joi, 19 ianuarie 2017

Gratiere sau amnistie la gramada = invitatie la incalcarea legii si favorizarea infractorului

Majoritatea PSD + ALDE incepe sa-si arate adevarata fata dupa preluarea puterii. Ieri, 18.Ianuarie.2017, s-a incercat sa se introduca pe sest in sedinta de guvern un proiect de ordonanta de urgenta privind gratierea unor pedepse de maxim 5 ani.

Ca sa o luam pe scurtatura, in loc sa le pese de oamenii onesti, guvernul si politicienii vor sa ofere bonificatii tocmai celor care incalca legea! Tipic pentru un stat mafiot totalitar!

De parca legile actuale nu ar fi suficient de baljine si de duioase cu infractorii!

Este de-a dreptul odios si sinistru sa aflam ca s-a propus gratierea in intregime a pedepselor cu inchisoare de pana la 5 ani!

Pai 5 ani este putin? Pentru cei care nu sunt familiarizati cat de cat cu dreptul si pedepsele din Romania, condamnarile de la 4 ani in sus nu pot fi cu suspendare, ci obligatoriu cu executare. Adica faptele sunt suficient de grave pentru ca inculpatii sa execute pedepsele respective! Si acest lucru se intampla in conditiile in care, de exemplu, exista persoane acuzate de fapte de coruptie in forma continuata care au primit pedepse cu suspendare!

Asa "functioneaza" justitia romana postdecembrista! Nu doarme de grija infractorilor!

Pai, daca stiam, treceam de mult in barca infractorilor! Ori dadeam lovitura vietii, ori aveam casa si masa gratis pe viata!

Mai are rost sa fii antreprenor in Romania, sa nu dormi de grija avizelor si autorizatiilor, a controalelor facute de institutiile statului mafiot totalitar pentru a fi fortat sa dai spaga? Sau sa stai cu teama eterna ca s-ar putea sa-ti blocheze ANAF conturile pentru datorii de 2 lei?

Numai de romanii onesti, care cred ca e mai bine sa moara de foame si frig in libertate, in conditii de saracie extrema, nu le pasa politicienilor si justitiei!

Nu cumva ar trebui sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru favorizarea infractorilor si exterminarea cetatenilor onesti? Nu ca i-ar pasa prea mult acestei institutii de o asa sesizare...

Motivul oficial pentru care are loc acest circ "graţios" este ca puscariile sunt supraaglomerate si ca Romania este constant condamnata la CEDO pentru conditiile din inchisori.

Pai nu se stia acest lucru de cativa ani? De ce nu are chef si bani statul mafiot totalitar sa construiasca noi puscarii?

De exemplu, pentru ca primaria Bucurestiului arunca milioane pe statuia lui Rainier de Monaco (surse: http://www.romanialibera.ro/actualitate/proiecte-locale/cat-plateste-primaria-pentru-statuia-printului-rainier-de-monaco-251524 si http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-21528638-primaria-capitalei-plati-circa-6-milioane-lei-pentru-statuia-printului-rainier-iii-monaco.htm?nomobile=)?

Sau pentru ca s-a demolat si reconstruit un tronson de autostrada, care se pare ca s-ar putea sa fie redemolat (surse: http://adevarulfinanciar.ro/articol/autostrada-scufundata-acum-si-denivelata-circulatia-este-restrictionata-pe-autostrada-sibiu-orastie/ si http://m.automarket.ro/stiri/autostrada-demolata-are-din-nou-probleme-circulatia-pe-un-sector-de-250-75359.html)?

De fapt, motivul pentru care statul mafiot totalitar refuza sa construiasca noi puscarii este, in acelasi timp, adevaratul motiv pentru care s-a propus aceasta ordonanta de urgenta pe tema gratierii: trebuie favorizati anumiti infractori din sfera inalta a puterii din Romania. Deci este vorba de o lege cu dedicatie, facuta nu in interes national, ci in cel mai presonal interes cu putinta.

Anumiti rahati care au detinut putere si influenta in Romania la un moment dat nu s-au putut abtine la unul sau mai multe momente date din viata lor sa nu se preteze la gainarii sau ilegalitati, considerand ca justitia nu-i va putea ajunge din urma niciodata. Acum, cand justitia le-a pus deja capac sau urmeaza sa-i condamne, imediat au aparut slugile politice prin guvern si/ sau parlament care sa schimbe legea in timp real in beneficiul infractorilor, astfel incat infractorii sa fie considerati in continuare oameni onesti.

Ce argument e asta, ca puscariile sunt supraaglomerate? Pai ce vrea statul mafiot totalitar roman, sa construiasca simplii cetateni puscarii in regie proprie? La cati bani a bagat statul mafiot totalitar in fundul Bechtelului ca sa nu construiasca autostrada lu' Peste se puteau construi puscarii pentru 50% din populatia Romaniei! Dar stiu mai bine SRI, Coldea si Ghita care sunt interesele nationale...

Nu sunt bani pentru noi puscarii? Pai, de exemplu, se renunta la construirea a 10 kilometri de autostrada demolabila si cu minim 100 de milioane de euro se poate construi un adevarat sat de "vacanta" pentru infractori. Trebui doar sa intrebam infractorii daca prefera o locatie la munte sau la mare, ca sa nu se planga de conditiile din inchisori si sa poata dormi si CEDO linistit...

Pe principiul "puscariile sunt supraaglomerate" ar trebui sa ne apucam toti macar de furat portocale in piata, ca se dau, probabil, maxim 3 ani de inchisoare (nu mai conteaza daca e cu executare sau cu suspendare, dar sper ca pedeapsa nu e mai mare decat pentru luare de mita in forma continuata!), dupa care asteptam ordonanta de urgenta care ne gratiaza in liniste si consens!

Ce naiba mai vor politicienii nostri? Sa ajunga chiar toti romanii infractori? Faceti, băi, ceva si pentru oameni normali!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu