vineri, 3 iunie 2016

Campania electorala din acest an este mult mai aproape de realitate

Campania electorala din acest an a fost de departe cea mai anosta si mai penibila. Ceea ce e foarte bine, pentru ca urmeaza linia realitatii romanesti, care este la fel de anosta si de penibila.

Nu ma intereseaza nici candidatii si nici promisiunile electorale fanteziste. Sunt convins ca toti candidatii au mari calitati de dezvoltatori imobiliari pe bani publcii. Nu am, ca de obicei, niciun motiv sa ma duc la vot.

As vota doar candidatul care nu ar spune ca face ceva, ci ar spune ca reduce taxele cu minim 50%.

Ceea ce ar reprezenta intrarea in normalitate, in conditiile in care taxele si impozitele platite de contribuabili servesc doar la finantarea mafiei politico-economice.

In ultima vreme sistemul medical a fost mult mai vizibil in scandalurile de coruptie decat politicienii! Cred ca sistemul medical corupt a fost mult mai vizibil chiar si decat borfasii traditionali.

Semn ca in ziua de azi ca sa fii hot de suuces ai nevoie de diploma!!!

Cred ca ar fi mult mai minunat daca s-ar desfiinta primariile, care, cel putin la nivelul Bucurestiului, prin prisma problemelor care le au fostii primari si angajati din primarii in justitie, e clar ca sunt structuri de crima excelent organizata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu