joi, 20 iulie 2017

Discutii pe bani publici despre nimic si evitarea constanta a normalitatii

Impozitul pe cifra de afaceri a disparut de pe lista initiativelor legislative propuse de guvern si de alianta PSD-ALDE.

Conform sursei http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/guvernul-renunta-la-impozitul-pe-cifra-de-afaceri-dar-nu-la-taxa-de-solidaritate-salariile-vizate-pentru-suprataxare.html, premierul Tudose a declarat:

"Nu vom aplica impozitul pe cifra de afaceri. Am vazut simularile si am luat decizia ca nu se poate implementa.".

Deci, timp pierdut pe bani publici pentru ceva dezagreat din start la nivelul Uniunii Europene.

Nu este prima data cand liderii politici mimeaza activitate pe bani publici. OUG 13 este un alt exemplu, de pe vremea guvernului Grindeanu. Colectarea de bani pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului este un exemplu de esec de pe vremea guvernului Ciolos.

De asta detin astia puterea? Ca sa mimeze activitate? Pe cand o analiza urmata de decizii legislative pentru cheltuirea eficienta si responsabila a banilor publici? Pe cand o absorbtie de 100% a fondurilor europene?

Politicienii urmaresc constant taxarea cetatenilor si a mediului de afaceri, in loc sa se urmareasca o finantare masiva pe baza fondurilor europene si o cheltuire judicioasa si echitabila a banilor publici. Asta e politica antiromaneasca postdecembrista!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu