sâmbătă, 12 august 2017

Statul mafiot totalitar patroneaza in forma continuata munca la negru si evaziunea fiscala a manelistilor

Romania democratiei sclavagiste postdecembriste si-a demonstrat din nou ticalosia si politica anticetatean. Conform "principiilor" oculte ale statului mafiot totalitar, in total dispret fata de lege si de formala si lipsita de putere Constitutie, Romania este impartita in privilegiati pe fata si in simpli cetateni.

Trebuie impozitati si calcati in picioare exclusiv simplii cetateni, in timp ce privilegiatii sunt scutiti de taxe si invitati/ favorizati sa practice munca la negru si evaziunea fiscala.

Cam asa intelegem de ce statul mafiot totalitar a mimat in forma continuata neputinta de a impozita popii si manelistii. Cam asa intelegem de ce statul "pierde" pe banda rulanta diversi privilegiati care sunt urmariti penal sau condamnati definitiv, cum ar fi Sebastian Ghita, Puiu Popoviciu sau pe recent disparutul Avraham Morgenstern!

Circul odios si sinistru al statului mafiot totalitar pe tema neimpozitarii manelistilor este practic vesnic. Ca sa nu devin un Balzac al temei neimpozitarii manelistilor, pun inevidenta dovezile bataii de joc regasite pe internet incepand cu anul 2009.

Practic, nemernicii de angajati ai statului au batut campii cu declaratii si stiri pe la televizor, au mimat activitate si interes pentru a impozita manelistii, fara sa se schimbe absolut nimic si fara sa se emita acte normative in acest sens. Probabil ca in Romania mafiota este perfect legal si moral sa scutesti de taxe si impozite niste categorii de cetateni cu averi barosane.

1. Anul 2009

Inca de pe vremea "crizei" si masurilor "dure dar necesare", conform sursei http://www.ziare.com/taxa/taxa-auto/fiscul-a-pus-ochii-pe-manelisti-845696, fiscul mima controale pe la marii evazionisti fiscali Adrian Minune, Florin Salam, Adi de la Valcea, Nicolae Guta, Sorinel Pustiul sau Vali Vijelie.

Pe sursa era citata o "neputinta" a fiscului din 2006, cand Sebastian Bodu (sef al ANAF pe atunci) trimitea inspectorii fiscali la evenimente (de exemplu nunti, botezuri), iar acestia spuneau ca nu au ce sa faca daca mirele si mireasa nu spun ca au dat bani manelistului.

Deci, la manelisti se merge pe incredere? Daca ar declara manelistul ca a primit bani, atunci ar fi impozitat; dar este suficient ca manelistul sa declare ca nu a primit nimic, si atunci se impoziteaza nimici din nimic!

2. Anul 2010

Conform sursei http://incont.stirileprotv.ro/legislatie/cum-au-reactionat-manelistii-la-vestea-ca-statul-le-va-impozita-averile-video.html, manelistii erau din nou vizati de fisc. Pe sursa citata este scrisa prostia halucinanta ca:

"banii pe care acestia ii castiga la evenimentele la care participa sunt considerati cadou si nu platesc pentru ei niciun fel de taxe"!!!

Pai in acest caz s-a descoperit modul prin care orice angajator isi poate plati angajatii fara sa plateasca taxe la stat: le da bani cadou!

Din nou vedem favorizarea pe fata a manelistilor de catre statul mafiot totalitar, in total dispret fata de lege!

Cantatul pe la evenimente este o munca, iar munca ar trebui sa se faca pe baza de contract, unde sa fie prevazuta suma platita manelistului pentru munca prestata! Nu ar fi un mare rahat era pentru stat sa oblige manelistii sa cante exclusiv pe baza de contract. Este chiar socant sa aflam ca nu se intampla exact asa.

De fapt, acceptandu-se acest sistem, sa zicem al muncii patriotice, statul a incurajat din toata fiinta lui munca la negru a manelistilor si evaziunea fiscala a acelorasi manelisti!!!

Asa canta si Loredana Groza, Pepe, formatia Vita de Vie sau altii? Fara sa incheie contracte? Asa a cantat si Lady Gaga la Bucuresti? A primit un "cadou" financiar neimpozabil pentru prestatia muzicala?!? Si i-a mers cu vrajeala asta cand s-a intors in SUA? In orice caz, lui Florin Salam nu i-a iesit "pasenta" cand a vrut sa iasa din SUA cu 100.000 de dolari fara sa poata proba cu acte de unde provin banii (sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/florin-salam-retinut-pe-un-aeroport-din-sua-politistii-au-descoperit-ca-avea-100-000-de-dolari-in-bagaje.html)!

3. Anul 2013

Sursa https://proiectromania.wordpress.com/2013/03/09/impozitati-veniturile-manelistilor-lautarilor-si-cantaretilor/ initia o petitie prin care cerea impozitarea manelistilor, lautarilor, cantaretilor.

Mi se pare o pierdere de timp si un pleonasm, in conditiile in care Traian Basescu afirma pe vremea "crizei" (se pare cu toata ipocrizia), ca orice venit trebuie impozitat!

Ei, iata ca nu orice venit trebuie impozitat! Mai nou, nici dividendele nu trebuie impozitate!

4. Anul 2015

Fiscul, acum sub comanda lui Gelu Stefan Diaconu, mima alte verificari ale manelistilor, camatarilor si "personalitatilor" vietii publice, conform sursei http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-20341421-manelistii-camatarii-persoane-publice-care-nu-declara-averile-vizorul-fiscului-fiscul-inceput-verificarea-persoanelor-fizice-venituri-mari.htm.

Fiscul considera, pe buna dreptate, ca exista categorii sociale de persoane cu risc fiscal ridicat: interlopi (!), vedete din show-biz, patroni bogati de firme sarace.

Dupa care, fiscul a emis proceduri de verificare a averilor celor mentionati, care aratau foarte frumos si logic pe hartie si care se terminau cu urmatoarele texte:

"Rezultatul verificării se consemnează într-un raport scris, în care se vor prezenta constatările din punct de vedere faptic şi legal.

Raportul va sta la baza emiterii deciziei de impunere sau, după caz, a unei decizii de încetare a procedurii de verificare, în cazul în care nu se ajustează baza impozabilă."
!

Mai putin frumos era faptul ca

"Orice venituri constatate de organele fiscale, a căror sursă nu a fost identificată, se impun cu cota de 16%, conform art. 791 din Codul fiscal. Prin decizia de impunere se calculează și obligațiile fiscale accesorii (penalități, dobânzi)."!

Adica un escroc bogat care realiza fraude fiscale in stil mare era impozitat cu 16%, ca orice fraier cinstit, fara sa plateasca vreo amenda contraventionala sau penala pentru comiterea unei evidente faradelegi! Numai ca fraierul cinstit mai platea si CAS, CASS si restul de odiosenii legale. Deci, evaziunea fiscala ofera numai avantaje practicantilor.

Si mai putin frumos este faptul ca dupa acest tam-tam mediatic nu s-a mai auzit nimic despre rezultatele controalelor. Deci, in aparenta toti interlopii (!), toate vedetele din show-biz si toti patroni bogati de firme sarace erau oameni cinstiti, banuiti pe nedrept.

Sursa citata incheia cu:

"Vom reveni cu amanunte".

Nici macar un amanunt nu a mai ajuns la presa pana in zilele noastre.

5. Anul 2016

Sursa http://evz.ro/interpretii-consacrati-au-platit-taxe-manelistii-au-facut-averi.html arata cum erau impozitati artistii in comunism: conform decretului 153/ 1954, care a fost valabil pana in 1997, artistii plateau un impozit procentual si o suma de bani, in functie de suma declarata la primaria pe raza careia cantau.

In plus, foarte important de retinut, conform sursei citate,

"legislația de atunci prevedea că nu se putea organiza „nicio manifestațiune cu muzică (hore, serbări, baluri, nunți, logodne etc. ) fără autorizație tip eliberată de Sfatul Popular Comunal, pe raza căruia se organizează astfel de manifestațiuni…”!!!

Dupa abrogarea in 1997 a decretului 153/ 1954 nu s-a pus nimic in loc, creandu-se vidul legislativ care sa favorizeze evaziunea fiscala vesnica a manelistilor.

De unde rezulta ca escrocii statului mafiot totalitar au pus la punct in mod deliberat aceasta scutire de taxe pentru manelisti!

Cine sunt artizanii acestui sistem de munca la negru (fara contract!) si de evaziune fiscala?

Sursele nu dau nume (in numele dezinformarii corecte!), dar, in masura in care nu s-au pierdut si arhivele care privesc aceasta tema, statul mafiot totalitar are toate informatiile la dispozitie.

Cu nume sau fara nume, avem oricum dovada directa a ipocriziei unui stat mafiot care se preface ca vrea sa-i impoziteze pe unii pe care de fapt i-a favorizat sa munceasca la negru si sa faca evaziune fiscala!

6. Anul 2017

In anul care se deruleaza chiar in aceste momente (2017), statul a mimat din nou activitate de control al manelistilor si al samsarilor imobiliari. Iar propaganda mediatica a fabricat din nou o stire care sa dea impresia ca fiscul "lucreaza" in privinta celor vizati.

Iata, de exemplu, ce vrajeala are pe tema impozitarii manelistilor sursa http://www.cancan.ro/manelistii-si-samsarii-imobiliari-vizati-de-anaf-17073630:

"Fiscul intră peste manelişti şi samsarii imobiliari. ANAF-ul a făcut controale în forţă la cei care se laudă cu averi fabuloase. Mai mulţi manelişti sunt suspectaţi că nu şi-au plătit taxele.".

Adica eternul "bla-bla-bla", "las' ca va impozitam noi pana la urma". Acum sef la ANAF era Bogdan Stan.

Pai, nu erau suspectati manelistii ca nu si-au platit taxele de cand lumea, de cand li se plesneau sutele pe frunte "fara numar, fara numar", in fata camerelor de filmat? Ce s-a ales, de pilda, de "controalele în forţă" pe care se lauda fiscul ca le-a facut in 2015, la flacaii cu grad de risc fiscal ridicat (interlopi (!), vedete din show-biz, patroni bogati de firme sarace)? Evident, s-a ales praful.

Ceea ce in mod sigur se va intampla si dupa ultimele "controalele în forţă" din anul curent 2017.

Fiscul a mai pus doar de o simpla vrajeala si de o caterinca pe tema impozitarii manelistilor.

Sigur ca femeile de la Paulesti, numite de cipriotul odios si sinistru "animale", nu au timp sa caute pe internet istoria nesimtirii fiscale patronate de ANAF in cazul manelistilor. Probabil ca nici nu au timpul necesar sa inteleaga si sa demonteze ticalosiile statului mafiot totalitar.

Probabil ca, la fel ca ele, multa populatie scalvizata si indobitocita este usor de mintit cu toata grosolania si nesimtirea, pe orice tema.

Dar asta nu inseamna ca toata lumea poate fi mintita si prostita.

Sursele http://www.stirilekanald.ro/cum-a-reusit-guvernul-din-bulgaria-sa-ii-impoziteze-pe-manelisti-17140124 si https://republica.ro/care-e-zvaloarea-manelistilor-si-cum-pot-fi-ei-impozitati-un-fost-secretar-de-stat-din-ministerul-finantelor arata cum au rezolvat bulgarii problema impozitarii manelistilor. Seful fiscului bulgar descrie mecanismul:

"Am avut oameni care i-au sunat pe artiști sau pe agenții lor să programeze nunți, am văzut cât sunt de încărcați, am văzut cât cer, am trimis niște oameni la nunți am văzut cât (câți bani încasează, n.n.), am estimat. După care ne-am dus cu temele făcute și am discutat cu ei și am spus așa: Măi băieți, avem 2 posibilități. Amândouă se termină cu „plătiți"."!

In Romania mafiota, impozitarea manelistilor se termina exclusiv cu "nu plătiți"!

Raspunde cineva pentru favorizarea in forma continuata a muncii la negru si a evaziunii fiscale a manelistilor? Evident, nu! Si evident, momentan nici nu se stie macar cine ar trebui sa raspunda. Asa e in Romania mafiota: responsabilitatile bugetarilor nu sunt niciodata clar precizate, pentru ca in final nimeni sa nu raspunda de nimic.

Asta e "Romania lucrului bine facut"! Din cate am vazut, Iohannis a renuntat imediat dupa alegeri la acest slogan penibil din cauza ipocriziei inevitabile pe care o contine!

"Romania lucrului bine facut" suna bine la alegeri, dar nu si in Romania mafiota reala!

Nu ar fi mai bine ca sa se desfiinteze Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si sa se infiinteze Institutul pentru Investigarea Crimelor Romaniei postdecembriste? Cred ca noua institutie a statului ar avea mult mai multa treaba cu demascarea tortionarilor economici actuali!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu