vineri, 24 iunie 2016

Lovitura de stat! Guvernul monarhist (pseudo tehnocrat) vrea sa acorde prin lege si pe bani publici privilegii Casei Regale!

CER DEMISIA SAU DEMITEREA GUVERNULUI CIOLOS SI A LUI KLAUS IOHANNIS!

Incalcandu-si propriul program de guvernare si declaratiile facute cu ocazia preluarii puterii, calcand pe cadavrele de la Colectiv, guvernul Ciolos a introdus pe sest (cand toata lumea se uita la Brexit!) un proiect de proiect in favoarea monarhiei, dovedindu-se astfel ca nu este un guvern de tehnocrati, ci un guvern de monarhisti. Faptul in sine reprezinta o lovitura de stat din punct de vedere juridic!

Dupa ce s-a spus la instalarea sa ca guvernul va pregati alegerile, va consolida parametrii macroeconomici (?!), va identifica si elimina vulnerabilitate in absorbtia fondurilor europene (pe bune?) si va trata cu prioritate investitiile in infrastructura (pe bune?), guvernul Ciolos a devenit aparatorul intereselor monarhiei (pe bune!), in total dispret fata de prevederile constitutionale!

Conform acestui proiect de lege, Casa Regala urmeaza sa primeasca privilegii materiale din bani publici, cu toate ca simplii cetateni au dovedit cu prisosinta ori de cate ori a fost cazul ca nu sunt interesati sub nicio forma de monarhie. Dar asta conteaza prea putin pentru pseudo tehnocratii lu' Peste, convertiti brusc si fara nicun preaviz la monarhism.

CER DEMISIA SAU DEMITEREA GUVERNULUI CIOLOS SI A LUI KLAUS IOHANNIS!

Concret, din punct de vedere material Casa Regala ar urma sa fie improprietarita pentru 99 de ani cu Palatul Elisabeta, va urma sa primeasca o suma inca nedefinita de bani publici pentru cheltuieli si va avea 20 de angajati platiti din bani publici!

Din alte puncte de vedere, nejustificate si inexplicabile, Casa Regala ar urma sa aiba personalitate juridica si un statut.

Care este oportunitatea si legalitatea acestui proiect de lege? Nu cumva milioane de romani ar fi mult mai capabili sa faca mult mai mult bine romanilor si Romaniei, daca ar beneficia de aceleasi facilitati ca si nulitatile care alcatuiesc Casa Regala? Derbedeii monarhisti de la guvern apreciaza ca masurile preconizate "sunt necesare pentru continuarea activitatii unei institutii simbol al carei conducator a fost sef al statului timp de 81 de ani din istoria constitutionala a Romaniei iar din 1947 pana astazi reprezinta un reper de moralitate, continuitate si reprezentativitate a natiunii si a valorilor sale" (sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/proiect-de-lege-casa-regala-primeste-palatul-elisabeta-pe-99-ani-si-bani-din-buget-dar-trebuie-sa-prezinte-un-raport-anual.html)?!

Ce reper de moralitate, bai, ticalosilor? Ala a dictatorului Carol al II-lea, care si-a batut joc de tara si de propriul popor? Cam de cate ori trebuie sa reiau ticalosiile realizate de "reperul de "moralitate"" Carol al II-lea pentru ca sa se termine odata pentru totdeauna acest circ monarhist odios si sinistru, total contrar intereselor nationale?

Ma rog, daca memoria monarhistilor este vesnic atat de scurta in privinta "reperelor de "moralitate"" monarhiste, le recomand urmatoarele articole de pe blogul personal (in caz ca nu au studiat istoria patriei in scoala generala si in liceu):

http://lmar2010.blogspot.ro/2013/09/tortionari-si-genocid.html
http://lmar2010.blogspot.ro/2014/08/razboiul-sangeros-dintre-statul-roman.html
http://lmar2010.blogspot.ro/2014/11/monarhia-pierde-teren-in-romania-se.html
http://lmar2010.blogspot.ro/2013/05/prosteala-monarhista.html
http://lmar2010.blogspot.ro/2014/10/daca-ajuge-presedinte-in-statul.html.

Ma intreb retoric: de aia le merge romanilor prost, de aia au romanii cele mai jegoase salarii din UE, de aia nu are Romania infrastructura, de aia e coruptie in Romania, de aia se intampla toate relele si ticalosiile in Romania, pentru ca nu e finantata Casa Regala din bani publici?

Asta e "tehnocratia" care face "altfel de politica"...

In continuare si in incheiere evidentiez contradictia dintre vorbe si fapte a presedintelui Iohannis si a guvernului Ciolos, pe scurt demagogia acestor escroci politici (vin parlamentarele; vor fi votate in Parlament aceleasi gunoaie care duc o politica antiromaneasca sau vom scapa definitiv de monarhisti precum Calin Popescu tariceanu?).

Iata ce se spunea cu ocazia instalarii guvernului Ciolos in noiembrie 2015:

1. Iohannis:

„Dacă politicienii se îndepărtează de alegător, atunci apare o situatie similară cu cea în care am ajuns noi astăzi. Constatăm o înstrăinare din ce în ce mai profundă între alegător, pe de o parte, clasa politică, pe de altă parte. Aşa s-a făcut că niciun partid nu a venit să propună un politician care să preia funcţia de prim ministru”;

„Acest Guvern independent politic este o şansă pentru România, fiindcă, în timp ce acest guvern independent politic va guverna, partidele politice vor avea ocazia, timp de un an de zile, să se reconecteze la alegatori.  Ar fi exceptional dacă partidele politic ar folosi această oportunitate pentru a-şi defini programe atractive, pentru a se apropia din nou de alegator, în acest fel să avem, după alegerile parlamentare, o clasă politică care reprezintă fără discuţie alegătorii, fără criză şi care cu multă energie va putea să continue să construiască România prosperă şi puternică pe care ne-o dorim cu toţii.”

(sursa: http://bn24.ro/klaus-iohannis-a-instalat-personal-guvernul-ciolos-presedintele-a-devenit-vorbaret-si-zambitor/).

Nu se vorbeste nicio clipa despre vreo Casa Regala!

2. Ciolos:

"Nu pot decât să vă mulţumesc pentru această încredere pe care ne-aţi oferit-o, pentru mesajul pe care ni-l transmiteţi referitor la mandatul pe care îl avem pentru acest an. Consider, prin acest vot, că aţi înţeles şi aţi acceptat ceea ce ne-am propus să facem, că aţi acceptat deschiderea pe care am oferit-o pentru a face în aşa fel încât această legitimitate pe care Parlamentul ales al României a transferat-o acestui Guvern de tehnocraţi să se transforme în eficienţă şi în rezultate bune care să redea încrederea cetăţenilor României că actul guvernamental este pentru români şi că acest lucru ne poate ajuta să recâştigăm încrederea în noi şi să mergem mai departe";

"Acest guvern nu are obiectiv mai important decât să vadă democraţia întărită în România. E departe de a exercita atribuţiile altfel decât a întări democraţia. Eu nu cred într-o democraţie în care cetăţenii nu cred şi nu se regăsesc."

(sursa: http://www.gandul.info/politica/prima-promisiune-a-lui-klaus-iohannis-pentru-guvernul-ciolos-14889042).

Nu se vorbeste nicio clipa despre vreo Casa Regala!

Iata principiile de guvernare ale guvernului Ciolos, enuntate cu ocazia preluarii mandatului:

"1. Organizarea alegerilor din 2016

2. Va testa si aplica noi metode de lucru in privinta functionarii interne a aparatului central (Guvern si ministere), "in incercarea de a lasa la finalul mandatului o serie de solutii alternative viabile pentru buna functionare a administratiei"

3. Consilidarea parametrilor macro-economici

4. Identificarea si eliminarea vulnerabilitatilor in absorbtia fondurilor europene

5. Investitiile in infrastructura vor fi tratate cu prioritate

6. Definirea strategiei de negociere in cazul Brexit

7. Pastrarea ca reper a parteneriatului strategic cu SUA

8. Pozitionarea ferma a Romaniei in contextul geopolitic actual"


(sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20595567-document-programul-guvernare-guvernului-ciolos-acest-guvern-nu-poate-angajeze-toate-fronturile-reforma-dar-isi-asuma-masuri-concrete-impact-relevanta-sistemica.htm).

Fara a fi astfel sintetizat, programul de guvernare se regaseste chiar pe pagina oficiala a Guvernului Romaniei, pe sursa: http://gov.ro/ro/obiective/programul-de-guvernare.

Alte gogosi generale pe alte teme au fost adaugate la "program" si se regasesc pe sursa http://www.romaniatv.net/ultimele-modificari-in-programul-de-guvernare-al-lui-ciolos-ce-prevederi-noi-au-fost-introduse-si-c_258253.html.

Nu scrie nimic in acest program scurt sau extins despre vreo Casa Regala!

Ce este Romania, monarhie sau republica?

Ce prevede Constitutia Romainiei, se poate reveni la monarhie?

MONARHIA DISTRUGE ROMANIA!

CER DEMISIA SAU DEMITEREA GUVERNULUI CIOLOS SI A LUI KLAUS IOHANNIS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu