sâmbătă, 17 septembrie 2016

Spectacolul sinistru continua in sistemul medical romanesc

Pseudo sistemul de sanatate romanesc, condus acum de "tehnocrati", este la fel de odios si de hidos ca de obicei.

1. Institutul Cantacuzino, unic, deci fara concurenta in Romania, in acelasi timp cu putini concurenti in lume (!), nu mai produce vaccinuri din 2010. In 2012, sursa http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-institutul-cantacuzino-cauta-un-vaccin-impotriva-dezastrului.html spunea ca:

"Institutul Cantacazino, singurul institut din Romania in care se produceau vaccinuri si seruri de care depindea sanatatea a milioane de oameni, este in pragul falimentului.".

Acum, in 2016, situatia s-a schimbat cu... 360°!

Conform sursei http://www.cotidianul.ro/cum-a-cazut-institutul-cantacuzino-mandria-cercetarii-romanesti-283281/, din iunie 2016,

"Institutul Catacuzino, unul dintre marii producători de imunologice din lume, a cunoscut în ultimii 8-9 un declin instituțional ce a fost generat de lipsa unei viziuni politice și de manifestarea unor interese financiare private care au pus țara noastră în imposibilitatea asigurării producției urgent de vaccinuri în cazul unor epidemii sau pandemii.".

Recent, pe 09.Septembrie.2016, a avut loc un protest in speranta ca se poate salva Institutul Cantacuzino. Conform sursei http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/NU-desfiintarii-Institutului-Cantacuzino-%E2%80%9EStim-ca-se-doreste-ca-Romania-sa-nu-mai-aiba-producator-national-de-vaccinuri-136325,

"Este modul prin care studenții de la Facultatea de Medicină apără ce a mai rămas din Institutul Cantacuzino.";

„Știm că se dorește ca România să nu mai aibă producător național de vaccinuri”!!!

Statul mafiot totalitar, "tehnocrat" sau nu, vrea sa profite de "oportunitatea" de a desavarsi politica antiromaneasca in acest doneniu.

Ce o fi de facut ca sa se schimbe din temelii totul? De exemplu, revolutia votului. Mai votati, băi, si alte persoane, care nu au facut politica si nu fac parte din PSD, PNL si satelitii lor. Sau crede cineva ca se va schimba ceva in bine in Romania si ca se va salva Institutul Cantacuzino cu "baieti" din gastile traditionale de pesedisti sau penelisti (monarhisti si ciolosi inclusi) la putere?

Mai dăi dracului pe rahatii ăstia. E asa de greu de zis si de facut? Conform realitatii din teren, in mod sigur da.

2. La Constanta nu exista vaccinuri contra TBC pentru nou nascuti. Conform sursei http://www.b1.ro/stiri/eveniment/criza-in-sanatate-bebelusii-sunt-lasati-neimunizati-pentru-ca-lipseste-vaccinul-impotriva-tuberculozei-video-162332.html,

"Ziua şi scandalul în sistemul medical! Lipsurile au devenit mai degrabă norma decât excepţia. O arată foarte clar criza cu care se confruntă acum maternităţile. Unul dintre cele mai importante vaccinuri pentru bebeluşi lipseşte din spitale. Nou născuţii părăsesc maternităţile neimunizaţi împotriva unei boli grave: tuberculoza."!

Cum il acuzau avocatii "apararii" pe "dictator" in 1989? "[...] să tăiați legăturile de oxigen de la capul bolnavilor, de la copii, să trageți în spitale și în bolnavi, să aruncați în aer sângele și medicamentul poporului?" (sursa: https://ro.wikisource.org/wiki/Stenograma_procesului_Ceau%C5%9Fescu).

Ei, uite ca din 1990 incoace nimeni nu-i mai acuza de nimic pe ticalosii "democrati" din sistemul medical. I-auzi, neică, Ceausescu arunca in aer "medicamentul poporului"?! Cum asa, băi, nesimtitilor?

Si acum, la 26 de ani de cand a crapat Ceasca, cine arunca in aer Institutul Cantacuzino si vaccinul contra TBC?

Cred ca aceste informatii au fost secretizate la DIPI (sau, si mai probabil, la PIPI), pentru ca in mod sigur ascunderea dovezilor de genocid economico-social in Romania postdecembrista este o problema de siguranta nationala a marilor infractori.

3. Medici spagari din Vaslui.

Conform sursei http://www.b1.ro/stiri/eveniment/fara-600-de-lei-nu-pot-face-nimic-au-reinceput-audierile-in-cazul-celor-trei-medici-din-vaslui-care-conditionau-actul-medical-de-primirea-unor-spagi-video-162336.html,

"Medicii Doina Andrei, Simona Botez şi Adrian Tănăsescu sunt acuzaţi că au transformat Secţia Ginecologie a spitalului din Vaslui, într-un veritabil SRL.".

Ce ti-e si cu "democratia" din sistemul de "sanatate"... Se pare ca spaga, pretinsa cu toata nesimtirea, cu greu putea fi mai mica de 600 de lei, indiferent de posibilitatile financiare ale locuitorilor judetului de legenda Vaslui.

Din interceptarile anchetatorilor, "salvatorii de vieti" (in fapt doua "doamne") etichetau persoanele fara posibilitati financiare ca fiind "proaste" sau "vaci".

Sondaj de opinie. Unde au invatat "doamnele" doctor un astfel de limbaj?

A) La scoala;
B) La biserica.

4. Actul medical si spaga.

Conform sursei http://www.b1.ro/stiri/eveniment/ministrul-sanatatii-plicul-ii-face-pe-multi-pacienti-sa-nu-ajunga-la-medic-nu-poti-sa-vorbesti-despre-cauzele-plicului-fara-sa-vorbesti-de-salariile-relative-mici-ale-personalului-medical-156164.html, Sinistrul Sănătății spune ca:

"Plicul îi face pe mulți pacienți să nu ajungă la medic".

Desigur, numai ca toti platesc asigurari sociale de "sanatate"! Ba chiar s-a incercat sa se ia bani cu japca si de la cei care nu realizeaza venituri!

Asigurarile sunt cea mai mare hotie pe fata impotriva cetatenilor, indiferent ca vorbim de "sanatate", RCA sau locuinte. Cetateanul da banii, dar cand are vreo problema nu stie cand si cum va fi despagubit.

Eu, de pilda, as vrea sa nu fiu asigurat in niciun fel si sa nu fiu despagubit in niciun fel, in cazul in care se intampla ceva din vina mea. Adica daca sunt bou pe propria raspundere, n-am decat sa sufar, sunt de acord cu asta.

5. Protest la Botosani impotriva cadrelor medicale.

Conform sursei http://www.b1.ro/stiri/eveniment/protest-la-botosani-aproape-o-suta-de-oameni-au-iesit-in-strada-pentru-a-manifesta-impotriva-erorilor-din-sistemul-medical-care-a-dus-la-moartea-unui-nou-nascut-video-162279.html, circa 100 de cetateni au fost solidari cu parintii carora le-a murit nou-nascutul in spital la scurt timp de la nastere si au protestat impotriva bataii de joc din sistemul medical:

"Ne nemulțumește modalitatea în care sunt tratate mămicile, ignoranța și nepăsărea cadrelor medicale, lăcomia cadrelor medicale";

"Oricine dintre noi poate fi în această situație și cred că nimeni nu-și dorește la două zile să-și îngroape copilul".

E clar ca si democratia postdecembrista romaneasca a murit la maxim doua zile de la nastere. O fi facut infectie nosocomiala la Targoviste, pe 25.Decembrie.1989.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu