joi, 1 septembrie 2016

Bani publici aruncati pe parcuri "biodegradabile"

A fost pusa in evidenta o noua proba in sprijinul ideii ca 90% din taxele si impozitele platite de cetateni servesc doar pentru finantarea mafiei politico-economice.

In numele subdezvoltarii costisitoare si durabile este acum la moda finantarea din bani publici (inclusiv din bani europeni) a constructiei de parcuri "biodegradabile". "Dezvoltatorii imobiliari" din primarii arunca banii publici pe parcuri care sunt practic de unica folosinta si care se autodistrug cu repeziciune.

Dupa modelul parcului Drumul Taberei, la Ploiesti s-au aruncat 70 de milioane de lei pe un parc realizat langa oras (sursa: http://www.mediafax.ro/social/focus-un-parc-din-ploiesti-de-70-milioane-lei-inaugurat-de-3-luni-este-lasat-in-paragina-galerie-foto-video-15636336).

Nu exista transport in comun care sa duca lumea in parc; aici se poate ajunge doar cu taxiul sau cu masina proprie.

La trei luni de la inaugurare degradarea a cuprins parcul: s-au furat diverse obiecte de la toalete, nu exista sursa de apa potabila, cresc iarba si buruienile. Pomi amplasati in parc se usuca in liniste si consens.

Pe scurt: intretinere, paza si facilitati nu exista! S-au trantit niste chestii pe un camp pentru a se factura 70 de milioane de lei.

Nu am fost in parcul de la Ploiesti ca sa vad personal cum arata acel loc. Dar in parcul Drumul Taberei ajung cu usurinta si pot oferi cateva fotografii cu bataia de joc de aici. Oare de ce mai avem paznici si politie locala? Eficienta lor pare sa fie zero. Alti bani publici aruncati pe niste locuri de munca inutile...

Cosuri de baschet cu diverse inclinatii...


"Porti: suplimentare realizate prin distrugerea panourilor-grilaj cu care este imprejmuit terenul...
Probabil pentru evacuare rapida in caz de incendiu...
Si plasa rupta in disperare... Nimeni nu a vazut niciodata nimic...
Evident,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu