joi, 14 aprilie 2016

Criza de candidati si criza morala. "La vremuri noi, tot noi!" - Piedone reincarcat

Ofensiva odioseniei electorale continua: Piedone reincarcat este din nou candidat.

Da' ce, Palesica a raspuns in justitie pentru pumnii in barbie pe care i-a oferit "societatii civile" locale?

Dupa modelul agresorului Palesica, recent eliberat de orice raspundere penala si civila pentru violentele evidente, pe motiv ca toate victimele agresate si-au retras plangerile prealabile sau s-au impacat cu agresorul (sursa: http://adevarul.ro/locale/hunedoara/decizie-socanta-dosarul-interlopului-sorin-palesica-arestat-snopit-bataie-salvamontista-victimele-pierdut-procesul-fost-puse-plata-1_570ce5495ab6550cb8e7e8bb/index.html), Cristian Piedone Popescu s-a simtit si el eliberat de orice raspundere penala, civila si morala si si-a depus candidatura din nou la sectorul 4. In mod firesc, victimele de la Colectiv nici nu au depus vreo plangere penala si nici nu se mai plang de nimic.

Asa-i in democratia infractionala si imorala: oricine poate alege si oricine poate fi ales. De preferat e sa fie alesi cei din categoria balast/ rahati/ nulitati/ infractori.

Dar Piedone nu ar fi putut candida daca "societatea civila", mai unita in cuget si in nesimtire ca niciodata, nu i-ar fi furnizat semnaturile pe lista ceruta de lege pentru a putea candida.

Retras definitiv din viata politica, Piedone Popescu Cristian candideaza acum la primarie ca... independent.

Declaratiile lui Piedone sunt mai distractive ca niciodata, impanate de un umor involuntar negru si sinistru (surse, de exemplu: http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_locale_2016_bucuresti-20933586-cristian-popescu-piedone-depus-candidatura-independent-pentru-nou-mandat-primar-sectorului-4.htm; http://www.mediafax.ro/politic/piedone-si-a-depus-candidatura-la-primaria-sectorului-4-dupa-ce-anuntase-ca-se-retrage-din-politica-15244739), probabil pe placul alegatorilor retardati obisnuiti sa puna stampila pe orice calau sau damblagiu cu "viziune".

Astfel, referindu-se la atacurile de orice fel impotriva sa si a candidaturii sale, Piedone a spus:

"Vor incerca sa ma calce in picioare si sa ma invinuiasca de toate relele. Au mai facut-o. Dar mai stiu ca, in fata cuvintelor urate, faptele sunt cele care conteaza."!!!

Pai, cand ne-am uitat la ultimul "recensamant", faptele lui Piedone se oprisera la "numai" 64 de victime in Colectiv. Restul sunt... cuvinte urate, care nu-l impiedica pe Piedone sa se considere un bun "crestin ortodox", mai pur si mai neintinat ca niciodata!

Legat de faptele care conteaza ale acestui bun crestin ortodox, reamintesc faptul ca, dupa ce Piedone se lauda la televizor ca este acoperit cu toate hartiile in cazul Colectiv, ulterior a declarat la judecatorie ca a semnat documentele tip autorizatie "ca primarul", adica in calitate de habarnist platit din bani publici. A facut aceste declaratii pentru a scapa doar cu neglijenta in serviciu si pentru a nu fi incriminat pentru fapte de coruptie (luare de spaga), pedepsibile la un nivel superior.

Bunul crestin neglijent-ortodox Piedone isi "asuma" consecinta aberanta a acestor fapte: "Si asta imi da putere sa merg mai departe, alaturi de voi"!!!

Oare ce inseamna acest mers mai departe? Eu cred ca inseamna 65, 66, 67, 68, 69, 70... Noroc ca majoritatea alegatorilor au copiat la bac si chiar si prin clasa a doua, asa ca nu e nevoie sa stie sa numere, ci doar sa puna stampila...

Pentru cine nu a inteles din prima, Piedone recurge la convingerea propriu-zisa:

"De ce sa nu imi pun experienta in slujba dumneavoastra?".

Felicitari anticipate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu