vineri, 29 aprilie 2016

Romania "crestin"-violenta: omoruri de dragul omorurilor

Ororile din Romania nu au niciodata sfarsit. Omorul este la ordinea zilei. Ticalosia si aberatia sunt la ordniea zilei. Apropierea Pastelui nu face pe nimeni sa se abtina de la ticalosii. Nimanui nu-i pasa de nimic, ci numai de sine. Problemele cu legea practic nu exista, iar eventualele probleme morale sunt usor de rezolvat si depasit: criminalii (le fel ca orice alti infractori) vor lua "lumina" "sfanta" de "inviere" si isi vor "spala" astfel pacatele, avand, in viziunea lor eronata, dreptul sa o comita din nou.

1. Crima din motive de uz si abuz de putere.

Politistii si jandarmii au dreptul sa omoare! Justitia este o bataie de joc pentru simplii cetateni. Drepturile constitutionale la viata si la integritate fizica si psihica au fost desfiintate in justitie!

Un politist si un jandarm care au batut un om cu bestialitate, cauzandu-i moartea, au scapat doar cu inchisoare cu suspendare!!! Asta e dreptatea in Romania!

Derbedeii asasini cu grade sunt platiti din bani publici si protejati de "justitie" (deci sunt mai presus de lege) ca sa casapeasca lumea dupa bunul plac (sursa: http://www.cancan.ro/actualitate/doi-oameni-ai-legi-condamnati-la-inchisoare-dupa-ce-ar-fi-omorat-cu-bestialitate-un-brasovean-pe-care-l-au-abandonat-in-tufisuri-15439536)!

2. Crima din motive "medicale".

Genocidul medical postdecembrist ne prezinta o noua trasatura a caracterului sau odios si sinistru:

"Institutul de transplant renal, acuzat că a omorât doi pacienţi cu virusul gripei porcine"

(sursa: http://www.clujmanifest.ro/fara-categorie/institutul-de-transplant-renal-acuzat-ca-a-omorat-doi-pacienti-cu-virusul-gripei-porcine/)!

Alti pacienti au fost infestati in spital cu virusul gripei porcine, dar inca sunt in viata! Las' ca dau cadrele medicale "acatiste" la "inviere", li se "iarta" si o pot lua de la capat cu infestarea pacientilor.

Oare cat mai dureaza pana se desfiinteaza sistemul medical romanesc?

3. Crima din motive "sentimentale".

Un fost iubit si-a injunghiat fosta iubita intr-un magazin de pe Calea Victoriei din Bucuresti, considerand, in lumina vietii si mentalitatii din Romania, ca are drept de viata si de moarte asupra acesteia (sursa: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/criminalul-femeii-injunghiate-intr-un-magazin-din-capitala-a-fost-retinut-barbatul-va-fi-dus-la-instanta-cu-propunere-de-arestare-preventiva-147960.html).

Si se mai spune ca pedeapsa cu moartea este interzisa in Romania. Este interzisa in justitie, nu si criminalilor organizati sau dezorganizati, care pot uza si abuza de ea dupa bunul plac.

4. Crima din motive "economice".

"Un cioban din Avrămești, comuna Voinești a fost omorât, în această dimineață, de către câțiva rromi, pe drumul ce leagă localitatea de domiciliu cu o comună din județul Bacău. Victima, Felix Solomon, plecase cu noaptea în cap să ducă câțiva miei și caș în localitatea din județul vecin. Avea luată în arendă o suprafață de teren și, de sărbători, plătea, cu produse, arenda. Din câte se pare, ciobanu nu s-a înțeles cu rromii asupra cantității de produse lacatate pe care trebuia să le-o dea. Rromii au blocat șoseaua cu câțiva bolovani și crengi. La întoarcerea spre casă, Felix Solomon a fost obligat să oprească mașina pentru a elimina “bariera”. In acel moment a fost atacat cu cuțitele și ucis."

(sursa: http://www.vremeanoua.ro/cioban-din-avrame%C8%99ti-omorat-in-joia-mare)!

Probabil ca ciobanul avea oi mai multe, mandre si cornute, iar "bacii" etniei vesnic discriminate pozitiv s-au simtit cetateni europeni si plini de drepturi. Probabil ca se va rescrie "Miorita" pentru a fi adaptata la vremurile "moderne".

5. Crima din motive de "formare profesionala".

Un baiat de 14 ani a fost omorat cu pietre la scoala de niste copii mai mici decat el, din clasa a treia, daca am inteles eu bine!!!

Baiatul de 14 ani a ajuns acasa pe picioare, dupa care a ajuns la spital din cauza durerilor de cap. A intrat in coma si a murit dupa doua luni! Desigur, ce sperante mai puteau veni de la spital?

Surse:
http://adevarul.ro/locale/pitesti/niciun-vinovat-copilul-omorat-pietre-invatatoarea-contesta-acuzatiile-agresorul-nu-raspunde-penal-e-minor-1_5722004d5ab6550cb86c8318/index.html
http://adevarul.ro/locale/pitesti/copilul-arges-batut-pietre-elevi-curtea-scolii-venise-sora-ia-cornul-laptele-murit-marian-stat-doua-luni-jumatate-coma-1_5720c3ec5ab6550cb8663e1d/index.html
http://ro.blastingnews.com/actual/2016/04/romania-urata-a-fost-omorat-cu-pietre-de-al-i-copii-in-curtea-colii-00897849.html.

In timp ce in alte state violenta extrema nu este tolerata nici macar in cazul minorilor, la noi sursele isi faceau griji pentru micul sau micii criminali!!!

Iata cum arata mentalitatea "crestina" romaneasca dupa aceasta crima:

5.1. "Nu putem blama un copil de clasa a treia că a aruncat cu o piatră și a omorât alt copil."!!! Asta e parerea sursei http://ro.blastingnews.com/actual/2016/04/romania-urata-a-fost-omorat-cu-pietre-de-al-i-copii-in-curtea-colii-00897849.html!!!

Vaai! Cum sa ne permitem sa ne luam de un copil care arunca cu pietre si omoara alti copii? Ba dimpotriva, ia spune, copilule, pe cine ai vrea sa omori azi? Pe cine ai vrea sa omori de Paste? Distreaza-te, dementule! Casapeste, cretinule! Omoara, ticalosule, daca asta iti place tie!

5.2. "Cel mai probabil, aşa cum se întâmplă în aceste cazuri, copilul agresor va fi stigmatizat de grupul social în care trăieşte şi va avea nevoie de ajutor psihologic pentru depăşirea acestui moment şi pentru conştientizarea gravităţii faptei sale."! Asta e parerea sursei http://adevarul.ro/locale/pitesti/niciun-vinovat-copilul-omorat-pietre-invatatoarea-contesta-acuzatiile-agresorul-nu-raspunde-penal-e-minor-1_5722004d5ab6550cb86c8318/index.html!

Vaai! Oare cine si-a permis sa stigmatizeze un asasin? Dati asasinul la panoul de onoare: "El e asasinul de care scoala noastra e mandra!"; "Vrem sa avem cat mai multi ca el!"; "Asta e calea pe care copii trebuie sa o urmeze!"; "Invatati copii sa dati cu pietre si dati-le incolo de matematica si romana!"; "Invatand ajungeti someri, omorand ajungeti eroi!".

Din cate vad, astia nu dorm de grija criminalului!!! Chiar mai mult decat ne putem imagina: scoala nu a raportat incidentul; cadrele didactice care (probabil din greseala!) au fost gasite vinovate au fost pedepsite la fel ca si cadrele medicale, la misto; exista doar un suspect desi au existat imagini video; legea tacerii e la putere in scoala unde s-a produs crima!!!

Nu cumva sa raspunda criminalul in vreun fel!

Asta e Romania "crestin"-violenta a anului 2016.

Nu uitati sa urati "Paste fericit!" rudelor indoliate!

Nu uitati sa recomandati rudelor indoliate sa fie mai bune si sa aiba lumina in suflet, rahatilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu