luni, 17 iulie 2017

Iohannis si Dragnea se opun impozitarii BOR, in ciuda averii imense a acesteia

Conform surselor http://www.b1.ro/stiri/eveniment/impozitarea-bor-un-subiect-sensibil-care-s-a-lasat-cu-demisii-in-guvern-iohannis-si-dragnea-se-opun-191794.html si http://www.b1.ro/stiri/politica/dragnea-nici-nu-vrea-sa-auda-de-impozitarea-bisericii-191713.html, Iohannis si Dragnea se opun impozitarii BOR, amandoi sarind ca arsi atunci cand Eugen Teodorovici a pus aceasta problema.

Patriarhia a reactionat si ea, afirmand ca BOR plateste urmatoarele impozite (sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/religie/patriarhia-a-reactionat-cand-a-auzit-de-taxe-bor-plateste-deja-impozite-424105.html):
- pe terenuri si cladiri;
- pe salarii (banuiesc ca aceste impozite sunt stopate la sursa);
- pe activitatile economice.

Pentru o corecta informare, BOR este considerata in fals o organizatie nonprofit, in ciuda luxului afisat de lideri si de averea sa imensa care creste an de an. BOR nu poate obtine profit decat daca este excesiv de capusata de membrii sai iubitori de opulenta. Oare cati bani negri se ascund in sediile de lux ale BOR? Daca vreo institutie a statului va fi curioasa, pornind de la suspiciuni rezonabile, rezultatul va intece orice imaginatie!

Tot pentru o corecta informare, BOR nu plateste impozite pe activitati economice atat timp cat este scutita de TVA si de impozitul pe venit.

Lucratorii din cadrul BOR, incepand cu exagerat de bucurosul si terminand cu ultimul popa, primesc leafa de la stat, contributii de la creduli si bani pentru serviciile "religioase" prestate. Practic sunt platiti de trei ori pentru prestatiile lor.

Popii si-au dovedit constant aroganta si comportamentul discretionar, situandu-se deasupra legilor si chiar deasupra propriilor canoane, daca ne uitam la scandalurile de homosexualitate care au aparut in ultima vreme.

Daca nu am cunoaste legaturile dintre popi si politicieni, ar fi fost aproape stranie pozitia lui Iohannis si a lui Dragnea fata de impozitarea BOR.

BOR reprezinta cea mai neagra parte a economiei romanesti, iar statul incurajeaza aceasta economie neagra!

Ciudat ca statul laic se face ca uita sa impoziteze BOR, desi Basescu afirmase candva ca "orice venit trebuie impozitat" si desi BOR detine o avere uriasa, estimata la 3.000.000.000 (treimiliarde) de euro.

Ceausescu era linsat mediatic in 1989, cu putin inaine de a fi mitraliat la Targoviste, pentru inventatul miliard de dolari pe care l-ar fi avut in strainatate. Iata ca de cele 3.000.000.000 de euro ale BOR nu trebuie sa se atinga nimeni din partea statului!

Afacerile BOR inseamna o mare parte a economiei negre si nefiscalizate, atat timp cat nimeni nu indrazneste (de fapt nimeni nu are chef) sa controleze si sa faca ordine aici.

Se vorbea in 1989 de luxul desantat in care traia "dictatorul", iar vila de protocol din Primaverii era numita de propaganda "palat".

Iata mai jos cateva repere ale averii si ale luxului desantat si nefiscalizat in care se lafaie Biserica Ortodoxa Romana, conform sursei http://adevarul.ro/news/societate/averea-bisericii-ortodoxe-romane-1_5175067a053c7dd83f3451c3/index.html:

1. BOR detine zeci de mii de hectare de paduri si terenuri arabile, in valoare de 420 milioane de euro;
2. BOR produce si comercializeaza obiecte de cult in regim de monopol;
3. BOR detine sute de cladiri primite gratuit de la stat;
4. BOR a primit de la guvern in folosinta gratuita ferma Nazarcea (350 de hectare de vita de vie);
5. BOR detine monopolul turismului ecumenic;
6. BOR detine tipografii, edituri, publicatii, posturi de radio, posturi tv, magazine.
7. BOR detinea 18.000 de biserici in Romania in anul 2013!
8. Parcul auto al popilor BOR nu a fost niciodata inventariat si comunicat public!
9. Obiectele de lux detinute de liderii BOR nu au fost niciodata declarate si inventariate.
10. BOR se afla in parteneriat permanent cu autoritile centrale si locale, obtinand constant bani publici de la stat pentru diverse "investitii" de inutilitate publica, cum este, de exemplu, catedrala bantuirii neamului.

Mai multe detalii se gasesc pe sursa citata, dar si pe sursele:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Biserica_Ortodox%C4%83_Rom%C3%A2n%C4%83#Afaceri_.C8.99i_avere;
http://www.nationalisti.ro/2015/12/averea-neagra-a-bisericii-ortodoxe-romane/;
http://www.money.ro/averea-bisericii-ortodoxe-depaseste-3-miliarde-euro-1/;
https://www.bzi.ro/afacerile-bor-in-tara-in-care-se-inchid-spitale-avere-uriasa-din-afaceri-cu-lemn-obiecte-de-cult-vin-turism-si-carburanti-490881.

Ca un micut fapt divers, ca o comparatie cu "palatul" "dictatorului", aflam ca Episcopia Salajului are sediu de 1.000.000 de euro! "Saracutii" de ei!

Foarte pe scurt, oare cat la suta din Romania apartine BOR?

De ce oare BOR, institutie responsabila de manipularea mentala si de imbecilizarea maselor, trebuie sa fie scutita de controale si de plata impozitelor? Daniel & gasca nu sunt nici pe departe muritori de foame!

Bine ca sunt jefuite legal de 80 de lei pe luna (sub forma de contributie de asigurari de sanatate) persoanele care nu realizeaza venituri! Asta e statul "social" roman!

Ce spune Biblia despre farisei si iubitori de bani?

Cazul general:
[Luca 12.15.]
„Vedeţi şi păziţi-vă de orice fel de lăcomie de bani, căci viaţa cuiva nu stă în belşugul avuţiei lui.”.

Apoi, cu dedicatie, in atentia credulilor:
[Luca 12.1.]
„Mai întâi de toate, păziţi-vă de aluatul fariseilor, care este făţărnicia."!

Recomandari ocolite sistematic de popi:
[1 Timotei 6.10. si 6.11.]
"Căci iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor; şi unii, care au umblat după ea, au rătăcit de la credinţă şi s-au străpuns singuri cu o mulţime de chinuri.
Iar tu, om al lui Dumnezeu, fugi de aceste lucruri şi caută neprihănirea, evlavia, credinţa, dragostea, răbdarea, blândeţea."
.

In lumina celor scrise mai sus, sunt popii oameni ai lui Dumnezeu? Si daca nu sunt ai lui Dumnezeu, atunci ai cui sunt?

Simte cineva dragoste si credinta atunci cand deschide gura un popa? La sfarsit de saptamana trec pe langa o biserica si slujba se aude in strada de la boxe; vocile miorlaite si sictirite ale popilor insulta inteligenta, credinta si bunul simt.

Populatia este obligata prin lege sa le plateasca salarii astora?!?

Statul refuza sa-i impoziteze pe astia?!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu