marți, 22 august 2017

Romania nu este in pericol de atentate teroriste

De ce nu este Romania in pericol de atentate teroriste: pentru ca Romania se autoterorizeaza cu deosebit succes!

Tendintele terorismului actual arata inclinatia pentru intratul in multime cu masina si bagatul cutitului la intamplare in cetateni.

Pai, Romania este oricum campioana la accidente rutiere, inregistrand pe infrastructura terorista cam de doua ori mai mult accidente mortale decat media europeana.

Iar in privinta cutitului, romanii au dovedit cu succes ca sunt mari specialisti la casapit pe oricine, mai ales rude de gradul I in ultima vrreme.

Asa ca teroristii s-ar cam face de ras in tara noastra cu astfel de apucaturi.

Daca ne uitam la cazuri concrete recente, iata cateva mostre de autoterorism romanesc.

Pe tema accidentelor mortale, chiar azi, 22.August.2017, au aparut doua astfel de stiri.

Sursa http://www.b1.ro/stiri/auto/accident-cumplit-la-arad-doi-oameni-au-murit-dupa-ce-doua-tir-uri-s-au-ciocnit-video-195935.html ne informeaza ca doua tiruri s-au ciocnit pe o autostrada (Arad-Timisoara), ambii soferi pierzandu-si viata. Deja este uluitor ca doua masini se pot tampona pe autostrada. Cred ca este nevoie de mai multa ambitie decat in mod normal pentru asa ceva.


Sursa http://www.b1.ro/stiri/auto/accident-grav-in-judetul-ialomita-trei-persoane-au-murit-video-195927.html ne informeaza ca trei oameni au murit in Sinesti (judetul Ialomita), dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit cu un tir.

Un alt accident mortal s-a petrecut pe 16.August.2017, cand o ambulanta a omorat un pieton (sursa: http://www.mytex.ro/stiri/278-112/556945-pieton-omorat-de-ambulanta.html). E drept ca se pare ca pietonul ar fi traversat neregulamentar, dar se presupune ca macar ambulantele salveaza vieti, fara se le spulbere daca legea e de partea lor.

Pe tema casapirii rudelor si prietenilor, stirile din Romania sunt in continuare "generoase".

Astfel, un tanar de 22 de ani, care lucra in Italia si trimitea constant bani parintilor (sursa: http://adevarul.ro/locale/galati/crima-umbraresti-tata-si-a-omorat-fiul-i-a-reprosat-irosit-banii-trimitea-italia-1_599a8dfa5ab6550cb82deea7/index.html), a venit acasa intr-o comuna din Galati si a sfarsit injunghiat de mai multe ori chiar de tatal sau!

O femeie de 49 de ani a fost omorata cu o sabie tip maceta (!) de "iubitul" acesteia, in varsta de 63 de ani, inginer agronom. Aveau impreuna un copil. Potrivit sursei http://stirileprotv.ro/stiri/socant/un-barbat-din-galac-i-c-i-a-omorat-cu-maceta-iubita-mai-tanara-care-a-fost-motivul.html,

"bărbatul i-a retezat victimei trei degete de la o mână şi i-a aplicat mai multe lovituri cu sabia în frunte"!

Un cetatean a fost omorat la Craiova cu patru lovituri de cutit, aplicate de un "prieten", care a aruncat victima apoi in Jiu (sursa: http://adevarul.ro/locale/craiova/baiatul-unui-fost-director-craiova-ucis-bestialitate-presupusul-criminal-consilier-juridic-cadrul-termo-a-fost-injunghiat-patru-ori-1_5997f4d85ab6550cb821dc78/index.html).

In fine, un tanar de 20 de ani a omorat un alt tanar de 18 ani si a ranit un altul de 16 ani. Conform sursei https://www.antena3.ro/actualitate/social/un-adolescent-din-satu-mare-a-fost-omorat-dupa-ce-agresorul-l-a-confundat-cu-o-alta-persoana-429326.html, agresorul consumase alcool si a confundat victima cu alta persoana pe care dorea sa se razbune!

Mai avem nevoie de teroristi cu o astfel de fauna umana bastinasa?

Tara noastra are numeroase domenii mortale. Pe unele dintre ele teroristii nici cu gandul nu le-au explorat.

De exemplu, conform surselor http://www.mediafax.ro/social/accident-dramatic-in-maramures-un-copil-de-4-ani-a-fost-omorat-de-cainele-unchiului-sau-politistii-au-deschis-dosar-penal-pe-numele-barbatului-16701666 si http://www.b1.ro/stiri/eveniment/copil-de-4-ani-ucis-de-cainele-familiei-195910.html, un copil de patru ani (de varsta lui Ionut!) a fost omorat de un caine asa zis domestic al familiei. O sursa zice ca rasa cainelui este pitbull, cealalta sursa spune ca rasa cainelui este Amstaff. Cert este ca a murit copilul.

Alta situatie care cu greu ar putea fi planuita de teroristi: in Bucuresti, din 1.066 de cladiri scolare, doar 44 au autorizatie de securitate la incendiu (sursa: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/copiii-care-invata-in-bucuresti-in-pericol-cate-cladiri-scolare-au-autorizatie-de-securitate-la-incendiu-195895.html)!

In legatura cu teroarea aplicata simplilor cetateni in unitatile medicale avem un exemplu recent relevant (sursa: https://www.romaniatv.net/imagini-scandaloase-filmate-intr-un-spital-batrana-lesinata-asistenta-tipa-isteric-ce-sa-i-fac-s_371076.html): o asistenta terorista zbiara ca apucata la lumea dintr-un spital care cerea pe un ton civilizat sa i se acorde asistenta medicala unei batrane pe cale sa lesine!

Ar mai fi multe pilde de autoterorism romanesc de evocat, de exemplu accidentele de munca mortale si terorismul aplicat angajatilor de nenumaratii sefi tip ciocli, dar nu vreau sa transform articolul (oricum prea lung impotriva vointei mele) intr-un roman tip Balzac.

Concluzia este ca, in raport cu odioseniile care se intampla in Romania din cauza romanilor insisi, teroristii arabi care ar incerca sa faca rele pe plaiul mioritic ar parea niste caraghiosi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu