joi, 30 iunie 2016

Bani publici aruncati pe trotuarul rulant nefunctional si mizerabil de la Gara de Nord

Dispretul politicienilor si ordonatorilor de credite fata de tara si cetateni, armonios inganat cu lacomia "oamenilor de afaceri" de a factura bani publici cu "ridicata", toate acestea au dus la aprobarea si construirea unui trotuar rulant inutil si mizerabil intre Pasajul Basarab si Gara de Nord.

Inaugurat cu multa pompa si propaganda, trotuarul rulant al lu' Peste a functionat pentru putina vreme, fiind apoi lasat in voia degradarii si putrefactiei.

Doar curiosii intra in acest "tunel", in speranta desarta ca se va activa trotuarul rulant. In aceasta perioada calda se poate verifica in tunel efectul de sera. In rest, geamurile mizerabile si zidurile din zona sunt folosite de "artisti" care incearca sa-si valorifice talentul indoielnic, de tip pre comuna primitiva.

Nimeni nu raspunde nici pentru starea mizerabila si nefunctionala a investitiei, nici pentru banii publici aruncati spre imbogatirea unor privilegiati. Propabil pentru ca nu e bine definit abuzul in serviciu si pentru ca unii spun ca procurorii nu ar trebui sa aiba dreptul sa judece "oportunitatea" deciziilor in cazul "investitiilor".

In aceste conditii, e clar ca traim intr-o pseudo civilizatie, sau intr-o civilizatie fictiva, foarte asemanatoare cu economia romaneasca fictiva si cu cresterea economica fictiva.

Nu-i asa ca si aceasta mizerie de "trotuar rulant", alaturi de alte "investitii", a contribuit la "cresterea economica" a Romaniei? Sigur ca privilegiatii care si-au impartit banii publici cu ocazia realizarii "investitiei" au crescut economic, dar simplii cetateni au ramas la fel de simpli platitori de taxe.

Nu-i asa. Iohannis, Ciolos etc? Nu vreti mai bine sa reduceti taxele cu 50%, pentru ca mafia politico-economica sa incerce sa identifice alte oportunitati de afaceri, doar in domeniul privat? Sau acum sunteti prea ocupati cu imbogatirea prin lege a Casei Regale?


Geamurile "mate" erau candva transparente! Sper ca e evidenta tona de jeg de pe ele!Trotuarul rulant nu mai ruleaza demult!
Un nene m-a vazut ca fac poze si m-a rugat sa-i fac si lui una. Dupa care mi-a spus sa o pun pe Antena 3! :)) I-am spus ca nu cred ca m-ar baga in seama postul de televiziune respectiv si atunci mi-a cerut sa o pun pe retelele de socializare. Daca blogul meu este o retea de socializare, atunic i-am indeplinit dorinta! :))Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu