marți, 20 iunie 2017

Ciudatenie edilitara la Arcul de Triumf

"Iubitii" nostri "edili", mari organizatori de licitatii sau mari atribuitori directi de contracte, si-au mai demonstrat o data valoarea indoielnica.

Zona Arcului de Triumf a tot fost "abilitata" si reabilitata. Arcul de Triumf insusi a papat niste milioane de euro din bani publici, nu se stie exact pentru ce.

In general in Bucuresti se tot schimba stalpii, semafoarele, bancile si gardurile intr-o veselie, probabil mai des decat isi schimba Hagii chilotii (conform propriei declaratii).

Si toata aceasta risipa de resurse umane si, mai ales, materiale, are ca rezultat improvizatia din imaginea de mai sus: exact la trecerea de pietoni niste cabluri electrice sunt trimise la destinatie cu ajutorul unui furtun aerian. De remarcat in aceeasi poza urmele istorice care atesta ca s-a spart asfaltul anterior, pentru a realiza niste legaturi electrice ingropate.

Fara indoiala, s-a facut o legatura electrica de la un vechi stalp dezafectat.

Si toti acesti mascarici ai banilor publici au tupeul sa ceara voturi cetatenilor!

De remarcat ca, din moment ce nicio institutie a statului nu se autosesizeaza in cazul acestei porcarii edilitare, la fel de evidenta ca atatea altele, rezulta ca aceasta este "calitatea" ceruta de lege si de normele in vigoare ale urbanismului "modern" dambovitean!

Am avut mare grija sa pun in poza pe fundal Arcul de Triumf, ca sa atrag turistii straini amatori de tembelism edilitar si de dovezile risipei discretionare a banilor publici. Ca o curiozitate, ciudatenia edilitara este langa sediul ALDE.

Marturisesc ca nu m-am uitat niciodata la emisiunile postdecembriste dedicate crimelor comunismului si nici nu am luat in serios acest concept, atat timp cat sub ochii mei vad crimele financiare ale postdecembrismului romanesc, aproape total ignorate de mijloacele de dezinformare in masa.

Daca media romaneasca nu ar fi prea preocupata cu manipularea si dezinformarea cetatenilor, toata bataia de joc a "edililor" pe bani publici ar fi demascata zilnic in urmatorii cel putin 20 de ani. Dar e mult mai simplu sa se tina lumea ocupata cu ce a declarat Dragnea sau Orban sau Tariceanu pe tema motiunii lu' Peste, de parca nu ar mai exista altceava pe lumea asta.

Inca o data, in lumina evidentelor, consider ca alesii nostri sunt niste mediocri alesi de niste submediocri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu