joi, 12 ianuarie 2017

Strazi in Bucuresti dupa a doua ninsoare

Dupa a doua ninsoare din acest an, la cateva zile dupa prima, a iesit foarte clar in evidenta mediocritatea primarului general Gabriela Firea si a echipei care s-a ocupat de deszapezire.

Ca de obicei, pe arterele principale au intervenit utilajele si s-au tot fâțâit pe acolo chiar si cand nu mai avea rost (doar pentru imagine si fals hei-rup), in timp ce pe strazile adiacente cetatenii au fost pe cont propriu.

Problema principala a fost ca exista deja un strat de zapada indepartat catre trotuare, noul strat de zapada a fost dat si el in lateral in limita posibilitatilor, dar strazile s-au ingustat din cauza cantitatii sporite de zapada.

Suficiența si limitele celor care se ocupa de deszapezire s-au conturat foarte clar in acest moment. Normal ar fi fost ca zapada data in lateral dupa prima ninsoare sa fie depozitata pe spatii care nu jeneaza circulatia sau incarcata in basculante si aruncata in Dambovita si in locurile stabilite de persoanele responsabile de deszapezire, in masura in care s-ar fi stabilit asa ceva.

Dar in mod evident ca responsabilii cu deszapezirea nu s-au gandit la inlaturarea de pe strazi a zapezii deja existente. Probabil ca banii publici care se platesc pe deszapezire se duc ca si cand s-ar fi prestat servicii complete, asa ca un pic de propaganda televizata si un pic de mimare a activitatii aduc mari beneficii mafiei politico-economice.

Dupa a doua ninsoare, cand deszapezirea a fost mult mai prost gestionata, madam Firea a fost mai putin vocala pe la televizor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu