marți, 12 aprilie 2016

Ce prefera Dumnezeu?

Un mic circ polemic, amplificat de implicarea mijloacelor de dezinformare in masa in "conflict", tulbura linistea romanilor care incearca sa-si apere saracia (in special), nevoile (adica, probabil, pipi si caca) si neamurile (asta e foarte clar si fara dubii!).

Trupa Taxi a scris un cantecel in care multi artisti invitati in videoclip se dau cu parerea despre ce prefera Dumnezeu. Dupa ce artistii au cantat refrenul "Eu cred ca Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici", o gramada de "personalitati", popi si simplii cetateni tip coada de topor au simtit nevoia sa ia atitudine si sa spuna ca megalomania "religioasa" de piata este ceea ce corespunde unei natii mafiotizate si imbecilizate.

In acelasi timp, megalomania "religioasa" de piata, excelent ilustrata de Catedrala Bantuirii Neamului, ctitorita preponderent cu bani publici spre megapropasirea ultrapreafericitelor inalte feţe bisericesti ortodoxe iubitoare de lux si de privilegii, este ceea ce ar prefera Dumnezeu.

Acestui circ mediatic i s-a dat raspuns cu mult timp inainte sa apara! Iata ce spune Biblia si unora, si altora:

[Matei 22.29]
"Drept răspuns, Isus le-a zis: „Vă rătăciţi! Pentru că nu cunoaşteţi nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu."";

[Ioan, de la 4.22. pana la 4.24.]
"Voi vă închinaţi la ce nu cunoaşteţi, noi ne închinăm la ce cunoaştem, căci mântuirea vine de la iudei.
Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, când închinătorii adevăraţi se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr, fiindcă astfel de închinători doreşte şi Tatăl.
Dumnezeu este Duh; şi cine se închină Lui trebuie să I se închine în duh şi în adevăr.”
.

Aviz prostovanilor cu emisiuni pe la televizor care afirma ca nu se poate sti ce cere Dumnezeu de la oameni. Nu Biserica Ortodoxa Romana (un fel de SRL "religios"), ci Biblia reprezinta Cuvantul lui Dumnezeu.

Dupa parerea mea, in lumina citatelor din Biblie mentionate mai sus rezulta ca Dumnezeu prefera inchinarea in duh si un adevar, si ca nu-i pasa nici de Catedrala Bantuirii Neamului, nici de lemn sau de spatiile mici.

O inchinare falsa, mincinoasa sau prosteasca nu are nicio valoare in fata lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu