duminică, 31 iulie 2016

Statul patroneaza imbolnavirea deliberata a romanilor. Branza fara lapte.

Periodic apar stiri despre alimente total nesanatoase si despre falsuri alimentare care sunt abundent comercializate in Romania. Recent au aparut stiri despre branza fara lapte! Dar subiectul nu e nou. Este atestat documentar de cel putin 4 (patru) ani. Timp in care nu s-a schimbat nimic. Ba chiar s-au gasit "specialisti" care sa spuna la televizor ca e imposibil sa se falsifice branza pentru ca laptele e oricum ieftin. Bineinteles ca branza falsificata este si mai ieftina, altfel nu s-ar produce.

Ca de obicei, institutiile de control ale statului mafiot nu au nicio treaba cu fenomenul. In 4 (patru) ani nu s-a schimbat nimic, desi inselatoria si pericolul sunt evidente.

Iata o mica sinteza a unor stiri aparute intre anii 2012-2016 pe tema branzei falsificate.

1. 30.Iulie.2016

Sursa http://jurnalul.ro/stiri/social/liderul-federatiei-crescatorilor-de-bovine-din-romania-piata-invadata-de-branzeturi-care-nu-au-vazut-laptele-720128.html titreaza:

"Liderul Federației Crescătorilor de Bovine din România: Piața, invadată de brânzeturi care nu au văzut laptele".

Dupa care aflam ca:

"Claudiu Frânc, președintele Federației Crescătorilor de Bovine din România, trage un semnal de alarmă referitor la produsele pe care românii le cumpără ca fiind brânzeturi, dar care nu conțin lapte. Îngrijorător este faptul că aceste produse se găsesc acum chiar şi în marile magazine.

Acesta spune că în locul laptelui, brânzeturile sunt fabricate dintr-o serie de uleiuri vegetale, precum cel de palmier și cel de soia. Așa se ajunge ca produse să fie extrem de ieftine, prețul fiind singurul semn care diferențiază aceste lactate de cele care respectă rețetale tradiționale și au lapte proaspăt în compoziție."
.

2. 21.Martie.2016

Sursa http://agrointel.ro/52261/fermierii-aduc-dovezi-ce-contine-de-fapt-branza-fara-lapte/ titreaza:

"Fermierii aduc dovezi: Ce conține de fapt ”brânza fără lapte”! Locul acesteia este între morcovi și cartofi!".

Dupa care aflam ca:

"Ulei vegetal nehidrogenat de palmier, grăsimi vegetale, ulei de shea sau ulei de cocos stau înscrise pe etichetele produselor lactate cu care fermierii români au ieșit astăzi la atac. În cadrul unei conferințe organizate la sediul Federației Naționale Pro Agro, cei mai puternici lideri din sectorul de creștere a vacilor s-au reunit pentru a cere promovarea unei legislații care să nu mai permită lactatelor... fără lapte să stea la același raft cu brânza și laptele românesc!";

"Crescătorii de vaci au arătat că la momentul actual, în anumite puncte de vânzare se comit evident fapte ilegale întrucât se comercializează brânzeturi cu risc pentru sănătate, al cărui preț este de doar 3 sau 5 lei pe kilogram, semn evident fie de fraudă fiscală, fie de faptul că acel așa-zis lactat nu conține lapte ca și ingredient.

”Mergeți în piață. Mă miră un lucru și spun foarte clar. Apare scandalul cu Brădetul…oare Antrefrigul (depozit  – n.r.), acela care este în București, chiar nimeni nu știe ce se întâmplă acolo, cum se vinde telemeaua cu 3 lei, cu 5 lei, cu 6 lei când știm, chiar dacă luăm costul scăzut al laptelui, dar cu procesarea, cum își permit să vândă acea marfă. Este clar că este marfă la negru și nimeni nu are curaj să facă ordine acolo”, a spus Claudiu Frânc."
.

Chestia cu pretul scazut nu este tocmai sigura! Daca branza falsificata s-ar vinde cu 15 lei kilogramul, atunci cumparatorii si-ar imagina ca ar cumpara un produs de calitate. Dupa parerea mea, normal ar fi ca institutiile statului cu responsabilitati in domeniu sa testeze periodic produsele alimentare din comert.

3. 06.August.2014

Sursa http://www.capital.ro/branza-fara-pic-de-lapte-cum-sunt-inselati-romanii-care-cumpara-produse-lactate.html titreaza:

"BRÂNZĂ FĂRĂ PIC DE LAPTE. Cum sunt ÎNŞELAŢI românii care cumpără produse lactate".

Dupa care aflam ca:

"Iaurt cu fructe, dar care nu conţine tocmai fructe, telemea dietetică, dar cu 20% grăsime, după cum au aratat testele de laborator, brânză de vacă la preţ de capră, sau, mai rău, brânză fără grăsimi din lapte, ci doar cu grăsimi vegetale. Şi acestea sunt doar câteva dintre neregulile găsite de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor la aproape trei sferturi din cei puţin peste 1.000 de producători şi comercianţi de produse lactate verificaţi în toată ţara."!!!

"În total, au fost aplicate 815 de sancţiuni contravenţionale din care 505 amenzi în valoare de 1,3 milioane de lei şi 310 avertismente."!

Ce dragut! 1.000 de producatori sau comercianti si 815 avertismente! Altfel spus, mai multi escroci decat oameni cinstiti in domeniul branzeturilor. Tipic pentru o tara ca Romania, dominata de infractionalitate globala. De remarcat ca imbolnavirea deliberata a populatiei, fapt care poate insemna un adevarat genocid alimentar, se sanctioneaza in Romania cu amenda!

4. 05.Iunie.2014

Conform sursei http://observator.tv/campanii/otrava-din-mancare-mancam-branza-fara-lapte-127495.html, aflam ca :

"Invenţia bulgarilor se găseşte şi în pieţele din România. Reporterii Observator şi comisarii de la Protecţia Consumatorului au găsit la vânzare brânză făcută numai din grăsimi vegetale. Un produs care poate produce cancer dacă este consumat frecvent. Mai grav este că un cumpărător obişnuit cu greu poate face diferenţa între brânza fără lapte şi cea adevărată."!

"Când au dus la analize produsul cu etichetă de telemea rezultatul este şocant. Brânza nu conţie nicio urmă, oricât de mică, de lapte!

Denumirea este greu de stabilit şi pentru specialişti. Mai dregrabă este margarină cu formă de brânză adusă din Bulgaria. Una făcută din ulei de palmier hidrogenat care consumat în mod frecvent produce cancer."
!

"În România nu există aparatură de laborator care să determine ADN-­ul de specie din produsele lactate. Nimeni nu­i poate controla pe ciobani dacă pun lapte în brânza etichetată drept telemea de oaie. Pe scurt, au verde la fraudă. Comericianţii mincinoşi care ne pun viaţa în pericol riscă amenzi usturătoare."!

"Superb"! Macar avem o cauza a cancerului. S-a vazut ca incidenta cancerelor in Romania (inclusiv a cancerelor digestive) a crescut intr-o proportie infricosatoare in ultimii ani. Dar se pare ca imbolnavirea deliberata a romanilor din cauza alimentelor falsificate nu preocupa pe nimeni, nici de la Ministerul Agriculturii, nici de la Ministerul Sanatatii. Deloc surprinzator!

5. 15.Martie.2012

Sursa http://www.evz.ro/branza-fara-lapte-noul-fals-din-piete-971776.html titreaza:

"Brânza fără lapte, noul fals din pieţe".

In plus, aflam ca:

"Inspectorii de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Braşov au depistat în ultima săptămână brânzeturi realizate din praf.";

""Este un procedeu destul de cunoscut specialiştilor. Conceperea durează maximum o oră. Se amestecă apă cu substanţe şi aditivi chimici. După câteva zeci de minute, amestecul ia aspectul unui brânzet", ne-a explicat inginerul în alimentaţie Cristina Pavel.

Produsul finit nu arată identic cu unul natural, dar pentru un cumpărător e greu de deosebit."
!

Deci de aici a pornit totul! Felicitari mafiei din alimentatie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu