vineri, 16 iunie 2017

Intrare mizerabila in parcul Herastrau la Arcul de Triumf

Azi, 16.Iunie.2017, am fost prin parcul Herastrau, intrand in parc pe al Arcul de Triumf. Prilej cu care am remarcat intrarea mizerabila in acest parc. Intrarea este mostenita de madam Firea de la "ilustrul" predecesor Sorin Oprescu.
Odioasa si sinistra mostenire nu pare sa o deranjeze pe madam Firea, pe consilieri si pe trepadusii din primarie. Aparent, nici macar pe cetateni.
Cele trei ghivece, odioase, sinistre si care nu au nimic estetic sau urban in ele, atesta dorinta "edililor" de-a lungul anilor postdecembristi de a transfera banii cetatenilor in buzunarele private ale mafiei politico-economice, invocandu-se orice pretext sau "proiect", oricat de hidos sau prostesc ar fi acesta. De remarcat din start faptul ca ghivecele sunt trantite pe trotuar, obturand atat accesul pietonilor, cat si al biciclistilor.
De remarcat prezenta dublu inutila a acestor ghivece: pe langa restrangerea spatiului trotuarului, ghivecele sunt amplasate intr-o zona verde, plina de pomi. Asta e, probabil, una dintre cartile de vizita ale lui madam Firea.
Indicatorul ruginit completeaza "fericit" imaginea unor "edili" care-si manifesta pe fata discretionarismul (totalitarismul) si dispretul fata de cetateni si fata de cheltuirea responsabila a banilor publici. Dupa cum se vede, s-a creat o poteca pe pamant de catre cei care nu suporta ocolirea ghiveciului respectiv.
Macar daca s-ar fi pus si ingrijit niste flori in aceste ghivece! Dar sfidarea snapanilor care-si bat joc de cetateni si de banii publici este totala: balariile ne "incanta" cu verdele lor prafos. Cred ca este foarte util pentru turistii straini sau din provincie sa stie ce-i asteapta daca trec prin Bucuresti: pot vizita o gramada de "monumente" ale nesimtirii edilitare si ale batjocoririi banilor publici.
Iata niste "orhidee" in timpul mandatului lui Gabriela Vranceanu Firea Pandele:
Am pozat pe rand cele trei ghivece, avand grija sa apara in fundal Arcul de Triumf... Da foarte bine pentru promovarea turistica a urbei noastre...
Ia te uita, asa arata "trandafirii" PSD-ului...
Foarte "frumos" si santul de beton din fata ghiveciului... Ce "noroc" ca a aruncat Oprescu cu bani publici in "reabilitarea" Arcului de Triumf!
In ghiveciul de mai jos oare ce mai creste? Iarba dracului sau iarba lu' nevasta-sa?
Madam Firea era cu ciocul foarte mare in aceste zile la adresa lui Sorin Grindeanu. Normal ar fi fost sa-si vada barnele din proprii ochi inainte sa faca gat pe tema presupusului pai din ochiul lui Grindeanu. Pe nulitatea de Firea nu o mai evalueaza Dragnea? Sau evaluarea e de bine pentru cine spulbera cu succes banii publici, dupa modelul Sorin Oprescu?

Cica umbla unii dupa semnaturi ca sa o demita pe madam Firea. Eu as umbla dupa semnaturi pentru desfiintarea totala a primariilor. Sunt satul de servicii publice ultra costisitoare si de cea mai proasta calitate.

Cred ca niciun cetatea normal la cap nu ar pune astfel de ghivece pe domeniul public. Cu toate acestea, astfel de mizerii au fost puse si in parcul Cismigiu).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu