vineri, 27 ianuarie 2017

Clanul Adamescu lupta pe doua fronturi: pentru favorizarea coruptiei si pentru avere

Televiziunile au fost inundate in ultima vreme de clanul Adamescu. Pe de o parte infractorul Adamescu a murit, pe de alta parte rudele au monopolizat cu declaratiile lor televiziunile de stiri (cu bunavointa suspecta si unanima a acestora), oferindu-ne un inutil spectacol odios si sinistru.

Lupta pentru avere a clanului Adamescu ma intereseaza extrem de putin spre deloc, dar lupta anti-anti-coruptie, adica lupta pentru favorizarea coruptiei dusa de clanul Adamescu merita sa fie bagata in seama.

Alaturi de rude, si Traian Basescu este de parere ca procurorii si judecatorii l-au omorat pe Adamescu (surse: http://www.romaniatv.net/traian-basescu-despre-moartea-lui-dan-adamescu-procurorii-si-judecatorii-statului-de-drept-l-au-ucis_337289.html, http://www.mediafax.ro/politic/basescu-adamescu-a-fost-ucis-de-dispretul-pentru-viata-al-procurorilor-si-judecatorilor-16114519, http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/basescu--dan-adamescu-a-fost-omorat-de-dispretul-pentru-viata-al-procurorilor-si-judecatorilor--439109).

Una dintre miorlaitele rude, denuntand conditiile din inchisori, a spus chiar ca doamna Kovesi personal este de vina pentru moartea lui Adamescu.

Pentru o informare corecta trebuie spus din start ca Dan Adamescu a murit cam din aceleasi cauze din care au murit, de exemplu, Adrian Paunescu si Corneliu Vadim Tudor.

Uitandu-ne la aspectul fizic din ultimii 5 ani al lui Dan Adamescu, vedem indiscudabil un supraponderal, un obez morbid. Chilele in plus ale lui Adamescu sugereaza un dusman etern al exercitiului fizic, un prieten al margarinei celei mai ieftine si al meselor hipercalorice, o persoana care nu avea chef, la banii lui, nici macar de un masaj de relaxare, pentru imbunatatirea cat de cat a circulatiei.

De unde putem banui cu usurinta, numai dupa aspect si din cultura noastra generala, chiar si fara sa avem o diploma de medic si fara sa vedem fisa medicala a decedatului, ca acesta avea implicit macar ceva probleme cu diabetul si cu bolile cardiovasculare (cu inima si cu infundarea arterelor).

Decedatul, care in ultima vreme, cand inca traia, a aparut la televizor transportat in carucior cu ajutorul a doi malaci, avea toate motivele sa crape inainte de vreme in urma alimentatiei si vietii nesanatoase pe care a dus-o, indiferent daca era in libertate sau nu.

Tot pentru o informare corecta, desi prietenii coruptiei denunta conditiile inumane din inchisorile romanesti, trebuie spus ca Adamescu era ingrijit intr-o aripa privata a spitalului Jilava. Deci nu era un neica nimeni fara pile care se vaita de dureri si pe care nu-l băga in seama niciun gardian atunci cand cerea ingrijiri medicale.

In fine, tot pentru o informare corecta, nu doamna Kovesi se ocupa de conditiile de inchisori. Nici nu era treaba lui Kovesi sa-i faca lui Adamescu ceai de musetel. Nea Adamescu, daca stia ca ii place sa manace gras si sa incalce legea, trebuia sa discute cu prietenul sau Traian Basescu pe vremea cand acesta era presedinte si pe vremea unui guvern Boc, ca sa se construiasca macar o puscarie de lux cu o capacitate de minim 1.000 de "oameni de afaceri" si cu sala de sport inclusa, unde sa poata sa o boiereasca mai ceva ca in libertate in eventualitatea putin probabila si foarte "reprobabila" in care justitia i-ar fi venit de hac.

Iar rudelor care mimeaza grija pentru conditiile din inchisori le reamintesc ca exista milioane de romani care au in libertate conditii de trai mult mai jalnice decat in inchisori si nu exista niciun CEDO la care sa se adreseze pentru a obtine despagubiri. In dorinta lor de a avea vesnic parte de forta de munca ieftina si angajata pe nimic (pe salarii sub limita supravietuirii decente), Dan Adamescu si nenumarati alti "oameni de afaceri" nu au avut niciodata o problema cu aceasta situatie a romanilor "liberi" si nu au avut niciun interes sa denunte genocidul economico-social postdecembrist al romanilor.

Despre Dan Adamescu, "omul de afaceri", se poate spune ca in timpul mandatului sau a condus spre faliment cea mai mare firma de asigurari de pe piata romaneasca, Astra Asigurari SA. Faptul ca firma a dat faliment nu inseamna ca si clanul Adamescu a dat faliment. Dimpotriva, clanul Adamescu a facut o avere considerabila, de sute de milioane de euro, care fac acum obiectul circului televizat cu luptele intre membrii clanului.

In concluzie, multa lume zice mersi ca a crapat nenorocitul si spera sa li se intample cat mai curand si altora de teapa lui exact acelasi lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu