marți, 8 august 2017

Hotia face legea in Romania, statul favorizeaza si protejeaza infractorii!

Standardele duble la produsele alimentare comercializate in est fata de cele din vest confirma faptul ca exista in continuare o cortina economica in asa zisa Uniune Europeana si ca asa zisa egalitate in drepturi a cetatenilor UE este doar un mit.

In Estul corupt al Europei, si in special in Romania, este posibila orice infractiune, pentru ca statul favorizeaza si protejeaza prin lege infractorii. Cica ticalosii de practicanti ai dublului standard nu pot fi nominalizati, pentru ca statul ar risca procese!!!

Adica statul nu-si face probleme cu eventualele procese care ar putea veni de la cretinul de cetatean roman inselat, pentru ca stie ca romanul este prea prost si prea sarac ca sa se judece cu statul. In plus, romanul a fost dresat sistematic sa accepte inselatoria si hotia, chiar prin nesimtirea, pasivitatea si ticalosia statului mafiot totalitar roman.

Dupa povestea cu dublul standard, ieri, 07.August.2017, a aparut la ProTV o stire despre furtul sistematic la cantar (sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/inspectorul-pro/romanii-inc-elac-i-la-cantar-neregulile-descoperite-de-inspectorii-de-la-protecc-ia-consumatorului.html). Iata cateva hotii practicate in stil mare.

Conform sursei, diverse produse congelate primesc un adaos de gheata pentru a se incadra in gramajul declarat. La decongelare, cantitatile nete ale unor produse au fost mai mici cu 17% si cu 31%!

Alta hotie: o cincime din conservele de peste comercializate in Romania contin mai putina carne decat valoarea declarata pe etichete. In plus, in loc de ulei sau suc de rosii, pestele este conservat in apa chioara.

O alta ticalosie: producatorul declara pe eticheta o cantitate de peste dinainte de procesare, desi evident ca dupa procesare cantitatea de peste scade! Cica mentiunea de pe eticheta este corecta. Este corecta si legala? Atunci aici este vorba de vidul legislativ datorat statului mafiot! Nu este nici pe departe normal sa se eticheteze marfa asa!

Alta hotie este la zahar, sare, faine, malai, orez ambalate la chil: in realitate din pungi lipsesc pana la 70 de grame!

Furtul la cantar nu este o noutate in Romania, ci este o ticalosie "traditionala", practicata cert de secole. Este cunoscuta inselatoria la cantar cu ocaua mica de pe vremea lui Cuza.

Nici in zilele noastre stirea de la ProTV despre furtul la cantar nu este o noutate, ci o practica globala si curenta in Romania.

Iata, de exemplu, o stire din 2016 de pe sursa http://ph-online.ro/eveniment/item/72881-studentii-de-la-upg-furati-la-cantar-la-mancarea-de-la-cantina, care vobeste despre furtul la cantar la cantina Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti.

Un student care a cumparat o portie de pui cu cartofi prajiti a primit 110 grame de cartofi in loc de 200 de grame si 60 de grame de pui in loc de 90!

Scroafele care serveau la cantina respectiva l-au abordat pe student in bataie de joc atunci cand acesta a cerut cantarirea portiei de mancare, numindu-l nesimtit!!! Dupa care au spus cu nonsalanta ca lucreaza de nu stiu cand acolo si ca au experienta la... cantarit din ochi!!!

Ar mai fi avut aceste ticaloase tupeu daca nu erau protejate de seful hotilor de la cantina, de legile date in bataie de joc in Romania si de institutiile mafiote ale statului?

Cati bani negri realizeaza zilnic cantina respectiva? Sa ne spuna, Iohannis, Tudose, politia, "protectia" consumatorului si alte institutii mafiote ale statului care protejeaza masiv si in forma continuata infractorii! Cate controale formale si in bataie de joc s-au facut la cantina respectiva? Am vazut ca pana la incendiul de la Colectiv toate firmele este cu "actele" in regula (a se citi "cu spaga in regula"). La fel functioneaza "actele" si in comertul infractional romanesc.

ProTV a semnalat si in 2014 aceleasi ticalosii cu furatul la cantar (sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/social/pe-ce-dam-banii-de-fapt-la-raionul-de-congelate-producatorii-injecteaza-saramura-si-sirop-de-zahar-in-alimente.html). Conform sursei citate, "Inspectorii ANPC spun ca au gasit nereguli la 600 dintre cei 800 de comercianti controlati de ei in aceste zile."!

Norocul infractorilor ca lumea are memoria scurta, "societatea civila" din Piata Victoriei este "specializata" doar in dreptul constitutional, iar statul mafiot totalitar are o durere de "cot" infinita daca drepturile... infractorului nu sunt afectate.

Antena 1 a semnalat si ea in 2012 ca "Romanii sunt zilnic furati la cantar in magazinele si pietele din Romania" (sursa: http://a1.ro/news/social/exclusiv-romanii-sunt-zilnic-furati-la-cantar-in-magazinele-si-pietele-din-romania-id141495.html)!

Acum ce sa fac, sa scormonesc internetul ca sa fac integrala hotiei din Romania? Ce rezolv cu asta? Pentru mine sunt suficiente exemplele respective.

Hotia globala si continua din Romania nu ar putea exista daca institutiile de control ale statului mafiot totalitar (pline de salarii nesimtite si de pensii si mai nesimtite, atat in raport cu sectorul privat cat si, mai nou, cu salarizarea din Occident) nu ar proteja si favoriza la infinit infractorii!

Evident, simplul cetatean nu are carei institutii sa i se planga in Romania pentru a i se face dreptate, dar le poate ura tuturor nemernicilor sa-si gaseasca moartea in chinuri si sa li se stinga neamul, de preferat in aceleasi conditii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu