miercuri, 11 ianuarie 2017

Se intampla doar pe piata muncii din Romania!

Ieri, 10.Ianuarie.2017, am remarcat si fotografiat panoul publicitar care nu a fost inlaturat desi i-a trecut vremea.
Cu aceasta ocazie am remarcat ca pe panou scrie ca in Auchan s-a lucrat inclusiv in zilele de 20.Decembrie.2016 si 01.Ianuarie.2017.

Fapt care cred ca este foarte bizar pentru cetatenii Europei Occidentale.

Ca unul care a lucrat in strainatate in Franta si in Italia, stiu foarte bine ca marile centre comerciale erau inchise chiar si in duminicile obisnuite, fapt care in Romania nu se intampla.

Cu ata mai mult, functionarea marilor centre comerciale pe 25 decembrie si 01 ianuarie este de neconceput in Europa Occidentala.

Dar in Romania, desi salariile sunt cele mai mici, orele muncite sunt cele mai multe!

Dupa care propaganda mafiei de pe piata muncii latra ca romanii nu vor sa munceasca sau ca nu au productivitate!

Sa nu uitam ca astfel de lucruri se intampla doar pentru ca in Romania legea (facuta de asa zisii alesi ai nostri, care cica lucreaza in interesul nostru si sunt in slujba cetateanului) permite asa ceva.

Sa nu uitam ca doar in Romania al 13-lea si al 14-lea salariu nu sunt prevazute ca obligatorii prin lege in sectorul privat, asa cum se intampla in Europa Occidentala!

Sa mai spuna cineva ca nu suntem sclavii Occidentului!
O sa ma feresc sa cumpar din Auchan si din orice alta mare firma de comert cu amanuntul care isi bate joc de angajati in acest fel, in speranta ca astfel de "afaceristi" vor renunta la astfel de practici.

Indemn si alti cetateni, daca le pasa de cei din jur si de normalitate, sa procedeze in acelasi fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu