miercuri, 7 iunie 2017

Potaie agresiva in parcul Tineretului

Din ce in ce mai multe javre ocupa Bucurestiul, ajutate de mafia javrelor.

Azi, 07.Iunie.2017, coboram spre lac pe o poteca in parcul Tineretului, care iarna serveste drept derdelus. Auzisem de departe latraturi, dar nu stiam de unde vin.

Cand am ajuns mai in vale, am vazut o sursa a latraturilor: o javra aparent fara stapan.
Ma reperase si venea spre mine.
O alta javra, cu stapan si legata regulamentar, latra si ea in solidar cu cealalta. Motivul? Probabil ca parcul este proprietatea javrelor (in viziunea unora), care au tot dreptul (in viziunea unora) sa-si apere teritoriul.
Potaia agresiva a ajuns la poteca si ma urmareste constant.
Am ajuns la aleea care inconjoara lacul, javra ramane la oarecare distanta.
Dar cum iii intorc spatele ajunge si ea pe alee, caraind.
O "admir" in toata hidosenia ei.
Oare cat de hidosi (inclusiv la suflet, dar nu numai) sunt cei care pretind ca iubesc astfel de scarbosenii, in dispret total fata de oameni? Unghiurile din care am pozat javra nu sunt cele mai favorabile, dar nu vad niciun cip pe la ureche.
In final, javra repereaza un alergator si decide sa se ocupe de el. As eutanasia voluntar aceasta javra daca persoanele platite sa se ocupe de asa ceva refuza sa-si faca treaba.
Oare cum functioneaza serviciul de ecarisaj? Ridica javrele de pe strazi numai la sesizarea cetatenilor sau este prevazut si mersul pe teren si reperarea din proprie initiativa a javrelor fara stapan?

In tara e un si mai mare dezastru in privinta javrelor. In publicatiile locale apar adesea stiri si poze horror cu persoane sfasiate de javre, dar cenzura de la publicatiile si televiziunile centrale cere ca astfel de stiri sa nu fie preluate si popularizate, pentru a se mentine curentul oficial favorabil javrelor si de dispret fata de oameni!

Cine vrea horror autentic este invitat sa ignore filmele prostesti de la televizor sa se uite pe sursa https://m.monitorulsv.ro/Local/2017-02-28/O-batrana-a-fost-sfasiata-de-un-caine-chiar-in-fata-blocului-in-care-locuieste. E si cu poze si cu filmulet! Fiind vorba de o batrana de 79 de ani si nu de un Ionut de numai 4 ani, "solidaritatea" romanilor nu exista si nu se manifesta in astfel de cazuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu