sâmbătă, 19 august 2017

Pierderi uriase in companii de stat!

Capitalismul centralizat la statul mafiot totalitar roman ofera performante invers proportionale cu salariile oferite angajatilor. De unde rezulta ca traim intr-un capitalism centralizat pe pierderi.

Nu mai departe de ieri, 18.August.2017, premierul Tudose ne-a oferit informatii pretioase, dar incomplete, despre "performantele" unor companii de stat.

Conform sursei http://gov.ro/ro/print?modul=sedinte&link=declaratii-sustinute-de-premierul-mihai-tudose-la-inceputul-sedintei-de-guvern1503056354, Tudose ne-a informat ca la Tarom sunt pierderi de 104 milioane de lei in prima jumatate a anului 2017 (de aproape patru ori mai mari decat in aceeasi perioada a anului 2016).

Nu-i nicio problema pentru Tarom, care are finantare nelimitata de la contribuabili. Ce treaba mai au platitorii de taxe decat sa munceasca precum sclavii pentru a-i tine in brate, printre altii, pe angajatii de lux de la Tarom.

Tudose a mentionat ca sunt pierderi si la CRF Marfa si CFR Calatori, fara sa mentioneze numere concrete.

S-o fi temut sa nu ne afecteze emotional? Nu mai avem emotii de prea multa vreme atunci cand este vorba de bataia de joc din companiile de stat. Numai normalitatea ne-ar mai putea emotiona, deci riscul de afectiuni emotionale este zero.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu