sâmbătă, 4 iunie 2016

Coruptie generalizata si distrugerea Romaniei

Conform unor texte de pe materialele politic-promotionale pe care le-am primit in aceasta campanie electorala, pana acum s-au votat majoritar persoane corupte care s-au ocupat de distrugerea Romaniei.

PNL spune "RECLADIM ROMANIA!".
Ca sa fie recladita Romania, e clar ca mai intai a fost distrusa.

"JAFUL TREBUIE OPRIT!". 
Se pare ca DNA, DIICOT, Ministerul Public si Ministerul Justitiei nu au nicio putere in acest sens.

Este scris: "Toti candidatii la Primarie/ Consiliul Local Sector 2 [...] fac parte din aceeasi mare grupare infractionala, abonata la bani publici, indiferent din ce partid fac parte."!!!

"Ei au un singur scop: continuarea jafului."!!!
Se aude, DNA, DIICOT, Ministerul Public si Ministerul Justitiei?

Este scris: "Voi face un audit la Primaria Generala pe ultimii 26 de ani, voi dezvalui tot ce s-a furat si ii voi da pe mana DNA pe vinovati."!!!
Deci, daca un primar in functie nu face un audit cu ce s-a furat in ultimii 26 de ani, atunci DNA, DIICOT, Ministerul Public si Ministerul Justitiei nu au nicio problema cu furtul banilor publici in forma continuata! Si se mai spune ca justitia functioneaza!

PNL vorbeste despre blatul PSD-USB, dorind sa-l discrediteze pe Nicusor Dan. Cica 1 miliard de euro (bugetul Bucurestiului) va ajunge pe mana coruptilor PSD.
Daca ne aducem bine aminte, PNL incerca sa se alieze cu Nicusor Dan, caz in care acesta era de omenie. Daca nu le-a iesit schema, normal ca Nicusor Dan a devenit de porc.
Partea mai proasta este ca toti au facut blat impotriva Romaniei si a romanilor!

Din nou se vorbeste de audit, de data asta la Primaria Sector 5.
S-a furat, dar institutiile statului nu au stiut nimic. Probabil ca nu au primit informari...

Omul care se pare ca nici macar nu va termina pe podium aceste alegeri (Catalin Predoiu), in ciuda "solutiilor serioase", vorbeste despre "Stoparea hotiilor, transparenta totala".
Deci hotiile exista pentru ca nu exista transparenta, iar legea nu poate obliga primariile sa fie transparente, ci sa fure banii publici intr-un mod cat mai opac si mai greu de dovedit!

Mai jos se vorbeste printre altele despre stoparea risipei si de transparenta totala.

Raetchi ne asigura ca 15 ani de vanghelizare a sectorului 5 a insemnat saracie si blocaj in dezvoltarea orasului.
Daca ar fi convins Ministerul Public si Ministerul Justitie pe aceste teme, atunci m-ar fi convins si pe mine. Dar Vanghelie este inca liber sa candideze, ceea ce s-a si intamplat.

Din nou omul cu "solutii serioase" ne spune urmatoarele:
"Voi scoate coruptia din primarie, voi eficientiza cheltuielile.".
De unde rezulta urmatoarele:
1. In primul rand ca in primarii existe coruptie (iar, pe cale de consecinta, DNA, DIICOT, Ministerul Public si Ministerul Justitiei fac figuratie sau blat cu infractorii!);
2. Primariile au mandat sa spulbere in cel mai ineficient mod banii publici, adica taxele si impozitele sunt platite pentru a fi furate!!!

Si atunci de ce naiba sa ma duc la vot? Ca sa mandatez coruptia generalizata si distrugerea Romaniei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu