miercuri, 27 aprilie 2016

Arta genocidului medical romanesc: antiseptice diluate!

Asa zisul sistem medical romanesc ne ofera un nou motiv sa cerem desfiintarea lui, odata cu desfiintarea taxelor care servesc sustinerii acestui sistem criminal.

Sursa http://www.tolo.ro/2016/04/25/statul-roman-nu-verifica-niciodata-in-laborator-dezinfectantii-din-spitale-retete-din-fabrica-celui-mai-mare-producator-arata-ca-antisepticele-sunt-diluate/ ne ofera noi informatii despre bataia de joc din sistemul medical romanesc, care are pretentia ca poate dezinfecta spitalele "nosocomiale" cu antiseptice intens diluate!

"Autoritatile nu fac nicio proba de laborator"!

"Statul român nu a controlat în toti acesti ani compozitia nici unuia dintre acesti dezinfectanti în vreun laborator!"!

"Si stiti ceva? Nu le verifica nici macar pe cele pe care le descopera ca au „neconformitati”."!!!

"Cum a fost posibil ca producatorul cel mai important din România sa dilueze concentratia, apoi sa apara probleme „de concentratie” în rapoartele oficiale, în tot acest timp studiile internationale sa arate ca avem cele mai rezistente bacterii la antibiotice din toata Europa si nicio autoritate sanitara sa nu faca cercetari amanuntite?".

Ghici! Poate ca bacteriile nu sunt chiar atat de rezistente la antibiotice. Poate ca bacteriile nu sunt atat de destepte si nu stiu sa dezvolte noi "tulpini".

Poate ca si antibioticele sunt "diluate"! Poate ca si antibioticele sunt "verificate" la fel ca si antisepticele. Daca dintre factorii cu raspunderi si competente nimeni nu verifica nimic, atunci evident ca orice e posibil.

"Statul nu monitorizeaza niciun producator"!

„Din pacate, raportarile spitalelor în privinta infectiilor cu bacterii sunt mincinoase. Au mintit înainte de Colectiv, mint si acum! În curând va aparea un raport oficial al Ministerului Sanatatii care va demonstra acest lucru!”!

"În toata tara si în toate institutele de sanatate, ministerul nu are un laborator care sa poata sa vada daca o substanta e diluata"!

Statul da avize fara sa faca analize de laborator. Asa e legea!!! Intai sa crape oameni, fraieri platitori de "asigurari de sanatate" la CNAS, dupa aia vad autoritatile cum o scalda si cum sfideaza mai departe populatia!!!

"„Asta e o tara în care medicii nu patesc nimic, exista fapte de malpraxis, dar cazurile se musamalizeaza si dumneavoastra veniti sa ne întrebati pe noi de dezinfectanti?”
 - Dan Alexandru Condrea"
!!!

Biochimista Flori Dinu, formata profesional pe stil romanesc:
"– Ati vazut documentele?
– Da si am fost la fabrica pentru a cauta aceste documente. Nu le-am gasit, însa semnatura pare într-adevar a mea. Daca am semnat aceasta hârtie, am facut-o fara sa stiu ce semnez.
[Probabil dupa modelul Piedone.]
– Cum n-ati stiut? Sunteti totusi biochimist.
– Eu am terminat facultatea „la 1900 toamna”, cum se zice, si am facut un master în management dupa aceea. Stiu tot atâta chimie cât dumneavoastra."
!!!

Probabil ca trebuie sa mai treaca un pic de timp si Flori Dinu va sti management la acelasi nivel la care stie chimie. :)

In incheiere, sa nu uitam ca atunci cand se cerea mitralierea in stil mafiot a lui Nicolae Ceausescu, ticalosii care se prefaceau ca il apara, "mitraliau" urmatoarele minciuni tembele si nerusinate (sursa: https://ro.wikisource.org/wiki/Stenograma_procesului_Ceau%C8%99escu):

"AVOCATUL LUCESCU: Domnule președinte, domnilor asistenți populari, reprezentanți din sală, este greu să pui concluzii împotriva oamenilor care, chiar și deferiți Justiției, nu vor să recunoască crima împotriva poporului român, crima de genocid, nu numai la Timișoara și București, în momentele de față, ci crima dinainte de peste 20 și ceva de ani. Crima prin înfometare, prin lipsă de căldură, prin lipsă de lumină, dar cea mai odioasă crimă a fost crima de a încătușa spiritul românesc, sufletul acestui popor, în raport de odioasele crime săvârșite la Timișoara, de odioasele crime săvârșite când poporul și copiii, copii nevinovați au fost călcați de tancuri cu șenile. Când ați căutat un act odios, de diversiune, până când Armata cu Securitatea să o puneți cap la cap și ați îmbrăcat ofițeri ai Securității din trupele dumneavoastră în ofițeri ai Ministerului Apărării Naționale, să dați iarăși o lovitură, ca Armata să nu vină alături de popor, ca poporul să urască Armata și din această degringoladă dumneavoastră să puteți câștiga timpul pentru a crește copiii de la orfelinate pentru a-i trimite în străinătate sau pentru a-i aduce ca trupe de comando împotriva poporului român. Da, a cărui popor, că nu mă refer la oameni în vârstă! Dacă ați fi împușcat unul ca noi îi împușcați pentru voința lor, dar ca să tăiați legăturile de oxigen de la capul bolnavilor, de la copii, să trageți în spitale și în bolnavi, să aruncați în aer sângele și medicamentul poporului?".

Intotdeauna ma amuza cand recitesc imbecilitatile astea sinistre cu Ceasca taind legaturile de oxigen de la capul bolnavilor si de la copii, Ceasca tragand (cu AKM-ul, cu grenade, cu tunul, cu tancul, cu ce?) in spitale si in bolnavi, Ceasca aruncand in aer sangele si medicamentul (era unul singur?) poporului.

Din cate stiu, Ceausescu a raposat acum mai bine de 26 de ani. Deci, se pare ca nu mai exista "dictator". Dar, in mod extrem de surprinzator, chiar si fara "dictator" exista si acum infometare, lipsă de căldură, lipsă de lumină, precum și cea mai odioasă crimă, încătușarea spiritului românesc.

In plus, sistemul medical romanesc a devenit sinonim cu genocidul medical romanesc. Iar ticalosii care isi bat joc dintotdeauna de sistemul medical romanesc si de romani nu au raspuns niciodata in fata legii, pentru crimele lor, cu atat mai mult nu au fost niciodata mitraliati in stil mafiot!

E clar ca ar fi trebuit mitraliati altii, inca din decembrie 1989. Din pacate, acum s-a desfiintat pedeapsa cu moartea, iar legile sunt facute pentru a favoriza infractorii si pentru a distruge oamenii onesti.

Asa ca acum pot doar sa cer din nou desfiintarea sistemului medical romanesc si desfiintarea tuturor taxelor aferente "sanatatii". Nu ca n-ar trebui desfiintate si primăriile, TVR-ul si multe multe alte institutii ale statului mafiot totalitar român...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu