mai departe si ca "tehnocratii" sunt la fel de mari nulitati ca si politicienii de rand. Astfel, in loc sa vina cu proiecte pentru absorbtia fondurilor europene si in primul rand a fondurilor structurale, "tehnocratii" vor sa finanteze in continuare mafia politico-economica crescand taxele si impozitele oamenilor onesti.

Guvernul vrea sa continue politica antiromaneasca implementand astfel de ticalosii nesustenabile, care vor avea ca urmari stimularea infractionalitatii globale, saracirea cetatenilor, cresterea evaziunii fiscale si a spalarii de bani. Numai cine traieste din bani publici sau din infractionalitate (in primul rand din infractionalitate economica) poate ramane indiferent la asa ceva!

Este foarte posibil ca tot acest terorism economic sa aiba loc pentru a mentine cat mai multi cetateni in stare de infractionalitate, pentru ca statul mafiot totalitar sa poata distruge selectiv, pentru infractiuni economice, persoanele indezirabile din punct de vedere politic. Celor care nu pun probleme din punct de vedere politic urmaaza a le fi ignorate in forma continuata infractiunile economice inevitabile.

Cam la fel se intampla in cazul asigurarii obligatorii a locuintelor. Conform sursei http://www.economica.net/topul-celor-mai-neasigurate-jude-e-la-risc-catastrofic-major-cutremur-inuda-ii-alunecari-de-teren_124501.html, atat de obligatorie este asigurarea locuintelor (doar e lege, nu-i asa?), incat:

"zonele cu cel mai mare risc seismic sunt asigurate în proporție de 21,42%, cele cu risc mare de inundații în proproție de 12,86%, iar pentru alunecări de teren în proporție de 17,23%"!

Deci, trebuie doar ca statul sa vrea sa scrie amenzi pentru ca vreo 80% din populatie sa fie obligata sa cotizeze, daca are de unde. In fapt, sigur ca 80% din populatie este deja in stare de sclavie fata de stat si statul poate "executa" selectiv pe cine are chef, adica pe indezirabili.

Chiar daca nu exista dovezi directe (cum naiba sa existe asa ceva?), din fapte este evident ca Romania a intrat in UE in urma unor negocieri politice care prevad:

1. Neaccesarea fondurilor europene si in primul rand a fondurilor structurale;
2. Mentinerea Romaniei in stare de subdezvoltare si non industrializare;
3. Impozitarea crancena a cetatenilor (in special a celor saraci) si a sectorului privat;
4. Cheltuirea discretionara si aberanta a banilor publici de catre autoritati.

Pe aceasta linie merge Romania dupa 1990, indiferent daca a fost in UE sau nu. Dar e clar ca intrarea in UE nu a adus niciun beneficiu romanilor care traiesc in Romania. A adus un beneficiu doar celor care au ales sa fuga, mai ceva ca pe vremea lui Ceausescu, din aceasta tara odioasa si sinistra, gestionata de calai.

Stiu ca acum urmeaza alegeri, iar politicienii se agita sa ajunga la cascaval (adica la functii si la banii publici), in total dispret fata de cetateni, de normalitate si de un minim progres.

Societatea ar trebui sa incerce cu orice pret sa se organizeze si sa impuna alti lideri, total necunoscuti pana acum, care sa favorizeze printr-o legislatie noua cetatenii dornici sa munceasca onest sau sa-si deschida afaceri proprii.

O schimbare in bine a Romaniei nu se poate face fara accesul unor mase largi de cetateni la locuri de munca si fara stimularea simplilor cetateni sa devina intreprinzatori.

Pentru aceasta, in folosul celor ce doresc sa munceasca onest si al intreprinzatorilor romani ar trebui elaborate norme juridice (legi) simple, usor de inteles, lipsite de ambiguitate si neinterpretabile de autoritati corupte.

In plus, ar trebui inchise marile firme neprofitabile si cu mari datorii (de exemplu, televiziunea de stat) si marite impozitele marilor firme care nu functioneaza intr-un mediu concurential, ci se bucura de monopol.

Alte masuri benefice pentru societate sunt cunoscute: combaterea evaziunii fiscale si a spalarii de bani. Dar acest lucru nu este posibil daca exista autoritati corupte, care declara mari infractori ca fiind oameni cinstiti.

De aceea, pedepsele pentru coruptie de orice fel ar trebui inasprite, nu atat ca ani de inchisoare, ci din punct de vedere al banilor confiscati si al bunirilor confiscate. Daca unul care isi taie un nuc in propria curte poate primi amenda cuprinsa intre 5.000 siu 10.000 de lei pentru ca nu a solicitat autorizatie de la primarie, cu atat mai mult marii corupti ar trebui sa primeasca amenzi penale de la 5.000.000 de lei in sus (de exemplu), in functie de marimea prejudiciilor si in nicun caz mai mici decat acestea (a se vedea afacerea Microsoft).

Infractionalitatea in Romania este uriasa. Autoritatile nu se agita nici pe departe sa puna in evidenta toti infractorii, pentru ca dupa aceea ar trebui sa-i condamne, sa-i cazeze si sa-i intretina in inchisori, ceea ce inseamna cheltuieli relativ mari pentru stat. Dar normal ar fi sa se construiasca masiv inchisori (capacitate de cel putin 100.000 de locuri), iar toti cei certati cu legea sa ajunga acolo unde le e locul si sa-si duca la bun sfarsit "mandatul" (condamnarea).

Ramanerea in Uniunea Europeana, asa cum este ea definita acum, reprezinta o frana pentru orice tara care isi doreste incurajarea muncii si a oamenilor cinstiti si descurajarea infractorilor si a coruptiei. Reintroducerea pedeapsei cu moartea nu este posibila pentru ca asa prevad normele Uniunii Europene, iar acest lucru este extrem de favorabil celor mai mari si mai violenti infractori, care nu primesc condamnari pe masura gravitatii faptelor antisociale comise.

Dar daca tot ramanem in UE, atunci o lege care ar trebui realizata in regim de urgenta ar trebui sa prevada obligativitatea autoritatilor centrale sau locale de a realiza in termen de maxim un an proiecte pentru absorbtia tuturor fondurilor structurale disponibile (exemple, pe scurt: proiecte de modernizare a infrastructurii, drumuri de orice fel, proiecte de realizare a canalizarii in localitati, de reintegrare în muncă a șomerilor și a grupurilor defavorizate, mari proiecte de mediu, rețele de transport transeuropene, transport urban, transport public ecologic).

In cazul in care autoritatile refuza sa realizeze proiecte concrete de absorbtie a fondurilor structurale in termen de un an, legea sa prevada pedepse cu inchisoarea si amenzi penale uriase pentru acestea. Nu de alta, dar bugetarii au ajuns la niste salarii la care sectorul privat nici nu indrazneste sa viseze, iar motivele (cu exceptia pilelor, intereselor electorale si lacomiei) lipsesc cu desavarsire.

Nu este acceptabil ca Romania sa ramana in comuna primitiva pentru ca asa vor ticalosii de la putere, indiferent daca sunt "tehnocrati" sau nu.

Nici nu este acceptabil, moral si normal ca guvernele Romaniei sa duca o politica antiromaneasca, favorizand coruptia si inventand continuu taxe impotriva cetatenilor sai, refuzand constant sa modernizeze tara cu bani europeni si tocand continuu banii publici pentru realizarea unor proiecte aberante, inutile, ultra costisitoare si de calitate execrabila (de exemplu pentru autostrazi fictive sau demolabile).

O astfel de politica ar trebui pedepsita din punct de vedere penal. O lege care sa pedepseasca o astfel de politica ar trebui gandita si aprobata. Vrea cineva sa o faca?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu