luni, 1 august 2016

Ca de obicei, numeroase accidente la sfarsit de saptamana

Drumurile din Romania sunt foarte nesigure (prost concepute, de proasta calitate, nemarcate si nesemnalizate corespunzator). Iar soferii sunt de multe ori de tipul "cu personalitate", adica mai bine se ranesc sau crapa impreuna cu pasagerii (de care putin le pasa) decat sa aiba o conduita preventiva. O gramada de accidente (stupide, dar cu victime!) s-au produs in acest sfarsit de saptamana, multe dintre ele pe drumuri cu circulatie aproape nula.

Se spune ca masina insemamna viteza sporita si mai multa autonomie. Probabil ca asa e, pana la primul eveniment rutier, cand unii utilizatori ai masinii incep sa piarda "minute pretioase", iar pentru altii timpul se transforma in eternitate. Viata pentru cei mai multi este o fatalitate, nimeni nu incearca sa invete nimic din... nimic. Probabil ca pentru multi este mai important sa nu ajunga niciodata la destinatie decat sa ajunga cu o jumatate de ora in plus.

1. Vineri, 29.Iulie.2016

Doua asistente s-au rasturnat cu masina pe A1, in Pitesti (sursa: http://www.mediafax.ro/social/arges-doua-asistente-medicale-la-spital-in-urma-unui-accident-rutier-produs-la-iesirea-de-pe-a1-foto-video-15544211). Au fost ranite, dar sunt constiente.

2. Sambata, 30.Iulie.2016

Un cetatean de 38 de ani si fiul sau de 4 ani au murit dupa ce un taxi a intrat in caruta lor nesemnalizata (sursa: http://www.mediafax.ro/social/arges-tata-si-fiu-morti-dupa-ce-caruta-nesemnalizata-in-care-se-aflau-a-fost-lovita-de-un-taxi-15545228). Accidentul s-a petrecut în comuna Călineşti (DN 7, Piteşti- Găeşti).

3. Sambata, 30.Iulie.2016

Din cauza cetii, pe autostrada Bucuresti - Constanta s-au produs minim 7 tamponari (sursa: http://www.mediafax.ro/social/mai-multe-tamponari-s-au-produs-pe-autostrada-bucuresti-constanta-din-cauza-cetii-15545291).

4. Sambata, 30.Iulie.2016

In Mintia (judetul Hunedoara), un microbuz a intrat intr-o combina agricola (sursa: http://www.mediafax.ro/social/accident-grav-in-hunedoara-noua-romani-care-se-intorceau-de-la-munca-din-germania-raniti-dupa-ce-un-microbuz-s-a-ciocnit-de-o-combina-agricola-galerie-foto-15545310). Se presupune ca soferul a adormit la volan.

5. Sambata, 30.Iulie.2016

In Şercaia (judetul Brasov) a avut loc o tamponare intre doua masini inmatriculate in Italia (sursa: http://www.mediafax.ro/social/accident-cu-un-mort-si-cinci-raniti-pe-dn1-in-judetul-brasov-15545357). Din accident au rezultat un mort si cinci raniti.

6. Duminica, 31.Iulie.2016

Intre Navodari si Sibioara (judetul Constanta) a avut loc o tamponare frontala intre doua masini (sursa: http://www.mediafax.ro/social/doi-morti-si-un-ranit-in-urma-unui-accident-rutier-produs-pe-drumul-care-leaga-constanta-de-tulcea-15545702). Din accident au rezultat 2 morti si un ranit.

7. Duminica, 31.Iulie.2016

In Dănciuleşti (judetul Gorj) s-au tamponat un microbuz scolar si un autoturism (sursa: http://www.mediafax.ro/social/accident-in-gorj-in-care-a-fost-implicat-un-microbuz-scolar-patru-copii-sunt-raniti-15546204). Cel putin patru copii au fost raniti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu