vineri, 24 iunie 2016

Brexit a invins!!! Regatul Unit al Marii Britanii va fi in afara mafiei Uniunii Europene!!!

O pagina uriasa e libertate a fost scrisa ieri, 23.Iunie.2016, de catre cetatenii Regatului Unit al Marii Britanii, indiferent de consecintele cu care sunt amenintati sau speriati din toate partile!

Cetatenii Regatului Unit al Marii Britanii au decis prin referendum democratic iesirea din Uniunea Europeana!

Amenintarile cu pierderea privilegiilor si santajul economic trambitat din toate directiile nu a contat pentru cetatenii Regatului Unit al Marii Britanii, care au considerat ca nu este firesc sa se afle sub tutela mafiota si dictatoriala a Uniunii Europene, ai carei lideri duc o politica impotriva propriilor cetateni.

Reamintesc urmatoarele odiosenii facute de Uniunea Europeana, traite de toti simplii cetateni ai Uniunii Europene:

1. Finantarea aberanta a bancilor, cu sute de miliarde de euro, cu ocazia "crizei" financiare incepute in 2008.

2. Acceptarea neconditionata a valului de refugiati sau ce or fi fost cei care au patruns neverificati in spatiul UE si cu atat mai mult in spatiul Schengen, incalcaldu-se legislatia in vigoare.

3.  Accesul la banii europeni facut (cel putin, de exemplu, in Romania) intr-un mod netransparent, nedemocratic si de multe ori neeconomic. Doar privilegiatii au acces la bani europeni, majoritatea cetatenilor fiind privati de acest drept din lipsa de informatii si de suport pe temă.

Suficiente motive care ar trebui sa duca ori la schimbari profunde la varful Uniunii Europene si in legislatia Uniunii Europene, ori la iesirea din Uniunea Europeana a statelor care doresc binele propriilor cetateni.

Iata ca bravii cetateni ai Regatului Unit al Marii Britanii au avut curajul sa infrunte propaganda si santajul economic si sa iasa din Uniunea Europeana, dovedind o formidabila verticalitate! Salut cu deosebita satisfactie rezultatul acestui referendum!

In continuare Regatul Unit al Marii Britanii este supus unor presiuni economice internationale uriase.

De pilda, se spuna ca lira a scazut dramatic in raport cu dolarul. Este doar o speculatie de moment si in mod normal lira se va reaprecia, ca doar nu s-a prabusit peste noapte economia Regatului Unit...

Se mai spun o gramda de prostii, despre ce vor pati strainii care lucreaza in Regatul Unit, inclusiv romanii. Pai, ce sa pateasca? Daca au contracte de munca, acestea sunt valabile in continuare; daca lucreaza la negru, vor lucra la negru in continuare. :)

Am remarcat ca pe parcursul referendumului s-a incercat la nivel international din toate puterile manipularea si influentarea cetatenilor Regatului Unit catre ramanerea in Uniunea Europeana.

S-a vorbit constant despre un usor avantaj al celor care vor ramanerea in Uniunea Europeana, ba chiar s-a facut un "sondaj" pe stil romanesc din care rezulta ca ramanerea in UE e ca si rezolvata:

"La mijlocul zilei, sondajele aratau o detasare cu aproape 10% a celor care vor ramanea in UE in defavoarea celor care vor Brexit."
(sursa: http://revista22.ro/70254459/yougovpro-ue-52--brexit-48-ipsos-mori54--pro-ue46--brexit-regatul-unit-ramane-in-ue.html).

Numai ca in final 51,9% dintre britanici au votat pentru iesirea Regatului Unit al marii Britanii din Uniunea Europeana (sursa, de exemplu: http://www.bursa.ro/votul-decisiv-pentru-ramanerea-marii-britanii-in-ue-actualizare-permanenta-300963&s=print&sr=articol&id_articol=300963.html)!

Acest vot inseamna o mare infrangere pentru toti prezicatorii ramanerii Regatului Unit in UE, dintre care merita evidentiat vehementul si bine informatul (conform propriilor spuse) fost presedinte Traian Basescu. Este a doua uriasa eroare a lui Traian Basescu, dupa ce nu a fost in stare sa prevada "criza" care a afectat Romania dupa 2008.

Se tot spune acum ca toata lumea va avea de suferit. De ce oare? Pana la urma, ce diferentiaza Regatul Unit de Uniunea Europeana?

La nivel de principii si de valori universale, situatia ar trebui sa ramana identica. La nivel de politica fata de imigranti si refugiati, Uniunea Europeana si-a incalcat propria legislatie, transformandu-se intr-o dictatura mafiota pe fata. De asta trebuie sa sufere toata Europa, pentru ca mai sunt si oameni care nu doresc accesul neingradit in spatiul european al dementilor imbecili care comit atentate in numele religiei?

La nivel economic este suficient sa nu se schimbe nimic pentru ca viata sa mearga inainte.

Dupa parerea mea, marea suparare a mafiei politico-economice care conduce Uniunea Europeana provine de la faptul ca se pierde finantarea provenind din Regatul Unit (nu am reusit sa inteleg clar care este contributia neta a Regatului Unit la bugetul Uniunii Europene in acest moment din cauza unor rambursari, dar pare sa nu fie mai mica de 11 miliarde de euro anual).

Aici este problema: mafia politico-economica de la varful Uniunii Europene pierde un important segment al finantarii!

Toata lumea se intreaba ce va urma si cat de rau le va fi cetatenilor Regatului Unit.

Un raspuns indirect la incertitudini poate fi dat de starea Romaniei la aproape 10 ani de apartenenta la Uniunea Europeana. Cei care lucreaza in strainatate sunt mutumiti ca nu le mai trebuie vize, de parca nu ajunsesera multi sa lucreze in UE inca inainte de 2007 (inlcusiv subsemnatul).

Dar trebuie sa ne gandim mai degraba la cei care au ramas in tara si au sperat cu sinceritate ca aderarea Romaniei la UE insemna doar lapte si miere.

Situatia Romaniei de azi este practic neschimbata fata de anul 2007. Starea Romaniei de azi este caracterizata, ca de obicei, de coruptie masiva, furt masiv de bani publici, somaj, saracie, salarii mizerabile, lipsa de perspective pozitive pentru majoritatea cetatenilor, lipsa infrastructurii moderne, refuzul statul mafiot totalitar roman de a accesa fonduri europene pentru modernizarea Romaniei (!!!), servicii medicale de calitate execrabila, infractionalitate globala si mereu in crestere.

Oare cate rele mai trebuie enumerate pentru a convinge ca intrarea Romaniei in UE nu a insemnat nimic bun pentru cetatenii romani care traiesc in Romania? Romanii isi imaginau ca Uniunea Europeana si legislatia sa vor tempera elanul infractional, coruptia si furtul masiv de bani publici realizate de catre mafia politico-economica romaneasca. Dar este evident ca cetatenii romani sunt in continuare la mana mafiei politico-economice romanesti, care, in lumina actualelor evolutii, este strans infratita cu mafia politico-economica de la varful Uniunii Europene.

E clar ca Romania a alergat dupa un rahat, in timp ce Regatul Unit al Marii Britanii a preferat sa... traga apa!

Propaganda ne tot vantura perspectivele economice negative pentru ca a iesit Regatul Unit al Marii Britanii din Uniunea Europeana. Mai degraba ar trebui sa-si reevalueze pozitia si sa ofere acces la viata normala zecilor de milioane de someri ai Uniunii Europene. Din punct de vedere personal nu am de lucru de peste 7 ani, desi sunt cetatean al Uniunii lu' Peste. Ce poate fi mai odios si mai sinistru de atat? Fara indoiala, doar moartea.

In concluzie, salutari si urari de bine tuturor cetatenilor Regatului Unit al Marii Britanii care au votat iesirea de sub tutela dictaturii mafiote a Uniunii Europene! BRAVO!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu