marți, 12 aprilie 2016

Parlamentul primitiv - inca se poarta votul cu... tractiune animala :)

Dupa ce am remarcat in articolul precedent ca exista mijloace de transport cu tractiune animala in Bucuresti, iata ca si in Parlament s-a revenit la votul cu... tractiune animala (sursa: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Sistem+de+vot+cu+probleme), prin renuntarea la instalatia electronica de vot.

Asta nu ar fi neaparat ceva naspa, ar face multi dintre imbuibatii de parlamentari miscare vreo trei minute pe zi prin ridicarea mainii in timpul programului. La care s-ar putea adauga mersul la toaleta si mersul la fumat in curtea Palatului Parlamentului, in total vreo 12 minute. Dupa care ar urma urcatul in masina si coboratul din masina, deci, de justete, s-ar putea sa le iasa cele 30 de minute de miscare zilnica recomandate de medici si farmacisti.

Partea mai naspa este ca s-au aruncat vreo 2.000.000 de lei sau vreo 500.000 de euro din banii publici pe mizeria de instalatie de vot electronic nefunctionala. Pai nu era mai simplu sa se reduca taxele cu 50%, ca sa ramana banii la oamenii muncii si sa nu se mai arunce banii publici pe atatea mizerii inutile, care, in plus, dauneaza grav sanatatii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu