marți, 23 august 2016

Drumul Oaselor (Busteni - Gura Diham)

Intr-o tara ca Romania, in care s-au construit autostrazi fictive ("Bechtel") sau demolabile (tronsonul de pe Sibiu - Orastie), pare normal ca diverse drumuri comunale sau secundare sa nu vada asfaltul niciodata.

Este cazul drumului care face legatura intre Busteni si Gura Diham.

Drumul este foarte circulat; se poate ajunge pe jos pe varful Omu parcurgand o parte din acest drum. Zona este preferata amatorilor de camping, care sunt mereu prezenti in numar mare aici.

Toate acestea nu au fost suficiente pentru a turna asfalt pe acest drum, care ar fi bun mai degraba pentru a continua seria cu Margelatu (de exemplu Drumul Oaselor Reincarcat; reloaded pentru iubitorii de limba engleza).

Imaginile de mai jos prezinta "viziunea" autoritatilor "Mandre de Busteni", care considera ca un astfel de drum corespunde civilizatiei secolului 21 si aspriratiilor oamenilor normali.

Bolovani, denivelari si praf?!
Rulota inainteaza foarte incet si ridica praful in urma ei.
O masina merge pe contrasens pentru a ocoli gropile sau damburile de pe propriul sens.
La pod probabil ca nu s-a intervenit in niciun fel dupa 1989.
Ajungem din urma o doamna care impinge pe acest drum un carucior dublu.
Doamna face slalom printre denivelari.
Bebelusii probabil ca sunt pregatiti de mici pentru supravietuire in Romania.
Un mijloc "modern" de transport: tractorul cu remorca, perfect pentru drumul tip aratura. De remarcat soferul la "peleul" gol.
Probabil o adevarata placere pentru cei care considera normale standardele mizerabile de viata.
Oare cand o sa-i vedem pe Iohannis, Ciolos si restul turmelor de politicieni si autoritati plimbandu-se cu asa ceva pe acest drum? "Romania lucrului bine facut"? Sau

?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu