sâmbătă, 22 iulie 2017

Ilie Nastase - un general care face de ras constant armata romana si sportul romanesc

Pe deplin meritat, Ilie Nastase a fost suspendat ca oficial din competitiile ITF pana pe 31.Decembrie.2020, iar ca spectator pana pe 31.Decembrie.2018.

In limbaj popular, Nastase a injurat jucatoare, arbitri, ziaristi la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, avand traditionala sa conduita mitocaneasca si agresiva.

In limbaj tehnic, conform sursei http://www.digisport.ro/Sport/TENIS/Ilie+Nastase+a+fost+suspendat+pana+in+2020+, se vorbeste despre:
1. Comentarii rasiale nepotrivite si insensibile;
2. Avansuri de natura sexuala;
3. Comentarii abuzive si insultatoare;
4. Refuzul de a parasi terenul;
5. Interferare cu buna stiinta cu membrii echipei adverse (a intrat fara permisiune in vestiarul echipei Marii Britanii).

Pe langa suspendarile primite, Ilie Nastase trebuie sa plateasca o amenda de 10.000 de dolari.

Nu pot sa nu ma intreb: acesta este comportamentul unui general al armatei romane? Acesta este comportamentul normal al unui fost mare sportiv (sursa: https://www.youtube.com/watch?v=3EC6tYWb-Xk)? Mai exista multi fosti mari sportivi cu astfel de comportament (sursa: https://www.youtube.com/watch?v=y9qqGXOGDgs)?

Federatia Romania de Tenis a comunicat prin presedintele ei, George Cosac, ca pedeapsa primita de Nastase ar fi prea dura si ca se ia in calcul atacarea deciziei ITF la un tribunal independent.

Se pare ca, spre deosebire de legile romanesti care ii permit lui Nastase sa aiba un comportament antisocial si suburban neingradit, legile de la ITF sunt ceva mai generale si sunt valabile chiar si pentru acest mascarici odios si sinistru.

Nastase este renumit pentru comportamentul agresiv si injurios.

In asteptarea apelului FRT, care n-ar strica sa se lase cu un spor de pedeapsa, un plus de informatie nu strica. Poate ca injuraturile lui Nastase (comentariile abuzive si nepotrivite) au fost rastalmacite.

Iata alte "comentarii" nepotrivite care pot fi rastamacite de oricine dupa bunul plac:
https://www.youtube.com/watch?v=gJ5uWGOd7gk;
https://www.youtube.com/watch?v=fC2c8CNNwbw.

Iata cateva alte articole despre circul marca Ilie Nastase:
http://adevarul.ro/news/bucuresti/scandalurile-ilie-nAstase-avut-2500-femei-fost-acuzat-rasism-facut-circ-sosele-1_50bdec707c42d5a663d019f7/index.html;
http://adevarul.ro/news/bucuresti/update-ilie-nastase-ramas-permis-s-a-urcat-beat-volan-vedeta-tipat-politisti-s-a-certat-fotograf-1_50bde9387c42d5a663cfcc80/index.html;
http://a1.ro/showbiz/vedete/update-ilie-nastase-si-brigitte-s-au-incaierat-la-benzinarie-id55905.html.

Numai in Romania un astfel de derbedeu poate ajunge general!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu