luni, 31 iulie 2017

Litoralul interlop romanesc, un pericol permanent pentru oameni normali

Ca si cand nu ar fi fost suficiente in acest an alimentele expirate, conditiile de cazare improprii, preturile stupid de uriase, pericolele la traversarea strazilor pe zebra, apa rece a marii si pericolul constant de inec de pe litoralul romanesc, aflam ca niste "baieti" s-au luat la bataie langa un local facand uz de arme albe (surse: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/bataie-in-nordul-statiunii-mamaia-10-persoane-care-aveau-asupra-lor-mai-multe-cutite-implicate-intr-un-scandal.html; http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/bataie-cu-cutite-intre-mai-multi-oameni-in-zona-de-lux-a-statiunii-mamaia-769554).

Din cate stiu, portul de arme albe este ilegal, dar foarte raspandit pe teritoriul Romaniei. Nu stiu sa se organizeze controale de rutina pentru a se verifica daca exista persoane care poarta ilegal arme albe, in ciuda faptului ca este evident ca multi cetateni poarta cutite si alte arme la ei, si in ciuda faptului ca asasinarea prin injunghiere este metoda cea mai utilizata in Romania, din cauza lipsei dreptului de a se detine arme de foc ca in SUA (sa vezi atunci cate ar comite descreieratii din Romania!).

Scandalul si bataia cu cutite a avut loc spre dimineata in Mamaia, considerata statiunea lu' Peste. "Baietii" s-au cuţitărit pana cand au ajuns jandarmii la fata locului, stiind, probabil, ca legea este prea blanda ca sa le faca ceva. Asta e modelul de civilizatie si de vacante propus in Romania!

Dupa parerea mea, pe litoralul interlop romanesc oamenii normali nu au ce cauta. Cum este sa fii undeva in vacanta, sa iti vezi de treaba ta intr-un local, si sa-i vezi pe unii caftindu-se deodata cu cutitele langa tine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu