duminică, 7 august 2016

Lei cheltuiti in bataie de joc in parcul Kiseleff

Citesc pe un panou publicitar al primariei la intrarea in parc (poza de mai jos):

"Fiecare leu pe care il incasam la bugetul local trebuie cheltuit astfel incat sa le aratam tuturor ca sectorul 1 este Capitala Capitalei si poarta de acces a Europei in Romania.". Aceste vorbe memorabile au fost rostite de Andrei "Probleme in justitie" Chiliman.

Pe vremea comunismului era cu citate din Ceasca, acum e cu citate din toti urmaritii penal si greu de condamnatii. Se pare ca acesti "clasici" ai democratiei nu pot scapa de o anumita mentalitate comunista, materializata in lozincareala nula si neavenita.

Multor persoane le-a pasat prea putin de prosteala de pe panou si au lipit hartii sau au mazgalit in voie panoul. Dincolo de asta trebuie remarcat umorul involuntar care rezulta din acest text.
Iata mai jos cum s-a cheltuit fiecare leu pentru Capitala Capitalei si pentru poarta de acces a Europei. Europeanul care paseste pe poarta trebuie sa faca pasul mare. :) "Edilii" si "meseriasii" (probabil cei mai buni, castigatorii de licitatii publice) nu au fost in stare sa faca o imbinare plana a asfaltului la intersectia celor doua trotuare...
Unde se intampla chestia asta? Chiar langa panoul lu' Peste. :)
Iar cazul nu este singular: o alta alee din parcul Kiseleff se termina si mai nefericit, in noroi.
Sigur ca nu am stat sa verific modul incare se termina toate aleile parcului (in balta sau in noroi), dar ceva imi spune ca asa e "moda". Te pui cu "specialistii"?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu