miercuri, 13 aprilie 2016

Campania electorala sub semnul improvizatiei pentru primariile din Bucuresti!

Dupa disparitia lui Ludovic Orban de pe lista candidatilor pentru primaria generala a Bucureastiului, circul electoral a culminat cu desemnarea stranie a lui Marian Munteanu drept candidat al Partidului National Liberal.

Aceasta improvizatie ridicola arata lipsa de credibilitate a celor care compun actualul Partidul National Liberal si totala nepregatire politica a acestora.

Marian Munteanu nici macar nu este membru PNL si urmeaza sa se inscrie in partid!!! Deci PNL este un partid de nulitati.

Nimic nu il recomanda pe Marian Munteanu pentru functia de primar. Nu a fost parte a vietii politice si nu are un program politic sau de gestiune de orice fel a Bucurestiului. Nu are nici macar notorietate. Practic este aproape necunoscut bucurestenilor.

Se mizeaza pe memoria unora legata de faptul ca Marian Munteanu a fost lider la protestele din Piata Universitatii acum 26 de ani, de parca ar fi logic ca un bun protestatar sa fie un bun primar. Probabil ca in anii urmatori vor candida la primarii Claudiu Craciun si Cezar Avramuta (stegarul), adica alti doi protestatari trecuti de mult la "profesionism" in "campionatul" "protestelor".

Un anticomunist nu inseamna nici pe departe cea mai buna recomandare, din moment ce in Romania ultimilor 26 de ani, anticomunism = infractionalism. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca o persoana venind din afara PNL dar sprijinita de PNL-ul fostilor PDL-isti si altor traseisti este ceva dubios din start. Dubiile sunt amplificate de sustinerea lui Marian Munteanu de catre Miron Cozma, fostul lider al minerilor si actual parerolog sef pe la televiziuni.

Cam in acelasi mod extern PNL-ului a venit si candidatura lui Iohannis la prezidentiale, cu mentiunea ca Iohannis facea parte din viata publica si avea o reputatie de primar la Sibiu. Intre timp s-a vazut cine e si ce poate Iohannis ca presedinte.

Cea mai corecta si distractiva caracterizare a candidaturii lui Marian Munteanu la primaria generala a venit din partea liberalului (monarhist si fost PDL-ist) Theodor Paleologu (sursa: http://www.evz.ro/liberalul-toader-paleologu-face-praf-candidatura-lui-marian-munteanu-este-o-piramidala-imbecilitate-semn-ca-partidul-se-afla-intr-o-totala-deriva-morala-politica-ideologica.html):

"Nu îl voi susține pe Marian Munteanu în calitate de candidat PNL la primăria capitalei. Este o piramidală imbecilitate, semn că partidul se află într-o totală derivă morală, politică, ideologică"!!!

Ha, ha, ha, ha, ha! Mai bine nici ca se putea spune!

Daca marile partide propun candidati de tip Marian Munteanu si Gabriela Vrânceanu-Firea (ce o recomanda si pe asta, notorietatea in sensul rau al cuvantului?), e clar ca soarta bucurestenilor si a orasului e ca si pecetluita si ne pregatim sa fie in mod fatal ales unul dintre relele cele mai mari pentru inca 4 ani.

Daca in actualul mandat 5 primari din 7 au probleme cu legea, cel mai bine ar fi ca primariile mafiote sa fie destructurate si desfiintate, iar taxele sa fie reduse drastic, pentru binele cetatenilor si pentru interesul national.

Sa vezi atunci prosperitate pe cetateni si pe firme, daca nu vor mai fi obligati prin legi odioase si sinistre sa intretina financiar balastul inutil de paraziti din primarii!

Sigur ca toate "partidele" au pline depozitele cu pseudo proiecte destinate cheltuirii aberante a banilor publici, imbogatirii mafiei politico-economice si pseudo cresterii economice. Dar ce are de castigat simplul cetatean din asta? Absolut nimic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu