Revolutia Infractorilor nu este nici pe departe un prilej de sarbatoare sau comemorare. Romania si romanii au devenit dupa 1989 bataia de joc a unor grupuri de interese care au ca singur scop maximizarea profiturilor si mentinerea simplilor cetateni in saracie materiala si in bezna spirituala.
Observ multa disperare la Ion Iliescu, la propaganda mediatica si la cetateni autointitulati "revolutionari", in a eticheta in continuare evenimentele din decembrie 1989 ca fiind o "revolutie".
Simpla inlaturare de la putere a lui Ceausescu nu inseamna revolutie. Simpla demolare a ceva nu insemna revolutie. Ar insemna ca ar fi revolutionar orice terorist care intra cu avionul intr-un imobil cu minim 100 de etaje sau cu masina in multime.
Momentul 1989 a insemnat doar o prima etapa a haosului care urma sa cuprinda Romania de atunci si pana in prezent.
Momentul 1989 a insemnat o revolta populara haotica, pornita de la prejudecata ca din cauza lui Nicolae Ceausescu lumea sta iarna in frig si toto timpul anului la cozi pentru alimente si alte produse (de baza sau nu). Iar prejudecata a pornit de la propaganda de pe posturile de radio "Europa Libera" si "Vocea Americii", care nu stiau ce aberatii sa mai inventeze impotriva lui Ceausescu. Pentru ca propaganda sa aiba succes, esalonul 2 al nomenklaturii din Romania avea grija ca romanii sa indure lipsuri.
Singurul "program" al revoltei populare era iluzia ca trebuie sa cada "dictatorul" ca sa fie bine.
Altfel, ce a mai dorit "poporul" in 1989? Cum vedea "poporul" viitorul sau si al Romaniei fara Ceausescu? Care era programul in continuare pentru Romania?
Nataraii isi imaginau ca va fi ca inainte, doar ca vor gasi haleala si alte produse la discretie.
A dorit "poporul" care a facut "revolutia" ca dupa 1989 sa apara somajul galopant, inflatia galopanta, dezindustrializarea, disparitia flotei si restul de bizarerii care au prabusit nivelul de trai in Romania si au dus saracia pe noi culmi?
A dorit "poporul" care a facut "revolutia" ca dupa 1989 sa apara coruptia generalizata si furtul masiv de bani publici (pe cand un memorial al durerii postdecembriste cu autostrada fictiva "Bechtel"?)?
A dorit "poporul" care a facut "revolutia" ca dupa 1989 sa avem o catastrofa in domeniile sanatatii, educatiei si justitiei?
A dorit "poporul" care a facut "revolutia" ca dupa 1989 sa-si bata joc fiscul de cetateni, sa le inventeze datorii?
A dorit "poporul" care a facut "revolutia" ca dupa 1989 romanii sa munceasca in tara lor pe salarii de mizerie?
A dorit "poporul" care a facut "revolutia" ca dupa 1989 Romania sa se reindatoreze, desi aceste datorii externe nu au insemnat absolut nimic din punct de vedere economic pentru Romania? Pe vremea comunismului s-au facut datorii externe pentru industrializarea tarii (crearea de locuri de munca) si pentru cumpararea de tehnologie.
Simpla enumerare a acestor situatii cel putin imorale face ca asocierea evenimentelor din decembrie 1989 cu cuvantul "revolutie" sa fie inacceptabila.
Nimic din cele de mai sus nu este pomenit de propaganda politico-mediatica. Se latra la nesfarsit doar minciuna numita "revolutie".
Lovitura de stat si diversiunea politico-militara au confiscat o nemultumire populara bazata pe o iluzie, dupa care planul batjocoririi Romaniei si romanilor a continuat in liniste si consens.
Au vrut romanii sa cada comunismul in 1989? Pai, dupa 1989 l-au ales de trei ori presedinte pe comunistul Ion Iliescu, unul dintre calaii (din punct de vedere moral) din decembrie 1989, acelasi care spunea chiar in acea perioada "revolutionara" ca Nicolae Ceausescu a intinat idealurile comunismului.
In mod evident, iesirea in strada a romanilor in decembrie 1989 a avut ca urmare a urii naive si prostesti impotriva lui Ceausescu, alimentata de propaganda occidentala si combinata cu ticalosia interna a esalonului 2. Esalonului 2 i-a convenit sa dea vina pe Ceausescu pentru toate relele de care era chiar el de vina! Pentru ca, de fapt, esalonul 2 este cel care tinea romanii in frig si la cozi pentru alimente, tocmai pentru ca poporul sa iasa in strada impotriva "dictatorului".
Esalonul 2 a tinut apoi romanii in foame, frig, primitivism si subdezvoltare pana in prezent! Pana in 2018, pana in anul centenarului! Si asa va fi si de acum incolo, pentru ca asta e "directiva"! A mai carait poporul din 1989 incoace impotriva foamei si frigului? Nu, pentru ca nu l-a mai intors nimeni cu cheita...
Cica pe 22.Decembrie.2018 a avut loc un mars in Bucuresti in memoria victimelor "revolutiei". Cica au mai avut loc niste iesiri in strada pe aceeasi tema, la Cluj si la Sibiu. Doar despre iesirea in strada de la Cluj s-a spus explicit ca este neautorizata, in rest nu s-a precizat nimic, dar senzatia este ca toate acestea au fost neautorizate.
In Bucuresti au iesit initial 200 de persoane si in final au fost intre 2.000 si 3.000 de persoane (in functie de sursa care a estimat totalul). In Sibiu au fost cam 1.000 de persoane, iar in Cluj au fost peste 200 (sa zicem la intamplare 202 sau 289, adica sub 300, ca sa sune jalnic, asa cum este si normal).
Deci, un total national maxim estimat de 5.000 de persoane (din totalul cuprins intre 19.000.000 si 20.000.000 de romani!) au tinut sa-si aduca aminte ca a avut loc o mizerie in 1989 si ar vrea ca acea mizerie sa se numeasca in continuare "revolutie".
Dupa care, ce au facut cei din strada in memoria "revolutiei"?
In Bucuresti s-au citit numele celor care au murit in decembrie 1989.
La Sibiu s-a tinut un moment de reculegere, dupa care mai mult... s-a latrat impotriva guvernului si impotriva noilor masuri fiscale.
La Cluj s-a ciripit un pic a parere de rau pentru sangele varsat in decembrie 1989, dupa care s-a trecut la lucruri "serioase", adica la circul cotidian cu justitia si fiscalitatea.
Dintre toti acesti "revolutionari", din Bucuresti, Sibiu si Cluj, niciunul nu a avut vreo vorba pentru condamnarea ticalosiilor postecembriste pe care deja le-am mentionat mai sus:
1. Somajul galopant,
2. Inflatia galopanta,
3. Dezindustrializarea,
4. Disparitia flotei,
5. Saracia,
6. Furtul masiv de bani publici (de exemplu, autostrada fictiva "Bechtel"),
7. Coruptia generalizata,
8. Catastrofa in domeniul sanatatii,
9. Catastrofa in domeniul educatiei,
10. Catastrofa in domeniul justitiei,
11. Fiscul isi bate joc de cetateni: le inventeaza datorii si nu ii informeaza despre datoriile restante decat dupa cinci ani, cand ar trebui sa se prescrie datoriile, pentru a le aduaga astfel dobanzi si penalitati,
12. Distrugerea sistemului de irigatii,
13. Milioane de romani muncesc in tara lor pe salarii de mizerie,
14. Romania s-a reindatorat, desi aceste datorii externe nu au insemnat absolut nimic din punct de vedere economic pentru Romania!
Adica este evident ca minciuna si manipularea continua si vor continua pe termen nelimitat.
Dintre toate aceste minicuni si manipulari, cea mai tare (adica cea mai jegoasa, odioasa si sinistra) este cea cu justitia.
Conform realitatii, puterea din Romania a mimat ca lupta impotriva coruptiei si pentru existenta unui stat de drept.
De fapt, puterea din Romania si-a luat din timp toate masurile pentru ca mafia politico-economica sa nu aiba de suferit din punct de vedere juridic pentru faptele penale comise:
1. La Ministerul Public s-au imaginat protocoalele ilegale dintre structuri ale procuraturii si SRI;
2. La Ministerul Justitiei s-a imaginat un regulament ilegal la ICCJ.
3. La toate acestea se adauga si pedepsele din start prea blande, disproportionate in raport cu gravitatea faptelor.
In urma acestor ilegalitati deliberate realizate de catre structuri care ar fi trebuit sa vegheze la respectarea legii (!!!) au inceput in urma vreme sa aiba loc eliberari pe banda rulanta a diverselor personaje odioase si sinistre.
Cu toate acestea, "geniile" justitiei prezente la proteste de strada aveau pretentia ca apara justitia opunandu-se unor ordonante de amnistie si gratiere...
Sa nu uit, cu voia dumneavoastra (cum spunea Ion Iliescu in 1989), mi se pare (vorba vine!) ca nici pana acum nu s-au judecat dosarele "revolutiei". La 29 de ani de la comiterea faptelor!!!
Cine sunt vinovatii care au tras in multime in decembrie 1989? Cine a orchestrat diversiunea politico-militara in 1989? Sigur, ca simpli cetateni ne-am facut o idee despre vinovati, dar justitia a refuzat sa raspunda pana acum la aceste intrebari.
Pe de o parte, "geniile" justitiei, astia ai lui Iohannis care au tot dreptul sa iasa in strada la proteste neautorizate, nu par preocupati nici de aceasta problema grava a justitiei.
Pe de alt aparte, mai sinistru decat asta, nici macar rudele celor impuscati in decembrie 1989 nu par prea siderate de situatie... E drept ca Teodor Maries a reusit la CEDO sa obtina continuarea cercetarii si judecarii momentului 1989, dar rudele nu au organizat niciodata un protest (chiar si neautorizat, ca la Ordonanta 13), ca sa ceara judecarea criminalilor din decembrie 1989! Normal ar fi fost ca an de an sa fie un protest pe tema.
Populatia, in general, prin pasivitate, nu pare prea impresionata de faptul ca in decembrie 1989 au murit aiurea oameni nevinovati. Daca rudele celor omorati in decembrie 1989 nu au organizat niciodata nimic in strada, nici nu putem avea masura solidaritatii simplilor cetateni intre ei sau a lipsei de solidaritate...
Cu toate acestea, cica in decembrie 1989 a avut loc o "revolutie".
Ca de obicei, afirm ca in decembrie 1989 a avut loc doar Revolutia Infractorilor. Este singura "revolutie" pe care o recunosc.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu